Hlasy žáků
Studentské volby ovládli Piráti, propadli lidovci a ČSSD

04.10.2017 19:10

Studentské volby do sněmovny vyhráli s náskokem Piráti, kteří získali téměř 25 procent hlasů. Druhé hnutí ANO mělo 11,88 procenta hlasů, třetí TOP 09 dostalo 11,75 procenta a čtvrtá SPD 7,76 procenta.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • tyden tyden (4 hlasy) 04.10.2017 19:51

    U me skoncili, kdyz spustili sve chavozpevy na slimaky, ktere pry...

  • alanalan (3 hlasy) 04.10.2017 19:43

    Číro a dredy to je vše co studenti rozeznávají.

  • František Martínek (2 hlasy) 04.10.2017 23:21

    Tady jsou ti lupiči, ano OKD je jen troška proti tomu co na nás...

  • Honza Hloupý (2 hlasy) 05.10.2017 16:23

    "Kdo nebyl v mládí levičákem, nemá srdce. Kdo zůstal levičákem i v...

  • o k (2 hlasy) 04.10.2017 20:01

    Blbost. Všichni budou volit už v příštích volbách za pár let. Takže...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Vcelku dobrá zpráva. Ještě není s ohledem na budoucnost v naší zemi vše ztraceno. Nevzdělanost (dříve dělnický původ) už naštěstí není pozitivním prvkem, na kterém se budovaly kariéry.

1 hlas

Koho podporovat ? Všechny strany slibují,že se postarají aby se lidi měli dobře. "Sliby se slibujou-blázni se radujou ". Já si myslím,že když se bude každý člověk starat sám o sebe, bude postaráno o všechny. - Stejně těm lídrům jde jen o to,aby nemuseli nic dělat a brali peníze za nic a to jim ještě koupí nové notbuky, aby se v parlamentu, (pokud tam jen tak náhodou budou) nenudili :-). Takže, beze mne. V den voleb jedu na chalupu :-)

0 hlasů

"Kdo nebyl v mládí levičákem, nemá srdce. Kdo zůstal levičákem i v dospělosti, nemá rozum" - jedna z nadčasových moudrostí.

2 hlasy

Tady jsou ti lupiči, ano OKD je jen troška proti tomu co na nás připravili za podraz páni z ČSSD a zase se budou vymlouvat že je vše dle zákona tak si přečtěte toto.
Olga Havlová: Tunel jménem lithium aneb druhé OKD pod taktovkou ČSSD
Moje ústní interpelace na pana premiéra Sobotku, ohledně lithia, vyvolala velký zájem občanů. Ptala jsem se, proč půjde do státního rozpočtu z vytěžené tuny jen cca 10 tisíc Kč, když cena tuny je 250 tisíc Kč. Pan premiér odpověděl, že s tím nemá zkušenosti.
Lithium je další tunel, předem připravený a dlouho tutlaný. Opět pod vedením ČSSD. OKD bylo odhadnuto na 51 miliard a bylo prodáno za 4,6 miliardy, k tomu bonusy 44 tisíc bytů, 3 rekreační střediska a poliklinika. Lithium bylo odhadnuto, že vydělá 3,8 biliónů. Za kolik ho prodáme je ve hvězdách, ale máme jistotu 10 tisíc z vytěžené tuny do státní kasy a cca 5 tisíc pracovních míst. Zdá se Vám to málo. Právě jsem pochopila význam slov „významní politici“, co pořád slyším v mediích. To jsou ti, co si významně pomáhají. My ostatní, co chceme změny, jsme nevýznamní, lépe řečeno bezvýznamní politici. Už se asi nikdy nedozvíme, kolik šlo na stranu a kolik do strany.
Tak co, poctiví občané, jak to vidíte, otevřela jsem Vám oči?

2 hlasy

Když jsem byl mladej, taky jsem byl idealista. Ale vystřízlivěl jsem.

Dospěl jsem k závěru, že podporovat se mají věci krásné a házet klacky pod nohy je potřeba lidskému zlořádu. Potom totiž teprve krásné věci bují, a zlé odumírají. Proto podporuji Realisty a byl bych nerad, aby dostala hlasy kterákoli strana (včetně Pirátů) nebo kandidát na prezidenta (Drahoš, Horáček, ...), který ve svém slepém idealismu toleruje nejnetolerantnější z přežívajících ideologií posledních 1500 let.

2 hlasy

U me skoncili, kdyz spustili sve chavozpevy na slimaky, ktere pry musime prijmou, protoze je to nase "povinnost".
Jinak pred casem studentske voldy vyhrala top09. Z toho je videt, ze studaci maji studovat a neplest se do dospelych veci.

4 hlasy

Blbost. Všichni budou volit už v příštích volbách za pár let. Takže je zatracovat a jejich názory ignorovat, je nesmysl. Možná a tomu věřím, jste vy, už v době svých studií, pokud nějaká byla, věděl, koho budete volit - takže, proč by to neměli vědět i dnešní studenti.

2 hlasy

Číro a dredy to je vše co studenti rozeznávají.

3 hlasy

Mno...,tyhle smažky opravdu nemusím.Populismus v praxi

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov