Sprint biatlonistek
Skvělá Vítková znovu třetí, Jislová zajela nejlépe v životě

18.01.2018 15:20 Původní zpráva Aktualizováno 18.01. 16:01

Mizerný prosinec je zapomenutý, forma českých biatlonistek i přes absenci Gabriely Koukalové den ode dne roste. Veronika Vítková dosáhla v italské Anterselvě na další skvělý výsledek, když po dvou bezchybně odstřílených položkách dojela třetí. Lepší byly jen vítězná Norka Eckhoffová a Němka Dahlmeierová. Nejzkušenější česká závodnice navíc znovu předvedla i výborný běžecký výkon.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Nemáš pravdu,ale už na Tebe kašlu. Prostě si meleš pořád to svoje. Ve předu jsou samý dobrý běžkyně. A ve sprintu každá ze špičky ví,že si nesmí dovolit chybovat,protože,když ty rychlě zastřílí dobře tak je zle. A největší důkaz je Herrmann. 20 měsíců u biatlonu,a tím během dokáže dohnat chyby na střelnici. To kolikrát skvělá běžkyně nedokáže. Kde jsou dnes Ukrajinky a ty další skvělý střelkyně.

0 hlasů

Jen počkej pokud ty o nichž níže píšu zastřili na ZOH čistě.

0 hlasů

Co tím chceš říci? Ty 2 jsou skvělý běžkyně. Obě vědí,že nesmí chybovat.. Všechny dobrý běžky ně to vádí. Ale kde máš Skardino,která vyhrála 15 km,protože skvělé střelkyně mají výhodu.1 minuta je prostě hodně. .

0 hlasů

Pokud zastrili ciste, tak bude o zlatu a stribru jasno a co Unka? Biatlon vic ovlivnuje strelba jak beh, ten se nauci snaz pretekari.

0 hlasů

Kaisa, Kuzmina 3 chyby, prvni 3 za 0. Proste je to stale a jen strelba na lyzich. Davidova dve chyby a 46. ta je velice spatna. Unku chvalime, asi i beh zlepsila, ale co tam dela T. Eckhof. Celou sezonu marna zatim.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 09/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov