Turnaj v Indian Wells
Plíšková nestačila na Ósakaovou a končí ve čtvrtfinále

15.03.2018 07:14

Tenistka Karolína Plíšková vypadla na turnaji v Indian Wells ve čtvrtfinále. Světová pětka prohrála s Naomi Ósakaovou hladce 2:6, 3:6. Dvacetiletou Japonku v semifinále čeká duel se světovou jedničkou Simonou Halepovou z Rumunska, která v nepříjemných větrných podmínkách zdolala Chorvatku Petru Martičovou 6:4, 6:7, 6:3.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Chtít na Karolíně Plíškové, aby běžela tři-čtyři kroky, není fér!!!

0 hlasů

Set druhy 4-1. Tesilo nas Chungu. Adie a dal trenát. Mistr zaka vyucil..... RF jak by mel ten micek prilepeny na rakete, tak drzi udery a jsou presne, tvrde, ucinne.

0 hlasů

Po 46 minutach, temer ve 20 hod tamniho casu ziskava RF prvy set. Zkusene si pockal na hru pred TB a na returnu zaskocil obryleneho Chunga. Jinak prvnim semifinalistou muzske dvouhry se stal Borna Coric. S Andersonem otacel zapas a rozhodl v zaverecnem TB. Zenska semifinale maji toto slozeni: Halep- Osaka; Williams- Kasatkina.

0 hlasů

Darja Kasatkina Rossija !!!

0 hlasů

Plíšková by měla hlavně vyměnit trenéra. Co jí může dát ten který trenál netenistku? Vždyť jí odešlo i podání. To je základ úspěchu, bez něj se vyhrát nedá. Podívejme Raonic. Najal Gorana neb mu ho ten Amerikanec vzal. Je třeba zas na něm zapracat. Milos si to uvědomil, Plíšková přestává být Karcou

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov