Australian Open
Chorvat Pavič ovládl i smíšenou čtyřhru a získal druhou trofej

28.01.2018 09:06

Chorvatský tenista Mate Pavič získal na Australian Open trofeje z obou čtyřher. Den po vítězství v mužském deblu ovládl také mix s Kanaďankou Gabrielou Dabrowskou. Ve finále odvrátili maďarsko-indické dvojici Timea Babosová, Rohan Bopanna mečbol a vyhráli 2:6, 6:4 a 11:9.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

1-4 z pohledu Marina, podava proti brejkbolu a micek konci v siti. Marine, Marine jak si mohol takto selhat? To te zaklel????

0 hlasů

V rozhodujicim setu prve podani Federer, uz vime jak to konci. Nu a Cilic i hned svuj servis ztraci, k vyhode pomohl dvojcbybou. RF ma v rukou vsechny trumfy.

0 hlasů

Za 2 a pul hodiny je to tu. 2-2.

0 hlasů

Ac uz Cilic prohraval v setu 4 2-0, zlepsil mezihru. Je to 5-3 a servirá na vynuceni setu rozhodujiciho.

0 hlasů

I na esa vláze Federer. 19- 12

0 hlasů

Set 3 esem zakončil Federer, on si titul nenechá vzít. Po vedení 2-1 může být navíc v klidu. Já už se radši dívám na jiné turnaje. WTA Petrohrad kvalifikace- Kr. Plíšková- Martincová 1-2. Kurs na Martincovou 4,21. Zajímavý to výsledek. Jedničkou turnaje má být Wozniacki, dvojkou Ostapenko. Z Češek se účastní Siniaková na divokou kartu Kvitová.

0 hlasů

Čtyřhra je podřadná, ale kam jinam můžu napsat o závěrečném utkání prvého GS 2018? Federer- Cilic 1-1. Marin srovnal po úspěšném TB. Ještě uvidíme nejméně 2 sety. Je to moc dobře.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov