Sparťanský kolaps
Dočkala vytočil rozhodčí. Hrubě ovlivnil zápas, tvrdí

05.08.2015 22:00 Původní zpráva

Rychle vedli 2:0. A co víc, sparťanští fotbalisté předváděli až nebývale pěknou útočnou hru. Jenže s druhým vstřeleným gólem, jako by jejich nadšení upadalo a soupeř v dalších minutách vývoj utkání otočil. Záložník Sparty Bořek Dočkal však za výsledkem viděl nejen chyby vlastního týmu, ale i sporné verdikty italského sudího.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jaromír Lahodný (1 hlas) 06.08.2015 07:03

    ...česká kopaná nestačí na evropskou kopanou.Sparta hraje doma ,vede...

  • Přemysl Kadlec (1 hlas) 06.08.2015 10:33

    Červená pro Matějovského sice nebyla jasná, ale dejme tomu, že...

  • Ladislav Ťoupal (1 hlas) 06.08.2015 09:46

    Jo penalta se klidně písknout dala,ale červená pro Matějovskýho jasná...

  • Přemysl Kadlec (1 hlas) 06.08.2015 10:41

    Ruský list Kommersant pochválil obránce Fernandese, který po faulu...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Jo penalta se klidně písknout dala,ale červená pro Matějovskýho jasná a klidně mohla přijít ještě i druhá po dalším skluzu u lajny.Kdyby ty zákroky byly na opačné straně,to by bylo řevu o likvidačních faulech.Hold česká nátura,brečet a stěžovat si,ale hlavně popřít,že si za to můžem sami.

1 hlas

Ruský list Kommersant pochválil obránce Fernandese, který po faulu Matějovského "umně předvedl nesnesitelnou bolest a přinutil sudího ukázat rovnou červenou kartu".

1 hlas

Červená pro Matějovského sice nebyla jasná, ale dejme tomu, že rozhodčí zákrok na červenou viděl. Ale pokud jde o penaltu, tak ta se písknout měla, a ne dala. Za porážkou jsou sice hlavně chyby Sparty, ale obrat v zápase výrazně pomohl CSKA dokonat rozhodčí. Ostatně tento italský rozhodčí si v celém průběhu zápasu jakoby hrál "na Colinu". Tomu však nesahá ani "po kotníky". Ostatně podobně se ve své dosavadní kariéře nepředvedl poprvé.

1 hlas

...česká kopaná nestačí na evropskou kopanou.Sparta hraje doma ,vede 2.0 a prohá 3:2.Chybí rychlost,přesné přihrávky a technika na míči.Evropské kvalitě se blížili jen tři černoši,Sparta nebyla. To samé platí o Plzni.Trenéři,není potřeba změnit herní systém?Česká vyčuranost už nestačí...

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov