Bratislavský summit
Sobotka: EU má návrh kroků pro posílení důvěry občanů

16.09.2016 21:25

Evropští lídři se na bratislavském summitu shodli na návrhu konkrétních kroků pro posílení důvěry občanů v EU, uvedl na svém twitteru český premiér Bohuslav Sobotka.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • S Vrba (2 hlasy) 17.09.2016 11:31

    Já a mí známí jsme se shodli na tom, že nejlepší, co může naše vláda...

  • Honza Hloupý (2 hlasy) 17.09.2016 11:00

    "shodli na návrhu konkrétních kroků pro posílení důvěry občanů v...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

EU nic moc ale lepsi nez Putinosvaz

0 hlasů

Já a mí známí jsme se shodli na tom, že nejlepší, co může naše vláda včele s panem Sobotkou udělat pro posílení důvěry našich občanů je, že odstoupí a prezident vyhlásí nové volby. Pan Sobotka včetně vládních stran a vládních politiků zapomněli, že lhát se nemá.

2 hlasy

"shodli na návrhu konkrétních kroků pro posílení důvěry občanů v EU..." - jenom dokumentuje pokřivenost myšlení EU věrchušky. Důvěra není cílem, ale přirozeným důsledkem poctivého jednání. Pokud budou "elity" skutečně pracovat pro blaho a podle přání svých občanů, pak přijde důvěra sama a nebude ji třeba uměle vytvářet marketingovými kampaněmi.

2 hlasy

A kdo ochrání svět před řáděním evropských mocností z kterých nejedna otevřeně říká do světa co si vlastně myslí o těch které bombardovali a ohánějící se nějakou expertísu o údajném, že Ježíš jím líbá nohy a Bůh jím mezi tím čistí záchody?

0 hlasů

Stranou toho, v osobní rovině, například neuznání podpory v nezaměstnanosti v ČR, a vyhazov jako údajně protispolečenský protože jsem odmítal diskriminovat Řeky v Německu, tak i nebýt pruské otázky, nějaké muset platit panstvu pozlacení klik mezitím co značná část populace čím dále tím více živoří (a politici se předhánějící to svést na kdeco), z mé strany se více důvěry nezíská nějakým, že teď se ale bude jako něco dělat.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov