Dozvuky Nagygate
Žalobci k obvinění Nečase: Hájíme zájem všeho lidu

12.02.2014 10:01 Aktualizováno 12.02. 10:57

V trestní věci expremiéra Petra Nečase (ODS) jde o to, zda mají poslanci vykonávat mandát v zájmu všeho lidu. Na svém webu to dnes uvedlo olomoucké vrchní státní zastupitelství, podle něhož má zodpovězení této otázky zásadní celospolečenský význam. V úterý doručila policie Nečasovi obvinění z podplácení v takzvané kauze trafik pro exposlance ODS Petra Tluchoře, Ivana Fuksu a Marka Šnajdra.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Pavel Haraším (14 hlasů) 12.02.2014 10:15

    Nadržený Péťa hájil vždy zájmy všeho lidu, hlavně tím, že si z jeho...

  • Jiří Fejgl (12 hlasů) 12.02.2014 10:48

    Bezčas byl nejpitomějším a nejstupidnějším polistopadovým premiérem....

  • Bernagozzi Amedeo (11 hlasů) 12.02.2014 11:11

    Modrý ptáček Nachtigall v Týdnu dopípal. Byl nahrazen ještě větším...

  • Jiří Susa (10 hlasů) 12.02.2014 10:39

    Nějak si tady pár lidí neuvědomuje, že v případě ODS se nejedná...

  • Pavel Johanides (6 hlasů) 12.02.2014 11:59

    Vysvětlí nám už konečně, obyčejným občanům, někdo z soudců NS nebo...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Průšvihy ČSSD
Biolíh, Kakaová aféra, komunista Kraus, Unipetrol, Pět na stole v českých, Byt Stanislava Grosse , Podnikání Šárky Grossové, Tajný policejní tým Mlýn, Podezřelé zakázky na policejním prezidiu, Mlátička Pavel Přibyl, Lidový dům, Střet zájmů ministra Zgarby, Spekulace s pozemky za ministra Zgarby, Fencl pozemky pod dálnice, Mlékárny Madeta, Skandál kolem soudce, Jiřího Berky, Diag Human, Dálnice D47, Grippeny, Zpronevěra fondu z EU, Čepro, IPB, Arbitráž s CME, Skandály Karla Srby, Internet do škol, Tunelování podniku Liberta, Kavan agent StB, Přikryl agent StB, úroky z rozpočtových deficitů, Peťa z Budišova, Mrázek, který exceloval za 8 let vládnutí ČSSD, Krejčíř,který podporoval Grosse směnkami, stejně jako Babiš, který měl linku i v noci, Pitr se ziskem Setuzy za hubičku od Palase, Onderku studujícího na mezinárodní VŠ, aniž by splňoval dvě podmínky-domácí VŠ a 2 leta vysokého manažerství, Rátha s Kralovičovou, kteří dodnes nevysvětlili, proč jim farmac.firmy platily miliony za setkání s nimi
Hoteliér Vlastimil Dvořák si zpětně může gratulovat, že se jeho přítel Jiří Paroubek stal premiérem. Na sklonku jeho vlády dosáhl úspěchu, na který marně čekal od počátku devadesátých let. Ministr financí Bohuslav Sobotka mu na daních prominul 26 milionů. Který též posvětil prodej OKD i s byty za hubičku. Loni – ještě za vlády ODS – utratily kraje (socani) za mzdy 87 milionů, letos to bude 105 milionů.
2011 - Firmy, které pomohly ČSSD s kampaní, získaly milionové zakázky od Lesů ČR - http://jdem.cz/9mr65

0 hlasů

Škoda, že nejsou padesátá léta, všichni obvinění by se již dávno přiznali a za jásotu rozhořčených pracujících spravedlivě potrestáni doživotním žalářem v Jáchymově a ti největší zločinci z ODS popraveni.

Všeholid by slzel dojatým souhlasem...

0 hlasů

Ištván je idiot !

0 hlasů

Zalobci maji pracovat v ramci zakonu a ne na "prani lidu", ktere bylo jen prani komunistu. To uz tu jednou bylo.

1 hlas

Jsem rád, že nejsem VŠEHOLID (tento výraz s oblibou používali komunističtí šmejdi Gottwald a Slánský při nátlaku na Beneše v únoru 1948). Pan Ištvan zaštiťující se všeholidem by k této rétorice mohl přidat svolání sjezdu závodních rad a zařídit petice rozhořčených pracujících nebo prověřeným dělníkům rozdat pušky. Do 25. 2. má ještě spoustu času, jak zatočit s reakcí.
Ne, vážně, ten chlápek docela hloupě sestřelil vládu a umožnil tak nástup zemanových přátel organizovaného zločinu k moci. To vše financováno FSB, se kterou má ten ožralý strejda docela nadstandardní styky.
Takže, pane Ištvane, když ten bambula Nečas, proč ne Zeman, který uklidil svého kámoše, poďobaného komouše Rusnoka do Bankovní rady ČNB? To není politická korupce?

2 hlasy

Jak jsem tu diskuzi pročítal,o blbce nezavadíš. Všichni jsou odborníci na všechno. Vše vědí nejlíp a jak se léta říká všude byli dvakrát a od všeho mají klíče. Jen nevěřím nikomu,kdo se zaštiťuje zájmy všeho lidu...............

2 hlasy

Jak jsem tu diskuzi pročítal,o blbce nezavadíš. Všichni jsou odborníci na všechno. Vše vědí nejlíp a jak se léta říká všude byli dvakrát a od všeho mají klíče. Jen nevěřím nikomu,kdo se zaštiťuje zájmy všeho lidu...............

1 hlas

Cosa ODStra šetří kde může. Zvolila si za předsedu tohohle poněkud směšného profesůrka s pohřební dikcí a intonací, takže ušetří za smutečního řečníka na své vlastní kremaci.

2 hlasy

:o))) ...chvilku jsem doufal ve vzkříšení, leč zázraky se nedějí.

1 hlas

I Vy dva kujóní, podšití "o)))))

0 hlasů

" Žalobci k obvinění Nečase: Hájíme zájem všeho lidu."
Jestli míní žalobci tuto větu vážně, nezbývá než čekat, že se všechen lid dočká v brzké době uniforem a stranických knížek.

4 hlasy

Výkřik z tunelářské kmotrovské partaje Ištvan je škůdce demokracie a kriminalizuje politiku, hájí ODS Nečase

1 hlas

Taky jsem nevěřil svým uším, ach jo. A já doufal, že Fiala může modré ptáky vyléčit z ptačí chřipky. Leč viry léčit nelze a jako to vypadá, celý chov pochcípá aniž by to komu bylo líto.

1 hlas

Páni žalobci se předvedli v plné parádě.Díval jsem se na internetu kolik je bývalých komunistů u státních zástupců, je jich tam hodně,Je to ostuda.Páni žalobci běžte do háje.

2 hlasy

Páni žalobci se předvedli v plné parádě.Díval jsem se na internetu kolik je bývalých komunistů u státních zástupců, je jich tam hodně,Je to ostuda.Páni žalobci běžte do háje.

0 hlasů

ODS je zločinecká organizace. Do kriminálu patří všichni.

0 hlasů

A to je ten svazáček Péťa, kterého v roce 2010 servilně oslavovala modrá pravičácká média, to bude určitě někdo úplně jinej

0 hlasů

Ištván uštval Nečase.

0 hlasů

Vysvětlí nám už konečně, obyčejným občanům, někdo z soudců NS nebo nejlépe jejich nadřízená (vedoucí), tedy předsedkyně NS Brožová, rozdíl v případné trestné činnosti poslance Nečase, který byl současně i premiérem a měl údajně uplácet a údajné netrestné činnosti poslanců Šnajdra, Tluchoře a Fuksy, kteří měli brát úplatek, když u nás je trestán ten, kdo bere i dává úplatky a všichni byli poslanci a Nečase lze stíhat a další tři nikoliv, dle mého názoru, zmateného rozhodnutí ,,zkorumpovaných,, soudců NS?

Nedávno předseda trestního kolegia NS JUDr. Stanislav Rizman ( v letech 1972–1989 byl členem KSČ) v OVM na ČT 24 působil zmateně a v porovnání s VSZ z Olomouce JUDr. Ivo Ištvanem, který věděl o čem mluví, nebyl schopen srozumitelně odpovědět na tento evidentní rozpor.

Dále chceme upozornit, aby se předsedkyně Brožová neustále ,,neschovávala,, a ,,nevymlouvala,, na to, že do rozhodnutí svých ,,podřízených,, soudců nemůže zasahovat, ale právě naopak, je zde evidentní, že zde nejen v tomto případu porušili soudci zákony této země a dobré mravy a jednali v rozporu s ústavními zákony naší země a mělo by být s těmito soudci zahájeno kárné řízení, tak jak to i ukládá Brožové zákon.


Případně se mohli soudci dopustit i trestného činu, zneužití pravomoci úřední osoby, případně jiného trestného činu.

6 hlasů

Trestně stíhaný donedávna předseda vlády za úplatkářství bohužel v zahraničí dokresluje náš zkorumpovaný systém. Ale kupoval poslanecké mandáty za jiné výhody a to je trestný čin. Absurdní je na tom jen rozhodnutí Nejvyššího soudu, že uplacení poslanci stíhatelní nejsou, i když trestnou činnost vyvíjeli i mimo sněmovnu, společně s premiérem.

0 hlasů

Strašně se mi líbí ty diskuse pod články,kde exhibují stále stejné nicky stylem - Ano,je pravda že naše partaj krade,ale ta vaše krade víc ... :o))

2 hlasy

Ruda smecka citi krev ... Pamahat jim bude ruda bunka alias Vasuv fanklub v Olomouci.

4 hlasy

No a co kobyla ?
Už ji přihlásil do nějakého derby?
Nebo dře chudák pořád jen po nocích ?

3 hlasy

Snad obviní taky Mylouše Lukooiloviče za rozdávání trafik Klausové, Remkovi, Rusnokovi a jeho partě a stovkám dalších korytníků.
Mohli by mu v noci poslat kukláče, svazovat ho netřeba, jenom odnést do antona a hlavně pozor na koberce!

3 hlasy

Modráci prostě vycházejí z toho, že jsme v tržním hospodářství a mandát získaný od voličů se stává jejich majetkem, se kterým můžou nadále zacházet jako s investicí.

3 hlasy

moji maličkost vynechte - a už nemáte všechen lid,milánkové

2 hlasy

Fšeholid je přesně definovaná skupina věčně nasraných, nevzdělaných hňupů, povalečů, závistivců a lenochů. V našem národě představuje tak třetinu, ale jeho příslušníci si myslí, že jsou většina. Což není při jejich mizerném vzdělání divu.
Tak v zájmu fšeholidu to sice taky není, ale vyhoví se tím jejich primitivním pudům. Chvilku budou mít radost, než to obvinění krachne, a pak zas budou mít radost, že mají důvod k nasranosti.

2 hlasy

... nikdo s tebou ani nepočítal

2 hlasy

Žalobci hájí zájem všeho lidu? To ale říkal Urválek taky.

4 hlasy

To říkal v politice kdekdo, před volbami dokonce každý. Záleží jenom na vás, komu to uvěříte.

4 hlasy

Zachovejte klid a počkejte si, v pondělním editorialu nové ublížení Péťovi nezaujatě - jak je jeho zvykem - vysvětlí modrý ptáček Nachtigall.

3 hlasy

Modrý ptáček Nachtigall v Týdnu dopípal. Byl nahrazen ještě větším ptáčkem Pleslem. Už se nemohu dočkat jaké perly budou padat z něho. Nachtigall byl komsomolec kovaný, ale tenhle modrý soudruh je přímo zakalený.

11 hlasů

To musí být úplná novinka, ale Plesl je fakt zakalený hodně do modra.

0 hlasů

Pořád jsem nemohl uvěřit,že tento Hlupák,byl Premiérem.

1 hlas

Bezčas byl nejpitomějším a nejstupidnějším polistopadovým premiérem. Naprostá nula a onuce, tragikomický a srandovní panák a ubožák, kterého si Kalousek omotal okolo prstu. Vždyť i v ODS o něm mluvili jako o debílkovi a blbečkovi.

12 hlasů

Ještě jste Fejgle mohl dodat,že Gross a Paroubek byli větší geniové a můžete jít na scénu Divadla Járy da Cimermana.

1 hlas

http://vtipy.netroof.eu/item/11679/quothrdinaquot-agent-000/

0 hlasů

Žalobci to přepískli. Tolja za nic nemůže ! ! !

http://vtipy.netroof.eu/item/12613/to-je-oc-tu-bezi/

0 hlasů

měli by se zajet podívat na balkán, at vědí do čeho a kam ČR směřuje - skorumpované Řecko se také škrábe z prdele a záležitosti typu Parkanová a ostatních prominentních politiků a úředníků, kteří si dělají co chtějí nemá v normální demokratické společnosti obdoby

1 hlas

Nějak si tady pár lidí neuvědomuje, že v případě ODS se nejedná zdaleka jenom o Fuksu, Tluchoře, Šnajdra, ale o Melčáka, Pohanku, Kočí, LIDEM, o podvodně schválené daňové balíčky za pomoci kriminálníka, o restituce schválené za pomoci zakoupených kolaborantů, prostě o přeteklý lavór plný korupce a podvodů.

10 hlasů

Pavel Nečas se chová jako všemocný premiér a zatím se svoji Nagyovou dokázal v podstatě likvidovat jak ODS, tak tu koalici. Ono nejde považovat plnění zákonů jako povinnost jen těch občanů a poslanecké sliby ani náhodou nedodržoval. Trafiky ho vůbec nezarazily, protože na tyto metody byl zvyklý, vydržování své vedoucí sekretariátu a jeji diktaturu z peněz poplatníků se stalo běžným. Teď trpí představami, že jde o pomstu.

3 hlasy

žeby? Za 20 let vyleze na pódium a bude vykládat, jak se snažil porazit pravici? :o))))) Šestý odboj?

2 hlasy

Milada Horáková také byla odsouzena v zájmu všeho lidu. To se opravdu vracíme až tam? Nezastávám se Nečase, ale rétorika o zájmech všehi lidu mě opravdu děsí!

4 hlasy

Neurážej Horákovou !

1 hlas

Nagyová snad není srovnatelná s Miladou Horákovou. To snad ne!

1 hlas

Tady se člověk dočte věci, že?

4 hlasy

A kdy si dojdou pro Zemana, který uplatil Rusnoka místem v ČNB? Dokonce o tom oba veřejně mluvili.

3 hlasy

O jaký poslanecký mandát se v případě Rusnoka jednalo a za jaké hlasování v parlamentu Rusnok od Zemana to místo v ČNB dostal? Asi to víte, když o tom veřejně mluvili. Já jsem to asi přeslechl.

4 hlasy

Anonýmku,prosím tě,podej trestní oznámení a uvidíš...

1 hlas

Mnoho článků se bude ještě týkat Svazáčkova bebí ??

3 hlasy

TADY JE VIDĚT TO HÁJENÍ ZÁJMŮ VŠEHO LIDU !

"Znovu bychom měli zvážit princip všeobecného a rovného volebního práva, díky kterému je politické rozhodování ovlivňováno stále širší skupinou sociálně deprivovaného, neproduktivního či dokonce vyloučeného obyvatelstva. Následný růst finančních transferů (dotací a sociálních podpor) totiž pouze zhoršuje sociální mobilitu, která jediná je skutečným klíčem k řešení uvedeného problému," tvrdí Tříska v Hospodářských novinách.

Klikněte si do vyhledávače o koho jde !

5 hlasů

To by mnel vědět každý cech i bez vyhledávače.Tento #otec#kuponovky je,
jak je vidět, i rozený demokrat.Takže k volbám jen majitele konta nad deset milionu.No jestli to není prima.Co nám na to asi řeknou z modrého družstva.

3 hlasy

To mi už připomíná pohádku o finské rybářce - a třetí přání? : "Chci hýbat Sluncem a Měsícem po obloze, tak jak já poručím" - všichni víme jak to dopadlo !

1 hlas

A nebo ta od Jiřího Wolkera O milionáři který ukradl slunce. Je zajímavé jak jsou některá díla která člověku v mládí nic neříkala nadčasová. Je to podobné jako s tou třídní nenávistí. Za komoušů se o ní stále mluvilo a psalo, ale málokdo z lidí ji chápal natož skutečně cítil. Za dvacet let nám to modrobolševik zrealizoval a předvedl v plné kráse. Jsem ročník 46, takže mohu posoudit a vím o čem mluvím a klidně mě nějaký zdejší přitroublý modrobolševik může nazývat soudruhem. To, že řada lidí vzpomíná s nostalgií na minulý režim který byl také špatný je pávě práce těchto modrých kreatur které se nevím proč považují za pravici přičemž je to ta nejhorší lidská spodina jak to tady ostatně dnes a denně svým hulvátstvím a urážkami dokazují.

5 hlasů

Zdravím. Musím se smát, neřeknu to tak hezky jako Vy.
Bolševikem jsem se nedobrovolně stal, až tady, až když jsem si dovolil oponovat pseudopravicové elitě. Mockrát jsem se chtěl na diskuse TYDNE vykašlat jako na ztrátu času, ale když čtu ty výplody způsobené snad už jen duševními chorobami
a návaly vzteku.... To přeci nejde, aby si tu jen tak žvanili... Co když si tu "pravou diskusi" začne číst mladý kluk a vezme to za bernou minci. Hezký zbytek dne!

2 hlasy

Díky za vlídná slova. Tady v té žumpě to člověka potěší o to víc. Také vám přeji hezký den.

1 hlas

To by mnel vědět každý cech i bez vyhledávače.Tento #otec#kuponovky je,
jak je vidět, i rozený demokrat.Takže k volbám jen majitele konta nad deset milionu.No jestli to není promoce.Co nám na to asi řeknou z modrého družstva.

1 hlas

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-vse-o-bartosove/147280/bartosova-o-unosu-kdyz-chtel-triska-sex-privazal-me-k-topeni.html

1 hlas

a za fšechno můžou bolševici :o))

1 hlas

Ano...!

1 hlas

Hlavně ten Tříska od Bartošové - to je ta Váááše ynteligence ))))))

1 hlas

Nadržený Péťa hájil vždy zájmy všeho lidu, hlavně tím, že si z jeho daní vydržoval na úřadě drahou společnici,

14 hlasů

A to byla jeho největší chyba.

1 hlas

http://vtipy.netroof.eu/item/10468/jana-umi/

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov