Otec a syn
Rusnokův syn: Stydím se za členství u Zemanovců, odcházím

27.08.2013 13:05 Původní zpráva

Michal Rusnok ,syn současného předsedy úřednického kabinetu v demisi Jiřího Rusnoka, vystoupil ze Strany práv občanů Zemanovci. Prohlásil to začátkem srpna na svém facebookovém profilu. Prý se za členství styděl. Socialismus je podle něj největší zlo.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • X P (20 hlasů) 27.08.2013 13:25

    Prohlídl že u Zemanovců toho asi moc nenakrade. U pravičáků to jde...

  • Anna Ryšánková (15 hlasů) 27.08.2013 13:19

    No tak ať jde... nikdo ho nedrží...to z toho musí být článěk?

  • Josef Lustig (14 hlasů) 27.08.2013 13:43

    Na tuhle bolsevickou spinu bude treba vice kyblu vody a bude to trvat...

  • Blanka Köhlerová (13 hlasů) 27.08.2013 14:48

    Tihleti frikulíni musí jít vždycky proti rodičům, které považují...

  • Karel Dvořák (13 hlasů) 27.08.2013 15:43

    Zase z hovna kulička. No, na někoho to zabere a to je hlavní.

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Chápu, že kdejaký rozmazlený papalášský fracek má svůj názor. Jenom mi není jasné, proč se o tom všude musí psát.

1 hlas

Však už provádí řádnou soudružskou sebekritiku !!!

Ideály demokracie se v posttotalitním, metanolovém, příživnickém Česku spolehlivě mění v realitu „standardní parlamentní“ byzantské, chlastoslovanské, mužické kleptokracie a klauzemanovské partajokracie. Podobně, jako se kdysi „reálný socializmus“ Husáka (Kdo nekrade – okrádá rodinu!) vypořádával s morálními „přežitky kapitalizmu“. Soudruzi multipolitici okrádají své pologramotné a nesvéprávné zmocnitele stejně jako nemravní advokáti své klienty a navíc nejsou postižitelní ani tak jako advokáti, na něž dohlíží alespoň jejich komora.
„Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby

0 hlasů

Nedělám si iluze o Zemanovcích, ale nechat kluka na Íčkovo Sorboně CEVRO, která slouží k výmazu mozků mladých postpubertů je na uvážení.

2 hlasy

Já se stydím za tuto zemi, která kdysi na čele významných zemí se propadal do rozvojového světa. Pořád samá revoluce, furt nějaký spasitel, ale zákony nefungují nebo jsou psány na objednávku. Hlavně naučená bezmoc a sociální byznys, aby kdokoliv měl lidi na lopatě kdykoliv si umane. Produktivita krajiny zničena, zbývají dluhy...TO ÉPLNĚ CHÁPU, ŽE KDO SE PROBUDÍ A ROZHLÍDNE, dá dištanc

2 hlasy

Je to těžké pro rodiče, když se mu takto potvrdí, jakého blba zplodil (no chlap se může vždy utěšovat, že to není jeho.

Nejprve se vybere školu pro blbce, je mu jasné, že z dítěte již nikdy nic kloudného nebude, a teď tohle, ani v politice se neuchytí. :-)

8 hlasů

Teprve teď přináší komunizmus své Kainovsky zvrhlé a prznitelské plody na přírodě i na lidech - a ještě pár generací bude. Diskuze malomocných, žlučovitých, i zemanovských socek v pracovní době to jenom potvrzují. Nostalgicky opěvují loupeživý komunizmus či jiný „většinový“ systém a zapomínají, že tehdy ještě dožívala předkomunistická výchova a morálka – komunisty nazývaná „přežitky kapitalizmu“. Dnes nemáme žádný civilizovaný kapitalizmus – ale trojbarevnou bolševickou otevřenou kleptokracii a partajokracii – bez „přežitků kapitalizmu“. Levicoví lemplové jen žvaní – ale ani jediný kibuc si dosud nezaložili, aby tam předvedli, co umějí bez olupování těch úspěšnějších. Kydají na cikány, ale sami klesají na jejich úroveň, ba i pod ni.
Nejzkorumpovanější jsou čeští stádovití voliči: za guláš a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli.
Putin s Merkelovou postaví retenční hydroelektrárnu v Hřensku a v zatopené Kotlině se budou chovat osvědčení kapříci pro celou EU. Hornaté Sudety osídlí Noví Rusové a údolní čecháčkové se přesunou k Jeniseji, kde už má Zeman vyhlídnutou parcelu.

0 hlasů

Nebýt synem celebrity, jejíž hvězda se rozjasnila stejně náhle jako zhasne, tak po tom frackovi ani pes neštěkl.
Pardon, a pokud by se to netýkalo zemanovců. Ti jaksi nejsou v poslední době v kursu. Nevadí .., ani se nedivím.

5 hlasů

Předvolební tah,sprostý,ale aby na to jednou mladý pán nedoplatil.To už je vrchol,co se to tady děje v politice...

5 hlasů

Nic se neděje, je demokracie a každý může projevit svůj názor. Nebo se domníváš, že komunisti zavedou zase vedoucí úlohu a mladý pán půjde za pravdu do báně, jak jste byli za totáče zvyklí?

2 hlasy

Dnes mají naši mocní (nejen politicky, ale finančně mocní) sofistikovanější metody. Proč zrovna zavírat do vězení? Stačí, když někoho znemožní, připraví o práci, doženou k exekuci. Výsledek je stejný, ale "demokratický".

4 hlasy

Ne.Myslel jsem,že by třeba nebylo od věci,kdyby mladý pán spadl na samé dno..a zůstal by úplně sám.Ono by ho to přešlo...Jak může vůbec něco tak ohavného vyřknot???To co on tvrdí,je feudalismus a rozdělení národa na bohatí a chudí!!

6 hlasů

prosim vysvetlete nam jak se tedy deli narod kdyz ne na bohate a chude? pouze na chude jako za bolsevika? rovnostarstvi nikdy nedelalo dobrotu, protoze si lemplove vzdy uzurpovali pravo na majetek tech pracovitych.

to je pripad levice ktera chce co nejvice penez vybrat aby mohla prerozdelit jak se jim hodi. vedi asi lip nez vy nebo ja jak s penezi nalozit.
jenze si neuvedomuji jednu vec, kdyz se majitel firmy nasere na zvysene dane, tak nejen ze stat nic neuvidi, ale take muze poslat vsechny ty obycejne lidi co chrochtali blahem kdyz firme vlada zvysovala dane, poslat domu na podporu. to same minimalni mzda. pokud mam cloveka za min mzdu 8k a je vyuzit na 50% tak pri zvyseni na 12k nedostane pridano, ale dostane vypoved a na ty 3-4h si najmu zivnostnika za hodinovku. jenze to obycejnym lidem nedochazi, oni si holt mysli ze dostanou pridano :)))

2 hlasy

A to vás nenapadlo, že se mladému Rusnokovi skutečně u Zemanovců nelíbilo a dal to na svůj Facebook? Zkuste si přečíst, jaké voloviny píše na Facebooku Škromach. Jen není normální, aby bulvár vytahoval soukromé věci.

2 hlasy

Vzkaz politikům a rozumným občanům bez ohledu na volené strany: Ve volbách kroužkujme ty, kteří se nebojí postavit Miloši Zemanovi. Jedině tak můžeme oslabit jeho vliv a autokratické choutky.

3 hlasy

Děkuji za radu, ale nechci. To by se zase díky kroužkování mohl dostat do parlamentu Mareček Benda. A toho tam opravdu vidět nemusím.

8 hlasů

Pane Hrozný,máte tak strašnou pravdu,že z toho až mrazí.Sice jsem Zemana volil,ale postupně zjišťuji,jak si Zeman upevňuje moc a spočítám-li nasledky....:-(..???Všichni víme,jak to může skončit..

1 hlas

Naopak si myslím, že NIKDO neví, jak to může skončit. Pokud by pokračovalo něco jako dosavadní vládní koalice, nemohlo by to skončit jinak než špatně. Zatímco Zeman podle vás baží po moci - Kalousek po ní nebaží?

6 hlasů

uz se nemohu marjanko dockat toho raje na zemi co tu levicaci nastoli. jen mi neco rika, ze pri skoro 7% rustu hdp zaseknout 100mld sekeru v rozpoctu jako to umi cssd neni to prave orechove, ale jiste se uz dluhoslav poucil od listopadu zmizi bedomovci, nezamestnanost spadne na 1%, vsichni sezenou praci nejmin za 20k v miste bydliste a duchody budou takove, ze seniori budou travit 6 mesicu v roce na malorce.
proste socialisty raj to na pohled.

2 hlasy

Nechte si svoje bláboly!! To tu nikdy nikdo nesliboval!!

2 hlasy

Nikdy jsem netvrdila, že levicoová vláda zajistí ráj na zemi. Ale horší než ta dosavadní snad už ani být nemůže. Vy jste někde slyšel, že ČSSD slibuje to, o čem ve svém příspěvku píšete?

4 hlasy

Svatá prostoto..to je blbec, synáček ještě nic nedokázal a už kritizuje a hodnotí, spratek, který vše dostal a žil v nadbytku, ....

10 hlasů

To aby měl vlastní názor, musí něco dokázat a být chudý? Blbost bolševiků je neskutečná.

2 hlasy

samozrejme, jen obycejny clovek, soucast pracujici tridy ma narok na ten spravny nazor. a kdyz reknou ze je to spratek co zije v nadbytku tak nema automaticky zadna prava, natoz na vlastni nazor.

2 hlasy

svoloč a lumpárnu vidí i nevidomý, zejména pokud třeba projel Rakouskem, musel vzteky plakat, a to jsme je vždycky strčili do kapsy a jak jim záleželko, aby byli s náma ve stejhném stíátě...nyní ino prosperují a tady cholera

2 hlasy

To má sedět a mlčet, když vidí, jak mladým rujnuje levice budoucnost? Už by sis měla, soudružko, zvyknout, že si může každý říkat, co chce.

3 hlasy

Tak vám pane Nováku nerozumím píšete,že každý může říkat co chce (což souhlasím),ale častujete tu paní oslovením " soudružko " jen pro jiný názor?

2 hlasy

Ano, každý si může říkat, co chce. Ale pokud vyjádří levicový názor, pravděpodobně ho někdo z té vaší modré skvadry označí za idiota, socku, blba atd. To je zřejmě ta správná výměna názorů.

6 hlasů

Nemusis mit levicovy nazor,staci nesouhlasit uplne s linii rodne modre partaje a jsi hned `socka.

4 hlasy

Zatím jim ruinuje budoucnost už osm let pravice modrý bolševiku.

10 hlasů

je zajimave jak se posledni dobou soudruzi komuniste vyjadruji vuci oponentum oznacenim modry bolsevik.
mel bys na uv poprosit soudruhy co byli u stb nebo v lidovych milicich co to slovo znamena.

1 hlas

Bolševici v ruské revoluci uzurpovali veškerou moc, vládli neomezeně. Modří bolševici u nás válcovali v parlamentu opozici. I v případě, že měli většinu třeba i jediného koupeného hlasu, na názor opozice vůbec nebrali zřetel. To není bolševický přístup?

3 hlasy

radsi Rusnoka nez spinavce Kalouska a smejda Polcaka

11 hlasů

Co Gtotwald by se nelíbil:

2 hlasy

Mě se líbíš ty ! Nedáme to dohromady ?

3 hlasy

Jáne Sokole, nejsem padlá na hlavu.

1 hlas

To je fakt. Sokol a Slepice , to by nedělalo dobrotu.

3 hlasy

Bububu... Gottwald zemřel před 60 lety. Byla to tak výrazná osobnost, že ho pořád musíte vytahovat z hrobu?

4 hlasy

ale kdepak pani smutna, to vasi stranici jako soudruzka semelova ci soudruh grebenicek tancuji 2x rocne u jeho hrobu a pronaseji plamenne proslovy o tridnim boji.

1 hlas

Ale já nejsem členem žádné strany. Co plácá Semelová u Gottwaldova hrobu, to mě v podstatě nezajímá.

2 hlasy

Mít takového vyčůraného kreténa syna, tak to by mi bylo opravdu hodně smutno.

9 hlasů

Ty neměj radši žádný.

2 hlasy

Je to divné, že syn napíše tátovi vzkaz na facebook, to mi nějak nesedí. Přijde mi to dost uhozené, bez ohledu na to, že tátu shazuje....

Právo vystoupit z nějaké strany samozřejmě má každý člen, to je bez debaty.
Jen mám pocit, jestli to nebude podobné, jako s Kateřinou Zemanovou, tehdy se jí nějaký hacker dostal na účet.

11 hlasů

Také mi to připadá podivné.

7 hlasů

Ano, je to podivné. Ten kluk co se objevil v televizi vůbec nebyl podobný starému Rusnokovi, kdo ví kde našli nějakého stážistu aby vykládal takové podvratné nesmysly. Představte si kolik museli asi zaplatit za takovou diskreditaci hodného taťky Rusnoka a potažmo ještě vřelejšího, milého a po moci netoužícího staříka Zemanovic.

2 hlasy

Ty máš zkušenosti, tak nám to prozraď !

4 hlasy

korupčníci a korumpovaní myslí jen na korupci... ale socialistická rodina je pro postižené sama o sobě výmluvná, a to nemusí být ani Dienstbier senior, co měl 4 manželky jako machometáín

0 hlasů

Asi pro něj táta málo udělal, že si s ním řeší věci přes bulvár. Tohle svinstvo nemá s názorama nic společného. Tohle je volební kampaň nezávislého tisku.

11 hlasů

No a co? Udělal blbost, za členství se stydí, tak od Zemanovců odchází. Kdyby udělal totéž Pepa z Horní Dolní, tak ani pes neštěkne.

3 hlasy

Ten student to má trochu popletené, otec ho asi zanedbával. SPOZ nejsou žádní socialisti, je to servisní organizace prezidenta, výroky o vrchním státním zástupci Ištvánovi jsou až žalovatelné a na vyloučení z fakulty.

7 hlasů

Bohudik už je po 89 a máme právo říct co si myslíme, no jo, s alzheimerem pleteš vše....

6 hlasů

Jako že máme právo nazvat debilem kdekoho? No to je teda vymoženost!

8 hlasů

Rozumíte psanému textu? Nenazval nikoho debilem, jen řekl, že někdo vypadá jako dementní úchyl. To je celkem rozdíl. Jedno je tvrzení (pravdivé či nepravdivé) a druhé je svobodný názor.

5 hlasů

urážka jako urážka

4 hlasy

Hep Cheek 27.08.2013 23:11

tady damu urazi kazde jine osloveni nez je soudruzko.

2 hlasy

Ach jistě, vy tyto jemné nuance nerozlišujete, to potřebuje přemýšlení. Chápu. :-)))))

1 hlas

Stačí aby tatík omezil kapesné a jablko se přikutálí ke stromu.

6 hlasů

On má recht, taky bych se styděl...nebo kdyby otec byl komouš, fuj!

7 hlasů

bože to jsou ale duchaplnosti, nojo, je to holt dneska trendy, nebo in...co?

7 hlasů

ale kdepak, ani dnes ani vcera, odpor ke komunistum ma kazdy slusny clovek odjakziva. tomu neni po chuti drzet hubu za kus zvance a neustale mit fizla nebo bonzaka za zady.

na komunistech mam rad pouze jednu vec, a to, ze se casem zacnou sami mezi sebou zabijet v boji o moc a penize. v historii to dokazli mnohokrat.

3 hlasy

:-)))) ti okolo Zemana už se rvou teď - porcují medvěda, na kterého ještě ani nevystřelili :-))))

1 hlas

Na olomouckých Langrových právech jsou studentům důkladně vymývány hlavy. Co budou jednou všichni tito právníci dělat?

9 hlasů

Co by deleli ? .... to same co dela ted Judr. Istvan.

3 hlasy

Zase z hovna kulička. No, na někoho to zabere a to je hlavní.

13 hlasů

Kdyby se jednalo o syna pana Kalouska, který vstoupil do KSČM, to by bylo něco jiného, ale tohle, to přece nikoho nezajímá.

8 hlasů

Tak by to opět na někoho zabralo. Na mě ne. Je každého věc jaké má názory. Z mých tří dětí mají dva stejné nebo podobné názory jako já, třetí nejmladší je nevím proč doprava, ale je to její názor a vzájemně se respektujeme. Tomu se říká pluralita názorů kterou vy modrobolševici nemůžete pochopit.

10 hlasů

Taky máme v rodině různé názory. Zatím naštěstí nikdo nepocítil potřebu o takových věcech referovat prostřednictvím facebooku. Výměna názorů - třeba i v rodině - mi připadá jako něco docela normálního. Proč s tím obtěžovat další?

3 hlasy

Nevím, proč mě nazýváte "modrobolševikem". Nevím ani, co to je. Celý můj život jsem volil "levici" a to ani modrou, ani rudou. Ale tu tady asi neznáte.

1 hlas

Netvrdím, že jste přímo modrobolševik, ale vaše myšlení, mentalita a chování jsou projevy kovaného bolševika.

9 hlasů

Takže, když volíte "levici" v Kanadě, tak jste bolševik? Zdá se mi, že tady v tom Česku máte nějak popletenou terminologii.

4 hlasy

Ale jo, některé to zajímá. A učurávají blahem že se zase naskytla možnost kopnout si do Rusnoka staršího, potažmo Zemana.

7 hlasů

Neřekl bych, že je to kopnutí do pana Rusnoka. Toho jsem si vždy vážil a kdyby byl každý socialista jako je on, byla by strana volitelná i pro normálního člověka. Pan Rusnok je možná "nalevo", ale v rozumných evropských dimenzích. Nedosahuje "velikosti" naší levice v ČSSD (Sobotka už ho taky kritizoval) a konec konců byl z ČSSD víceméně "odejit".

2 hlasy

Máte pravdu, to není kopnutí do pana Rusnoka to je kopnutí do pana Zemana.

9 hlasů

Vy si tu furt pletete mizernou politiku a vas mizerny charakter. Oboji maji puvod v bolsevismu.

9 hlasů

Dovolil jsem si vás níže poprosit o vaše popsání toho, co v naší politice považujete za bolševické a co za pravicové. Koho, jmenovitě, považujete za představitele těch skupin. Podle vašich vyhraněných vyjádření v tom máte jistě jasno. Děkuji.

7 hlasů

On nemá v ničem jasno, on je normální blbej německej Onkel

3 hlasy

Trochu nahoře jste se ohrazovala proti urážkám. To vám vadí pouze cizí urážky, vaše podivná morálka.

3 hlasy

Jednalo se o urážení na facebooku. To je něco jiného. Toto je pouze konstatování, teta!

0 hlasů

Bolsevicke je vsechno a pravicove neni nic. Zatim jste furt v dobe postbolsevicko-hulvatske a zda se ze z ni tak rychle nevyvaznete.

6 hlasů

Vám to může bejt ouplně fuk, strejdo!

4 hlasy

Máte pravdu. Pravicový politik u nás prakticky neexistuje a vzhledem k duševnímu stavu většiny domorodců ani existovat nemůže. Proto nelze žádného českého politika pojmenovat. Přesto existují určité požadavky, které by měl "nelevicový" politik splňovat. Nezvyšovat daně, pokud to není nezbytně nutné. Podporovat střední stav a tzv. živnostníky. Pokusit se nezvyšovat státní dluh a spíše pracovat s vyrovnaným rozpočtem (obzvláště v "časech hojnosti", t.j. růstu)

4 hlasy

A proč by totéž nemohl podporovat levicově orientovaný politik?Co je na tom echt pravicového?

2 hlasy

Já si pořád říkám,že v mladých je přece jen zdravé jádro a naděje do budoucnosti.Kdyby ne, nemělo by cenu žít.

7 hlasů

Tak si hoďte mašli rovnou, to by bylo nejlepší

8 hlasů

Paní Köhlerová byla kromě spolupráce s StB občanským povoláním bachařka? Nic jiného z jejího vyjadřování nevyplývá.

5 hlasů

jděte se bodnout, teta....

4 hlasy

A mladý pan Rusnok je toho živoucím důkazem.

8 hlasů

To je věc názoru a úhlu pohledu.

5 hlasů

Že by potvrzení jedné z teorií genetiky, že se příroda vždy snaží inteligenci mezi rodiči a potomky "dorovnávat" - tudíž, že čím větší blbec, tím chytřejší může mít dítě a naopak. V každém případě je dobře, že se najde absolvent současné VŠ, který chápe základní ekonomická pravdila lépe, než současný ministr financí, jeho synáček parazituje na státu už od svých 20 let.

6 hlasů

Jestli si myslíte, že pan Rusnok je nějak zvláště levicový politik, tak se mýlíte. Už se, dokonce, v tomto smyslu vyjádřil i pan Sobotka a další. Takže vše, co jsem z vašeho příspěvku vydedukoval je, že budete mít velice chytrého syna.

4 hlasy

Rusnok především není žádný politik, je to jen kariéristický úředník s levicovými tendencemi a dekandentním obdivem k senilnějícímu komoušovi ve funkci presidenta. Mými potomky se nezabývejte, já totiž autorem výše zmíněné teorie vyrovnávání nejsem - to Darwin.

4 hlasy

Vida do čeho všeho se nedá namontovat Darwin. Tady skutečně člověk nestačí žasnout.

6 hlasů

Copak vy, obávám se, že vy žasnete nad každou blbostí...

2 hlasy

Nad blbostí a blbostmi které tu předvádíte vy a vaši modří soukmenovci skutečně žasnu Hemenexi.

3 hlasy

No tak vida. Mojí tezi potvrzuje sám Darwin. Gratuluji k potomstvu a dodávám, že pan Rusnok byl v ČSSD a za vlády pana Zemana byl, pokud si dobře vzpomínám, ministr průmyslu a obchodu a financí. Takže politik asi bude a dodal bych, že se, dle mě, zhostil svého úkolu na financích mnohem lépe, než jeho následovník.

2 hlasy

Rozhodně zhostil, však ty Pandury platíme ještě teď. Akorát, že Rusnok s Pecinou ty úplatky už prohýřili a potřebují další příspěvky. A tu máš Rusnoku: Gripény. A už to jede jako za mlada..

1 hlas

No vida,chlapec řekne názor který se může líbit,ale také ne a máme tu Gripeny a Pecinu.:-)

0 hlasů

Aha, tak synáček zámožného papínka se zamyslel? Hmmmm... :-) Nevětší zlo je hochu právě ten NEREGULOVANÝ kapitalismus, kde honba za mamonem a tzv. neviditelná pracka trhu devastuje vše na co narazí! Vidíme to dnes a denně v rozsáhlých oblastech Asie, Afriky, ale někde i ve slavných JůEsEj. Štěstí, že většina vyspělé Evropy má rozum a ten kapitalismus více či méně účinně reguluje, jinak bys synáčku mluvil jinak... :-)

6 hlasů

Tihleti frikulíni musí jít vždycky proti rodičům, které považují neschopné blby. Je to období, které si projde každý a většinou ve zralém věku se sám sobě diví. Ať se synáček vydovádí, ale trošku bych mu přiškrtila penězotok, to většinou vede k částečnému zmoudření.

13 hlasů

Je vidět ze nemáš děti, tak to nefunguje, asi se nikdo nenašel, no jo, stačí si přečíst tvuj názor...rudá výchova je na hovno.

6 hlasů

Máte pravdu, děti nemám, jen tři holky, chich!

3 hlasy

Chuděrky. Už měly večerní nástup a hlášení??

5 hlasů

Chuděrka ubohá jste vy

9 hlasů

Paní dvořáková, kde je vaše pověstná slušnost? Uvědomujete si, že se dneska prezentujete přesně jako vlastik SMUTNY?
Napadáte tady lidi, aniž byste je vůbec znala.
Ta spolupráce s STB ukazuje spíš na vás, vy jedna ctnostná osobo!!
Holt to máte pod kůží, vy jedna bachařko!!


Helena Dvořáková 27.08.2013 18:07
HDvorakova

Paní Köhlerová byla kromě spolupráce s StB občanským povoláním bachařka? Nic jiného z jejího vyjadřování nevyplývá.

4 hlasy

Paní Adamová, kopírovat umíte, akorát manipulativně vynecháte, na jaký příspěvek jsem odpovídala. Ale nemá smysl s vámi ztrácet čas.

0 hlasů

Eva Adamová 28.08.2013 07:47
EvaA

Když falšujete a upravujete příspěvky tak jste podvodnice.
Jestli mě napadáte že mám 18 nicků tak jste trapná podvodnice. S takovými nechci nic mít, takových se štítím.

1 hlas

Vlasta Smutná 27.08.2013 21:22
smutny

Kdo je u vás podvodnice? To vy tady trapčíte pod 18ti nicky, vy jedna slušná smutná dvořáková. Přinejmenším jste to vy, kdo trpí rozdvojením osobnosti. To vám tady na diskuzi každý potvrdí

2 hlasy

Nebuďte trapná paní podvodnice, která stejně jako Viola falšujete příspěvky. Raději mlčte a neberte si mé jméno laskavě do ... řekněme úst. Včera jste mě předpovídala, že za mnou jsou i jiné nicky teď zase Dvořáková. Tomu se říká schíza.

2 hlasy

Díky za zastání Evo, ale já si to neberu. Je to jen kdákání jedné pitomé slepice a mě je to k smíchu. V tv nic není, tak to beru jako náhradní zábavu. Furt lepší než Ordinace. Hezký večer!

2 hlasy

No, ve světě je obvyklé --- mladý revolucionář, starý konzervativec. U nás je to kupodivu naopak
No a pak se bohužel stane, že oba směry representují zcela nekompetentní lidé :-))
Klukovi přeji, aby měl možnost se přesvědčit, zdali jeho volba je správná. Mladí voliči VV (taky mám v rodine) taky už snad prohlédli. Bohužel, v tomto případě už bylo pozdě, škoda už se napáchala.

3 hlasy

Kdo prohlédne Zemanovskou líbivou politiku pro velmi jednoduché lidi, může být rád, že konečně pochopil o co jde. Při pomyšlení, že by se dostali k moci společně se Zemanem, naskakuje mnoha obyčejným lidem co zažili socialismus z té nejhorší stránky a v kriminálech na vlastní kůži.

7 hlasů

Taky jsem znala jednu takovou, která úpěla v socialistickém kriminálu a po revoluci byla za bojovnici proti režimu. Jenže zapomněla, že celá vesnice ví, že seděla za rozkrádačku, byla vedoucí jednoho hotelu. A takových byla většina.

11 hlasů

Řekla bych, že mluvíte o sobě. Všechno sedí. Také bojujete proti režimu a vyjadřování máte jako by jste byla z kriminálu.

2 hlasy

Já nebojuju, já se bavím, teta...

0 hlasů

Většina ne. Necelých 95%

3 hlasy

Názorově se "potatit" je, zvláště u synů, zrůdnost, zcela neobvyklá. Stranicky tzv. potatění jsou ti, kteří, místo politického názoru, jdou za tatíkem pojištěným korytem. Pak je zcela jedno, ve které parlamentní straně jsou registrováni!
Dienstbieři, rumlové, bendové, mlynářové, březinové a jim podobní jsou vesměs prokazatelní lháři a oportunisté!

10 hlasů

Dienstbier je čestný člověk. Proto má i tolik nepřátel mezi politiky. Jeho vystoupení proti koalici ODS-ČSSD v Praze nebo nevhození lístku ani Zemanovi ani Schwarzenbergovi- jeho vlastní slova proti pomluvě o volbě knížete mne utvrzují v jeho korektnosti. To je celá pravda.

2 hlasy

Kdyby ho tatínek nedotáhl do Lidového domu, byl by mladý jen na úrovni regionálního politika, a to maximálně.

4 hlasy

Mstivej neschpnej fracek, dovede jen pomlouvat bez důkazů.

7 hlasů

Jsou schopni ti fakani akceptovat, že se rodiče někdy musí stydět za ně?

7 hlasů

Za své děti se nikdy nemůžete stydět, nebot mají v sobě vaši polovinu.Jedině za sebe

3 hlasy

Co svět světem stojí, ne. Je to furt stejné. A za pár let budou ve stejné pozici.

5 hlasů

Na tuhle bolsevickou spinu bude treba vice kyblu vody a bude to trvat dele. Prave odklon deti od svych bolsevickych rodicu je typicky pro odmitnuti v pokracovani komunistickych zlocincu.

14 hlasů

....mladík tím pádem odmítl fungující a praxí osvědčený model skandinávského socialismu. No časem prozře.

1 hlas

Napište, koho považujete v naší politice za ryze pravicově orientovaného a komunisty (ať už ryzými a nebo pseudo) nepošpiněného, prosím! Ať víme, co těmi pojmy myslet. Děkuji.

9 hlasů

Chudák malej a nevzdělanej, žvaní o socialismu a nic o něm neví a již vůbec neví, že tu importovaná komoušovská totalita neměla se socialismem nic společnýho, Socialismus funguje ve vyspělých severských a západních zemích, tu se snaží modří komsomolci a spol praktikovat ranný kapitalismus 19 století

9 hlasů

Prohlídl že u Zemanovců toho asi moc nenakrade. U pravičáků to jde přece jenom líp, jak jsme viděli u ODS. KSČM ale ten chlív vymete jednou provždy.

20 hlasů

to je zajimave tvrzeni. ja mel zato, ze kradou vsichni bez rozdilu, ale zrejme trpite selektivni pameti.
co takhle svoboda, gros, zgarba, tvrdik, palas, rath ...... samej pravicak co?

a samozrejme za to muze kalousek, to vi prece kazdy obycejny clovek.

1 hlas

Jo, a taky poručí větru a dešti.

10 hlasů

Málo koryt. Hodně vepříků!

No s opačnou stranou to bude mít ke korytu ještě dál.

2 hlasy

No tak ať jde... nikdo ho nedrží...to z toho musí být článěk?

15 hlasů

No to víte, před volbama a i jinak se všechno hodí.

12 hlasů

No, co naděláte. Valtrovi Komárkovi se taky jeho synek moc nepovedl.

11 hlasů

A co starému Červenkovi? Darmo povídat, co?

1 hlas

Vy se se starým Červenkou znáte, Hemenexi? Fakt jste čím dál trapnější.

3 hlasy

Uznání od takového trouby, jako jste vy, potěší...

1 hlas

..jsem nadšený, spokojený a šťastný...

2 hlasy

..že kluk prohlídl...

6 hlasů

Ani bych neřekl.

7 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov