Spor
Přestavba policie se odkládá. Dokument neexistuje, soptí ANO

14.06.2016 22:20 Aktualizováno 15.06. 07:12

Policie odloží svou plánovanou reorganizaci ze začátku července na začátek srpna. Ministr vnitra Milan Chovanec reformu nepodepíše před středečním dohodovacím jednáním koalice, řekl novinářům po mimořádném jednání Bezpečnostní rady státu vicepremiér Pavel Bělobrádek.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Zdeněk Novotný (1 hlas) 14.06.2016 22:31

    Takže všechny silný řeči Chovance a Sobotky jsou pryč. Našli si...

  • Hlavně klid (1 hlas) 15.06.2016 07:42

    A Babiš je silný čím? Že ostatní pomlouvá, nazývá je lháři, hrabe si...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Kdo je Zdeněk Laube, ten, který vypracoval kritizovanou reformu policie? Bývalý příslušník StB, tedy nikoli pouhý "spolupracovník", dokonce s negativním lustračním osvědčením.

http://www.den24.cz/?p=1531

Kolik ještě těchto bývalých příslušníků této zločinecké organizace dokonce s negativním lustračním osvědčením dodnes pracuje ve vysokých státních funkcích?

0 hlasů

Vypadá to na ústup do "předem připravených pozic". Tak tuhý odpor reformátoři nečekali.

0 hlasů

Na vyhození jednoho člověka z práce přece nepotřebují dokument o reorganizaci. Je to přece věc policejního prezidenta a ten má všechno v hlavě.
Jinak, tak dopadne každý kdo se bude vyvyšovat na NAD-lidi. Má makat u těch ovcí dole a nekašlat se do politiků. Nečasová chtěla jenom vyhodit ze sedla svoji sokyni a to se jí povedlo. To, že dostávala "všimné" řádove v děsítkách a možná i stovkách tisíc je jiná věc. Řídila přece premiéra který podle ní (z odposlechů) byl neschopný!
Ostatní "blbosti" už nejsou na soud, jako zneužívání služebního vozidla, ubytování na vládním místě, stravování přes "hrad" atd.

0 hlasů

Takže všechny silný řeči Chovance a Sobotky jsou pryč. Našli si záminku jak před Babišem couvnout. Sobotka už by měl odstoupit. |Je to absolutní slaboch. Dřív se pos.. jen před EU, Merklovou, Junckerem, ted už i před "rudou smrtí" Ištvánem a spol.

1 hlas

A Babiš je silný čím? Že ostatní pomlouvá, nazývá je lháři, hrabe si pod sebe, tak tím? Že má všude rozhozené sítě a nic se mu stát nemůže? Je to hnusný darebák.

1 hlas

Špatně čteš - Chovanec ustoupil na přání našeho nejlepšího politika u KDU Bělobrádka. Ono to sice bylo jinak, ale budou nějaké volby a tak se musí zviditelnit i takovým tvrzením.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov