Napodruhé uspěl
Zeman do Moskvy poletí. Vláda jeho cestu schválila

15.04.2015 14:37 Aktualizováno 15.04. 16:49

Vláda napodruhé schválila květnovou cestu prezidenta Miloše Zemana do Moskvy na oslavy 70. výročí konce druhé světové války. Minulý týden vláda projednávání tohoto bodu přerušila kvůli sporům okolo možné účasti Zemana na kontroverzní vojenské přehlídce na Rudém náměstí.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Darja Hubáčková (15 hlasů) 15.04.2015 16:25

    Dnes při tiskové konferenci Zeman opět označil naše novináře za...

  • Karel Musil (14 hlasů) 15.04.2015 17:07

    Jen tak mimochodem se z této zprávy dovídáme, že tam budou zástupci...

  • Martin Macháček (7 hlasů) 15.04.2015 16:07

    Lustighu a proč jako by neměl chlastat? Ty nechlaščeš, protože už...

  • Petr Dvořák (6 hlasů) 15.04.2015 15:21

    Není to nejšťastnější, klidně mohl vzdát poctu padlým rudoarmějcům...

  • Iwo Nowak (6 hlasů) 15.04.2015 15:37

    Mohl by tam zustat... :-P :-)

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Musí to být pro Zemana velmi ponižující, že nějaká vláda rozhodujeo tom, jestli pustí, nebo nepustí. Čeká nás zase další porce ostudy a trapasů. V Moskvě budou samozřejmě preferovat diktátory, kteří mají ve svých zemích takové postavení, že se mohou postavit na tribunu vedle Putina.

0 hlasů

Tak ta širokorozchodná trať, to je opravdu libovej špek Miloše... Ale ať o píčovinách jedná, alespoň to nebude taková ostuda...

0 hlasů

Pan Zeman,už by měl mít sebereflexi a vrátit se na moravu a objímat stromy a slivovici.

3 hlasy

Neberte Zemanovi jeho oblíbenou hračku! Mohl potom zlobit.

2 hlasy

Jen tak mimochodem se z této zprávy dovídáme, že tam budou zástupci asi 30 států, takže se tam nesejde jen s Kim-čong-unem, jak nás naše média pořád masírovala. Pak zjistíme, kolik jich bylo na přehlídce. Ta oslava je ještě z doby za válka každoročně vždy ta přehlídka. A neříkejte tomu pořád oslava konce války, je to oslava porážky fašistického Německa, tolik ohledů snad ještě k sousedovi mít nemusíme..

14 hlasů

Dnes při tiskové konferenci Zeman opět označil naše novináře za žumpu, tedy on to takto na plnou pusu neřekl, použil mírnější výraz. A americkou žumpu ČT obvinil ze lži, to zase havloidní redaktoři "volím Karla" nenechají na Zemanovi nit suchou, to bude smršť výblitků a pozvou si k tomu své oblíbené politology a společně si popláčou, co jim národ proboha zvolil za prezidenta.

15 hlasů

Vyplachni si usta soudruzko.

1 hlas

Bylo řečeno kolem cesty Zemana do Moskvy snad vše.Jde omílat pouze to samé.Nebo má někdo úplně novou informaci,sem s ní.

1 hlas

A rekli mu, aby se tam neozral ?

3 hlasy

Lustighu a proč jako by neměl chlastat? Ty nechlaščeš, protože už nemůžeš. Seš starej, máš prostatu, ledviny, tlak, cukr, cholesterol, šedý a zelený zákal, neslyšíš... A tak závidíš.

7 hlasů

Macháčku, neměl bys veřejně vytrubovat zdravotní problémy našeho "lidového vůdce"!

0 hlasů

A ty chlasces a misto mozku mas z piva kostku.

1 hlas

Jasne ze zavidim, zavidim mu jeho teflonovy charakter :))))

Jinac, vis jak vypadaji kapitalisticti pensisti ?... smart, apart a v baliku, ty komunistickej cicmundo . :)))))))

3 hlasy

Jó a naděláno v kalhotách z arabáckých přivandrovalců.

0 hlasů

Machacku vy jste vazne trubka :-))))))))))))

2 hlasy

a melo by to nejaky smysl ? :-)))))))))

2 hlasy

Pozoruji že je už je po vyučování a tak jsou diskuzní příspěvky rozumu mdlého. :)

2 hlasy

Letěl by i kdyby neschválila

5 hlasů

Mohl by tam zustat... :-P :-)

1 hlas

Mohl by tam zustat... :-P :-)

6 hlasů

Jistě nikdo nepochybuje o tom, že se Zeman s Ficem MUSÍ sejít jen v Moskvě a to právě jen 8. května. Jindy a jinde by to "nešlo".

Když tak Zeman touží po oslavě mrtvých hrdinů, proč se jim nejde poklonit také na Ukrajinu??? Byli to i ukrajinští vojáci, kteří osvobozovali Prahu. A proč se nejde poklonit Čechům, kteří padli při osvobozování Prahy??? Možná ti padlí nedají Zemanovy peníze na volby.

4 hlasy

Taky jsem se dočetl, že Rudá armáda znásilňovali ženy na dobytém území. Takže i Ukrajinští vojáci se toho zúčastnili. Jsou to ale Ukrajinci, tak je dle dnešní politiky nebudeme kritizovat, ale chválit. Co taky jiného, když už uctíváme Banderovce,tak proč také né násilníky.

1 hlas

Tam to není tak jednoznačné. Část Ukrajinců (hlavně ti z Haliče) válčila po boku nacistů. A Zeman také nemá rád "Banderovce" tedy bojovníky UPA:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Organizace_ukrajinsk%C3%BDch_nacionalist%C5%AF
...." 9. února jednotky UPA zahájily etnické čištění Volyně (severozápadní Ukrajina) bestiálním vyvražděním Poláky obydlené obce Parosl (oddíl Hrihorije Perehiniaka).[2] Akce vyvraždění Poláků (a ostaních menšin) na Ukrajině nebyla sporadickou událostí - operaci naplánovalo a nařídilo vedení ukrajinské organizace OUN-B (Dmytro Klačkivský, Vasil Ivachiv, Ivan Lytvynčuk)[3]. Po masakru v Parosli následovaly další případy vyvražďování obcí obydlených Poláky (Lipniky, Janova Dolina, Ugly, Konstantinovka, Osty, Uberez, Staryki atd.).[4] Kulminací vyvražďování byl červenec 1943. Operaci jednotky UPA zahájily 11. července 1943 („krvavá neděle“) a trvala do 16. července. Během operace bylo napadeno 530 polských vesnic, osad a statků a brutálně zavražděno kolem 17 000 polských civilistů.[5] V srpnu 1943 vyvražďovací akce UPA pokračovaly - napadeno bylo 85 dalších vesnic. Po krátkém období klidu v prosinci téhož roku UPA zahájila další vlnu vyvražďování trvající do první čtvrtiny roku 1944, kdy UPA využila období stahování se německých vojsk před útočící Rudou armádou.[6]
Na jaře 1944 UPA přesunula hlavní působiště do východní Haliče a pokračovala ve vyvražďování. Celkový počet polských civilistů (včetně žen, dětí a nemluvňat) povražděných UPA během války (oběti byly často před smrtí brutálně mučeny) se odhaduje na 80 000–130 000"....
Na současné Ukrajině je kritika vražd UPA podle nejnovějších zákonů TRESTNÁ!

6 hlasů

Hlavní předností Zemana je: kecy, kecy, kecy .... a nic.

5 hlasů

Není to nejšťastnější, klidně mohl vzdát poctu padlým rudoarmějcům tam kde jsou pochovaní, tedy ti co osvobozovali ČR tak u nás, ale alespoň se nezúčastní defilé ruské okupační armády.

6 hlasů

Vono to je těžký, vzdát úctu u nás padlým rudoarmějcům, když jich spousta "padla" v důsledku požití metanolu.

0 hlasů

pn pn 25.01.2015 08:41

Ty uz se konecne douc shodu podmetu s prisudkem, ruskej debile:-)

0 hlasů

To ještě neví.

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov