Předseda SPD Okamura
"Zastrašování kandidátů je goebbelsovská neofašistická politika"

06.10.2018 18:26

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) Tomio Okamura zatím nechtěl příliš hodnotit průběžné volební výsledky. Podle něj hnutí kandidovalo zejména ve větších městech, kde ještě nejsou hlasy sečteny.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Emanuel Bacigala (2 hlasy) 06.10.2018 22:42

    Lichvář Stuchlík – úspěšný hrobař ANO v Praze. Nepomohla ani 60...

  • Henex (1 hlas) 06.10.2018 20:29

    Máte pravdu, na loupeže za bílého dne tu máme vámi vyjmenované...

  • Henex (1 hlas) 06.10.2018 19:55

    Tak to vypadá, že Okamura a jeho 40 loupežníků dostali ve volbách na...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Původně jsem chtěl napsat něco ohledně zastrašování zvolených zastupitelů - typickým případem jsou dva zvolení zastupitele Kladna za TOP09. kterým nařizuje pan Pospíšil z výšin své EU moudrosti, s kým mají v Kladně jít do koalice a s kým nikoli a to dokonce pod trestem vyloučení z jeho pidipartaje. Zajímavé, pan Pospíšil ví všechno o Kladně a místní nevědí nic a tedy touží po moudrém rádci z dalekých krajů.. Pan Pospíšil si sice poněkud plete rozkopaný chodník s vysokou politikou, i když je sic jen jedním - neviditelným - ale dobře placeným příslušníkem oné EU Hochpolitiky. No, nechtělo se mi se moc vtírat mezi ty "inteligentní" diskutéry, kterým se povedlo tuto diskusi dostat na úroveň špíny, močálu a blbosti, ale vzhledem k tomu, že i mezi plevelem se něco málo zelené trávy najde, jsem se sem vetřel v nadějí, že řada zdejších "bláteníků" projeví svoji přirozenost a vytvoří další "liteární skvosty." rozčíleným útokem na můj příspěvek. Budu se těšit.

0 hlasů

No ano.Ale to jste si toho všimli teprve teď?Už kolik let je to oblíbená strategie.A když se nedají zastrašit kandidáti,zkusí se to na voliče.

0 hlasů

"Zastrašování" by možná vysvětlilo jak se z takového p. Okamury v roce 2013:

https://www.expres.cz/tomio-rozpolcenost-nazoru-ddu-/zpravy.aspx?c=A150926_131648_dx-zpravy_khor

stal takový Okamura v roce 2015:

https://www.denik.cz/z_domova/vencete-psy-a-prasata-kolem-mesit-vyzyva-okamura-na-facebooku-20150103.html

Tak či tak, osobně považuji za docela ironické výroky typu:

"Už dříve Okamura prohlásil například, že by se cizinci po ztrátě práce měli vrátit do vlasti a neměli by parazitovat na českém sociálním systému."

neboť jsem zažil, že se to jíž tak nějak v Česku nějakou dobu vlastně má. Jakože, já, údajně občan EU a k tomu s údajně trvalým pobytem v ČR, jsem nebyl informovaný když se prodal dům kde mám hlášené trvalé bydliště, a na ÚP jsem na rozdíl od českých občanů ve stejné situaci neměl nárok na podporu v nezaměstnanosti. Následně jsem se tedy vydal do své údajné vlasti, kde jsem nějaký čas žil jako bezdomovec (přičemž v nouzových ubytovnách v Berlínu ne nutně vždy místo, obzvláště když tam "davy mladých polských mužů i se smartphony" - reference k podobnému výroku Zemana) a i něco z kontejneru na odpadky snědl - a společensky od té doby spíše součást prekariátu než proleteriátu nebo občanstva.

Potažmo výroky typu: "Že by to mělo být ještě tvrdší vůči těm cizincům.", mi zní jako bych se měl koukat hlásit k tomu abych ještě byl vybičován když se mi nechce do vysílení makat pro nějakého pána plnící si své účty z dotací, a to za minimální mzdu a bez jakýchkoliv práv.

0 hlasů

Lichvář Stuchlík – úspěšný hrobař ANO v Praze. Nepomohla ani 60 milionova dotace StBáka a kariérního komunisty Bureše a úporná snaha ANOfertu. V Praze ANO končí. Pro demokracii jenom dobře. Děkujeme Pražané!!!!!

2 hlasy

prazaci buzeranti nechco!a podfukare taky ne.

0 hlasů

Daleko horší je strašení voličů, milý Okamuro...

0 hlasů

OKAMURA A LOUPEŽNÍK ??ASI NEKDO SPADL Z PATÉHO PATRA NA HLAVU NE ??? LOUPEŽNÍCI S ODS,STAN,ČSSD,ODA A TOP UŽ DÁVNO VYTUNELOVALI NAŠÍ VLAST !!!!TAM UŽ NENÍ CO POŘÁDNĚ UKRAST JEDINĚ VÁS PANE!

0 hlasů

Chce p. Okamura aby se cizincům vrátilo co se platilo na sociálních odvodech když cizinci dle p. Okamury nemají mít nárok na to sociální pojištění?

Nějak jsem si nevšiml, že by to chtěl. Například mně, cizinci který byl v Česku vícero let zaměstnaný s odvody, se nikdo neozval s nějakým, že by se mi ty odvody vyplatilo když jsem neměl (a nemám mít) nárok na to sociální zajištění, kvůli kterému se ty odvody přece platí. A není to tedy poněkud podvod muset platit odvody, ale nedostat nic z toho kvůli čemu se ty odvody má koukat platit?

0 hlasů

Máte pravdu, na loupeže za bílého dne tu máme vámi vyjmenované specialisty. Správně jsem měl napsat: "Tak to vypadá, že Okamura a jeho banda dementních nácků dostali ve volbách na prdel...". Omlouvám se...

1 hlas

ale zvolen byl slusnak a poctivy semita zid-nazi krysa rath?cha,cha,cha!shalom,mesuge.

0 hlasů

Tak to vypadá, že Okamura a jeho 40 loupežníků dostali ve volbách na prdel...

1 hlas

trapny oakmura a jehovecny ublizeny kecy, at vartuje na hranici, jestli uz se sem nehrnou uprchlici

0 hlasů

musi nejdriv ty uprchlici odsud VYKOPAT.hlavne semiti zidi,ktere sem nikdo nezval,nejsou to evropane a kteri neprizpusobive vyhrozuji,kradou a lzou,ne?

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov