Tour de Ski
Nováková ztratila lyži a vypadla z první desítky, Jakš bodoval

04.01.2018 11:12 Aktualizováno 04.01. 14:39

Běžkyni Petru Novákovou připravila o body ve čtvrté etapě Tour de Ski ztráta lyže v posledním kole. Česká jednička proto na volné desítce s hromadným startem v Oberstdorfu dojela jednatřicátá. Vítězstvím si upevnila vedením v Tour Norka Ingvild Flugstad Östbergová.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Zaverem zavod muzu: podivejme na cisla na medailovych stupnich-17,39,18. Snad jen Cologna na ctvrtem miste ustal nastrahy cinovniku a vazne je v forme dobre.

0 hlasů

Finis byl tez z kategorie kurioznich. Zavodnice z druheho mista upadla na rovine. Nene,vsechny pustit naraz na tak kratky usek dobro neni. Komu sa to páči taka jatka?

0 hlasů

31. nakonec skoncila Petra i s timto malerem, 35. dalsi nase zastupkyne. Tazi se jaka je tedy uroven ceskeho klasickeho lyzovani? Vynecham Petru, ale ty za ni!!!!

0 hlasů

Sledam nejprv devcata, vzdy jednotlive intervaly cez stranky FIS a zaverecny dva useky pak s obrazem. Nemohu uverit svym očam ked ze Petra Novakova taky trabl. Jeste lyzi musi chytat!

0 hlasů

Nemam tento typ zavodu rad. Nebyl snad nikdy v historii. Na tak kratke trate se jede jak na vylet, zname to tak leda z 50 km muzu, ci 30 km zen. Jinak se startá intervalovo a to samozrejme spravedlivejsi.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov