Poprvé
Studio Pixar vydalo krátký film, kde je hlavní postavou gay

27.05.2020 09:14 Původní zpráva

Animované studio Pixar učinilo další krok směrem k plnohodnotné reprezentaci svých postav. Komunitu LGBTQ potěší svým novým přírůstkem na poli krátkometrážních animovaných filmů. Devítiminutový snímek Out je jedním ze sedmi v rámci programu SparkShorts, v němž se studio snaží prozkoumat nové techniky vyprávění a experimentovat s produkčními postupy.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Karel Hrabě (1 hlas) 27.05.2020 10:42

    To budou DABOVAT MORAVEC S POSPIŠILEM NEBO KDO ???? TO BUDE NA ČT 5...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

No tak sláva,konečně se dostali i do kin .já se jen těším,až se natočí nový Jan Žižka,kde bude hrát všech 92 různých pohlaví,černoši,vietnamci, indové,muslimové(ostatní si dodej)a hlavně ženy všech příslušností,ras ,vyznání i pohlaví,samozřejmě v titulcích nepřechýlené.Musíme být přece světoví,svět si to žádá.Jistě z nás vyrostou lepší,a hlavně řiditelnější lidé.Není nad seřezené a poslušné stádo.Stejně šlapat,stejně myslet.Anebo ještě lépe-nemyslet,nechat za sebe myslet jiné.

0 hlasů

Od kdy je muslim národnost nebo rasa? I řiťomrdná teplobuzna je rasa?

0 hlasů

Je málo zvrhlostí, kterými se stále zviditelňují řiťomrdné teplobuzny, copak nestačí ten agresivní homosexuál Honza Musil na TV Barrandov?

0 hlasů

To budou DABOVAT MORAVEC S POSPIŠILEM NEBO KDO ???? TO BUDE NA ČT 5 KRÁT V TÝDNU NE ???

1 hlas

Lidstvo na této planetě si zasluhuje být vymýceno jednou pro vždy! Ať už byl jeho stvořitel kdokoli, zodpovídá za neomluvitelné chyby při utváření lidských bytostí....

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov