Pohled opozice
Kalousek: Zadlužená ČSSD bude zástěrkou vlády ANO, KSČM a SPD

22.06.2018 12:14

Podle předsedy poslaneckého klubu Top 09 Miroslava Kalouska se nechají sociální demokraté jednorázově použít jako "demokratická zástěrka vlády".

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jiří Táborský (4 hlasy) 22.06.2018 12:21

    A co ty tvé zabijácké padáky, ty šmejde z TOP 0009 ? A zlodějna názvu...

  • Zdeněk Šmerda (3 hlasy) 22.06.2018 12:23

    Pane Bože, za co Česko trestáš, že jsi postihl hříšného křesťana...

  • Jeroným Pražský b. (3 hlasy) 22.06.2018 12:25

    Tu permanentně vožralou a hulvátskou hromadu hnoje, padákového...

  • Martina Sedláčková (2 hlasy) 22.06.2018 12:48

    ááá Troll Jeroným v plné práci !

  • Jan Karlík (2 hlasy) 22.06.2018 14:10

    Spíše se obávám, že bude zástěrkou Babišova dotačního eurohujerství....

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Spíše se obávám, že bude zástěrkou Babišova dotačního eurohujerství. Socani Merkelové podepíší cokoli (samozřejmě s vědomím Babiše). Když se to provalí, Babiš to před voliči svede na socany (měli resort zahraničí) a preference mu tolik neklesnou.

Babiš chce hnusný většinový systém, aby měl ještě větší moc. SPD chce přímou demokracii, aby naopak vláda měla méně moci a musela se řídit přáním voličů. To se neslučuje. Babiš se jen naoko tváří protiimigračně kvůli preferencím.

Chtělo by to, aby Zeman udržoval Babiše co nejdéle v nejistotě a předčasné volby odsouval a nakonec si je rozmyslel. To by mu nejen umožnilo být důležitý ale hlavně by tím nutil Babiše a ostatní politiky stále počítat s volbami a tedy kvůli preferencím omezit kroky poškozující zájmy občanů.

2 hlasy

Kalousek už zřejmě jede poslední etapu svého politického života. Průzkumy mu předpovídají odchod z PS a tím by nejspíš skončila i TOP 09 v její současné podobě. Nic z toho, co Kalousek hlásal mnoho let nedokázalo oslovit nějakou zásadnější skupinu lidí. Jakási KDU-ČSL s lidskou tváří a pravicovější rétorikou tady v prostředí s převládajícím rovnostářským voličstvem nemá moc šancí.
Zatím ale je vždy břitkým glosátorem událostí, hlavním Babišovým oponentem při všech jeho machinacích, neúnavným kritikem zemanovských špinavostí a rudo-hnědých pokusů o alternativní realitu.
I když jeho triko není bez poskvrny, za výše uvedené mu patří určitý kredit.

1 hlas

Můžete všichni trollové opakovat donekonečna mantru o padácích a smrtihlavovi, to jsou je prázdná slova... podstatné je, vy bolševická lůzo, že on má pravdu !!

2 hlasy

Jdi do hajzlíku ty modrozlodějská stračeno. Ten norik jako správný flanďák káže vodu pít, ale sám lemtá víno. To už jsi zapomněla jak chtěl spolupracovat v PS s KSČM? To mu bolševik nevadil? Až ho nakonec flanďáci vykopli, tak s dalšími politickými mršinami založil to svoje HOP09 spolu s tím politickým turistou Khárlem.

2 hlasy

Proč ten člověk už konečně někam nezaleze a nezmizí z politiky. Za komoušů seděl v parlamentu a zvedal ruku pro všechny jejich všivé zákony, Po revoluci byl horlivý katolík a byl předsedou KDU. O tento post přišel, když chtěl uzavřít koalici s komunisty a převzít vládu po ODS. Byl u všech všiváren, které kdy jeho strana udělala, byl i u všiváren ostatních stran. Není u nás větší politický gauner, než on...

1 hlas

Hm, příliš příkré hodnocení. Zejména ta poslední věta je diskutabilní, je tu několik borců na prvenství v této disciplíně. Ale Kalousek holt budí prudké reakce, to je fakt.

2 hlasy

Je rád, že nevodejde na smetiště dějin sám, že ho Socani doprovodí. ODS asi vykreje, tak aspoň eště ty Lidovci by mohli.

https://youtu.be/QbWBy6Ibm_I

0 hlasů

Tu permanentně vožralou a hulvátskou hromadu hnoje, padákového smrtihlava Kalouska, necelých pět procent lidí uznává, deseti procentům je lhostejný a zbytek ho patologicky nenávidí.

3 hlasy

ááá Troll Jeroným v plné práci !

2 hlasy

ááá Troll Jeroným v plné práci !

2 hlasy

Pane Bože, za co Česko trestáš, že jsi postihl hříšného
křesťana Kalouska šílenstvím a uvalil na českou zemi takové
neštěstí - jeho zlostné nenávistné projevy, mnohdy i lživé. Do pekla s nim i jeho TOP09.

3 hlasy

A co ty tvé zabijácké padáky, ty šmejde z TOP 0009 ? A zlodějna názvu církevní restituce ? Nedivím se, že ti s přehledem patří vavřín vítěze pro nejvíce nenáviděného politika České republiky.

4 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov