Odchod z Hradu
Klausovi muži: věrní zůstanou, práci mají jistou

25.01.2013 06:15 Původní zpráva

Už několik let jsou vůbec nejbližšími spolupracovníky prezidenta Václava Klause. Se současnou hlavou státu jsou Ladislav Jakl a Petr Hájek natolik spjati, že je jejich další působení na Hradě téměř nemožné. Kam zamíří po sedmém březnu, kdy prezidentovi vyprší jeho druhý pětiletý mandát? A obmění se i široký úřednický aparát prezidenta?

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • owen mccarthy (9 hlasů) 25.01.2013 06:51

    Tak oba dva se živí tím, že útočí na ty nejnižší lidské pudy a...

  • Prudičova máma (6 hlasů) 25.01.2013 07:12

    Pane Schwarzenberku, pri prebirani prosim zkontrolujte korunovacni...

  • Pavel Johanides (3 hlasy) 25.01.2013 07:49

    Pro nerozhodnuté voliče(fakta o kterých se ,,nesmí,, psát)!!!!!! ...

  • Jiří Dostálek (3 hlasy) 25.01.2013 08:03

    Rozloučení s Kiki 7.3. k večeru, narcis s sebou!

  • Prudičova máma (2 hlasy) 25.01.2013 07:58

    DOPIS K BAMBERKU: MILOS ZEMAN SOUHLASI, SLIBY JE OCHOTEN PLNIT ...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

ruské krysí hnízdo o své pečuje, viz zemana drží už od prognostáku, putinuv vděk nezná mezí, konečně nikoho juiného tu nemá, ratha grosse paroubka nazapomněl, jsou nachystáni zase v pravou chvíli...podobně njako zeman nic neví o kampani KDO NEVOLÍ ZEMANA NENÍ ČECH ani tito nic netuší, jen miliony inkasují podle zákona, stačí že plní přání putina, tak i Paroubek hladověl skoro až k smrti, když nemohl radar zastavit

0 hlasů

A co blbec Říha, ten k tomu nemá co říct?

0 hlasů

A jElita dal budou zit z penez ukradnutych z verejnych rozpoctu.

0 hlasů

Jako za starých časů na frontě. Čeští váleční veteráni se spojili ve snaze bránit svého bojového druha. Vadí jim mediální lynč, který se snesl ze strany pravicových médií na hlavu hrdiny od Sokolova, Kyjeva, Dukly a Ostravy, generála Alexandra Beera.Útoky na generála Beera jsou útoky na odpůrce Schwarzenberga. Naše pravicově smýšlející veřejnost, a naprosto v politickém ohledu ignoranti, když chce někoho urazit nebo zesměšnit, tak vytáhne kartu komunismu. Proč? Je to tak snadné. Naše mládež je snadno manipulovatelná, většina naprosto neznalá dějin vlastního národa, ani Evropy a druhé světové války, se dá nachytat na všechno. Jediná možnost je litovat je a jejich budoucnost, než naberou rozumu,“ řekl exkluzivně pro ParlamentníListy.cz válečný veterán z bojů v Polsku, který zažil bolševickou internaci, Tobruk i nebe nad Atlantikem a západní Evropou, Pavel Vranský.

0 hlasů

Nováku, válka proti nacismu se vedla za svobodu a demokracii všech národů. Ne proto, aby se pár generálů stalo součástí dalšího potlačování svobody v komunistickém dresu.

1 hlas

Beer byl český Němec, který sloužil u výslechu zajatých německých vojáků. Vranský i Němec svoji minulost umazali sami, svým komunistickým fanatismem, který v jejich hlavách přežil dodnes.

1 hlas

MILOS NA HRAD!

http://www.youtube.com/watch?v=oSSoOlH1ZLM

0 hlasů

Těžko si lze představit smysluplnější a důležitější instituci než je Klausův institut. V takovém zařízení se jistě i Jákl a spol uplatní. Navrhoval bych, aby kolektivní terapeutické seanse (jistě tomu budou říkat jinak) vyvěšovali na youtube, aby národ nežil v bludech a aby si užil.

0 hlasů

Další důkaz že je Zeman propojen s Klausem.

1 hlas

Ženy proti Zemanovi: Jeho sexistické řeči se nás hluboce dotkly

http://www.lidovky.cz/zeny-proti-zemanovi-jeho-sexisticke-reci-se-nas-hluboce-dotkly-pvi-/zpravy-domov.aspx?c=A130124_140736_ln_domov_spa

1 hlas

Rozloučení s Kiki 7.3. k večeru, narcis s sebou!

3 hlasy

DOPIS K BAMBERKU: MILOS ZEMAN SOUHLASI, SLIBY JE OCHOTEN PLNIT

http://aktualne.centrum.cz/prezidentske-volby/clanek.phtml?id=76947

2 hlasy

Pro nerozhodnuté voliče(fakta o kterých se ,,nesmí,, psát)!!!!!!

Karel
Schwarzenberg(předseda TOP 09, MZ) a Miroslav Kalousek(místopředseda TOP 09,
MF)
Bude tedy skutečný deficit veřejných financí za rok 2012 6% z HDP? Tedy 6% z 3 843mld.Kč = 230,58mld.Kč Hrozivé číslo oproti demagogicky uváděnému deficitu státního rozpočtu 101mld.Kč za rok 2012 ze strany ministra financí Miroslava Kalouska. To by byl totiž historicky nejhorší skutečný deficit veřejných financí 231mld.Kč od roku 1993. Podstatnou část našeho veřejného dluhu činí a budou činit půjčky, dluhopisy a jejich splacení včetně úroků, které provedl právě ministr financí M. Kalousek. Jenom v roce 2012 musel stát uhradit 57mld.Kč na úrocích z půjček, dluhopisů apod.. Mluvíme o metodice EUROSATu a skutečném veřejném dluhu za rok 2012, tak jak to vyžaduje i EU pro splnění maastrichtských konvergenčních kritérií, kde dva ze čtyř dlouhodobě neplníme.

3 hlasy

Pane Schwarzenberku, pri prebirani prosim zkontrolujte korunovacni klenoty a inventar Hradu. Vzpomente, co se stalo s perem v Chile!

6 hlasů

Tak oba dva se živí tím, že útočí na ty nejnižší lidské pudy a jelikož je v našem státě stále ještě hodně hlupáků, tak o jejich budoucnost strach nemám. O Tuneldědka se zase jistě postarají ti, kterým pomohl z lapáku.

9 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov