Kauza Čapí hnízdo
Reportáž o synovi Babiše byla etická, brání se Seznam

14.11.2018 18:26

Redakce pořadu Zvláštní vyšetřování, který v pondělí večer přinesl rozhovor se synem premiéra Andreje Babiše, postupovala ve všech ohledech eticky a výhradně s ohledem na veřejný zájem.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • ptakbenda ptakbenda (11 hlasů) 14.11.2018 20:09

    Etická reportáž??? Jestli tohe zákeřně/úlysné jednání s nemocným je...

  • Bob Kadet (9 hlasů) 14.11.2018 19:36

    Ty dva "karakterní" presstituti byli ve Švajcu před měsícem, ale...

  • Guru Jára (8 hlasů) 14.11.2018 18:31

    Hrozný zjev Slonková,až jsem se lekl.Prostě píííča

  • František Mach (8 hlasů) 14.11.2018 19:58

    Je jasné že Seznam nemá o etice ani páru, je to asi tím, že je ovládá...

  • František Kytnar (7 hlasů) 14.11.2018 20:54

    Ta prohnilá vagína slonková by se měla strachovat, aby se nenašel...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

diskreditační kampaň točená na politickou objednávku. někdo by měl natočit reportáž na téma Slonková- Bakala, když už jsme u té etiky

0 hlasů

A kdo že tu "etickou" reportáž hodnotil?? Další špína??
A není to náhodou na hraně tr.zákona, když zveřenili prestituti ten "email" Babiše jun.

§ 182Porušení tajemství dopravovaných zpráv
(2) Stejně bude potrestán, kdo v úmyslu způsobit jinému škodu nebo opatřit sobě nebo jinému neoprávněný prospěch
a) prozradí tajemství, o němž se dozvěděl z písemnosti, telegramu, telefonního hovoru nebo přenosu prostřednictvím sítě elektronických komunikací, který nebyl určen jemu, nebo
b) takového tajemství využije.

0 hlasů

Až jí někdo vezme břitvou se zabudovanou kamerou bude čumět.ohyzda nemytá

1 hlas

Nechutná reportáž. Všechno začalo tím, že Bakala ve Švýcarsku nechal vypátrat adresu Babišova syna, potom zavolal svoje draze placená reportérská prasata z Prahy, která se neštítí za velké peníze vůbec ničeho. Ty na základě objednávky vytvořili reportáž přesně podle Bakalova scénáře a vytáhli to svinstvo ve správný čas, když byl premier mimo republiku.Mýslím si, že té zrzavé hyeně by mohl domluvit snad jedině Karel Srb. Nevím, ale jestli už se vrátil z lochu.

3 hlasy

Etické - neetické - v každém případě je to porušení zákona který hovoří o tom, že osobu, nepravomocně odsouzenou, je osobou z hlediska práva osobou nevinou. A najednou to tak není .... Vzpomněl jsem si na film : Limonádový Joe", kde onen bílý pistolník říká :"Vaše zákony, eh... teď jsem tu já a se mnou přišel ZÁKON". Tohle prý říká i kdosi - nějací jistě dobře placení- právníci od seznamu a naposled jsem si na to vzpomněl včera, když v ČT prohlásil pan Kupka: : "Presumpce neviny? Ano. ale pro politiky platí jiný ZÁKON a ten jsem JÁ." Je zajímavé, pokud se pamatujete, kolik podvodníků včetně Krejčíře uteklo do zahraničí a dosud doma nejsou. Ostatně osoba duševně nemocná není osobu nesvéprávnou a může si odjet kam chce a kdy chce, může si nechat poradit od otce nebo kohokoli jiného (je to snad trestné, nechat si poradit? A podle jakého § kterého zákona? Nebo snad ZÁKONA?
A kolik podvodníků a zlodějů se najednou houfně vrátilo domů, když se nějak záhadně dozvěděli, že budou Klausem omilostnějí? A to se jednalo o miliardové zlodějny, o které okradl nás všechny ne o umrněných 50 milionů, které byly použity na něco (jak říká starosta Olbramovic) co zvýšilo návštěvnost obce, slouží občanům a je zajímavou atrakcí i pro cizokrajné turisty. A to prosím vládla "vláda práva", tedy vláda ODS a spol., která dnes poučuje, co to vlastně to "pravé" právo je.

3 hlasy

Etika, neetika od května platí nařízení EK GPRd o ochraně údajů atd. Natočit reportáž tajnou kamerou a nahrávaného neupozornit je výrazným porušením GPRD a měl by následovat trest a to ve výši tisíců EUR. Potom by je ty blbiky přešly.

3 hlasy

Su to hnidy...

1 hlas

Jít dělat reportáž se skrytou kamerou považovat za etické , tak jaká prasárna podle těchto pisálků je neetické. Jedině snad zprávy ČT 24.

1 hlas

Hlavně by měla vysvětlit, odkud získala adresu AB ml.
Únik z policejního spisu?

0 hlasů

jojo, seznam ploati bakala a tam je eticka kazda prasarna :-))))
havliste se nezaprou :-))))))

4 hlasy

frigidní Slonková a její pochybná "novinařina"

3 hlasy

Tato kauza nemá co s etikou a žurnalistickou profesionalitou cokoli společného. Je to evidentní politická likvidace člověka z pozice novinářské moci! TV Seznam by měl přijít okamžitě o vysílací licenci a Slonková i s Kubínem by měli stanout před soudním tribunálem. A nejen oni! Je to pokus o politický puč a destabilizaci pořádku a klidu ve společnosti. Novináři předvádějí všeobecně poslední dobou, kterak je jejich moc neomezená a nedotknutelná. Tentokrát to bylo silně za hranou, a měla by to řešit policie a justice. Pokud by to mělo v demokracii fungovat i nadále tímto způsobem, máme se čeho obávat! Opět...

6 hlasů

Výzkum: Babiš skrývá příbuzné před policií, říká většina. Aféru řadí vedle skandálů Rath, Nagyová a OKD
--
Tak to se Babiš nemusí bát, tyto kauzy se táhnou mnoho let a jedna i desítky let a výsledek ? Jeden odsouzený , ale nepravomocně a vyšetřuje se dál, OKD to je mrtvé do toho se nesmí zasahovat, aktéři ještě žijí a Nagyová, je z toho již venku, takže Babiši neměj strach i kdyby ti to ta banda lumpů přišila , mají na to páky , mafie, policie a soudy tomu pomohou, jistě ity nezávislé soudy či policie. ODS je hrozná mašinérie.

1 hlas

Seznam zprávy uznávají Krym jako součást Ruska. Ne, že by to bylo špatně, ale je to jistě pozoruhodné - je ten Krym Ruský nebo Ruský není.

Jak uvádí v oddůvodnění transportu AB ml. na Krym
.... nedobrovolného transportu pana AB do Ruska......

1 hlas

Co máte proti zjevu Slonkové. To já vám viděl Tasmánského čerta a ten vypadal hůř.

5 hlasů

Slonková alias Zrzavá Mary a ten malý Kuba jsou investigativci asi jako já kosmonaut. Ale zaměstnání to může být příjemné - Sabina a Jiří to zní hezky, tak nějak tulivě.

2 hlasy

Ta prohnilá vagína slonková by se měla strachovat, aby se nenašel další uvědomělý občan a nechtěl ji zase zastřelit.

7 hlasů

Etické / neetické - podle toho kdo to posuzuje. Pro člověka neetické / pro lidožravce Čikatila etické.
Veřejný zájem - ve veřejném zájmu je, aby věc vyšetřila policie. V zájmu té části veřejnosti, která chce vyvolat puč, v zájmu pučistů byla reportáž prospěšná.

4 hlasy

Podle šéfa poslanců TOP 09 Miroslava Kalouska premiér Andrej Babiš své děti "cynicky zneužil ke svým finančním a majetkovým čachrům", a teď se dovolává soucitu. "Je to eticky stejné, jako by někdo zavraždil vlastní rodiče a pak se dovolával soucitu, že je sirotek," napsal Kalousek na Twitter.

4 hlasy

Guru Jara se podival do zrcadla. A prej pica:-)

4 hlasy

Etická reportáž??? Jestli tohe zákeřně/úlysné jednání s nemocným je etické, tak v tom případě čerpání dotace Babišem na rozvoj turistického ruchu je zcela v pořádku. Tahle "demokratická" skvadra ho rozhodně nemá právo soudit. Ti dokázali naopak naše české daně nacpat pouze do své kapsy.

11 hlasů

primitivni prazska kavarna si střada sliny aby mohla na sve odpurce plivat a 17 11 pokrytci ala Nemcova Kalousek Laudat Fiala vyrazi mezi placene demonstranty AUVA

5 hlasů

Je jasné že Seznam nemá o etice ani páru, je to asi tím, že je ovládá politická mafie.

8 hlasů

"eticky a vyhradne s ohledem na verejny zajem" , ???????!!!! zajimavy je, ze do vcerejsi reportaze nikdo v Cesku nevedel, ze Babis ma nejakyho syna.

3 hlasy

Ty dva "karakterní" presstituti byli ve Švajcu před měsícem, ale vylezli s tím ven až nyní. Asi to z těch špionážních brýlí toho plešouna nemohli vygooglovat. Nebo spíše čekali až "demagogická opozice" v PS dostatečně vyhecuje ovčany na ulici při "oslavách" 17.listopadu, a potáhnou na Babiše a Hrad. Tu "investikativní" infromaci že byl Babiš jun.na Ukrajině věděli i ti nějvětší uřvanci v PS( Kradousek, Němcová, Gazdík.....) členové mandát. a imunitního výboru PS z policejního spisu při vydávání Babiše sen. k trestnímu stíhání. Součastný pobyt řejmě proflákl někdo od policie nebo justice.

9 hlasů

Reportáž...
Žádná reportáž, přepadení. Kamera v brýlích. Ještě měli toho chudáka postříkat novičokem, nebo píchnout deštníkem...

7 hlasů

Kurňa já se ti snad za toho Hemenexe ještě omluvím. :)

4 hlasy

Eticky neeticky - ještě nikdo si asi nevšiml, že nešlo o reportáž v pravém slova smyslu, ale o reality show a hru na reportáž v režii pánů Klusáka a Remundy. Čili něco jako kdysi jejich Český sen, (ne)blahé paměti. A všichni ti instantní revolucionáři, co na to hned naskočili jsou jako ti důchodci, řítící se po poli za pomyslnou slevou k maketě obchoďáku... S těmi důchodci mohl mít člověk soucit.

6 hlasů

Hrozný zjev Slonková,až jsem se lekl.Prostě píííča

8 hlasů

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov