Evropská liga
Sparta nezvládla další důležitý zápas. Může za to prý koncovka

12.12.2014 06:35 Původní zpráva

Je konec. Fotbalisté Sparty nezvládli další zápas o bytí a nebytí. Tentokrát se tak stalo v základní skupině Evropské ligy proti Bernu, k postupu do jarní části jim přitom stačil pouhý bod. Young Boys vyhrálo nad Pražany 2:0, když góly začaly padat až ve druhém poločasu. Z penalty se nejdříve prosadil Hoarau a v nastavení pečetil domácí výhru Steffen. Sparťanský trenér Lavička označil za příčinu neúspěchu horší produktivitu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • František Adamko (2 hlasy) 12.12.2014 09:00

    o fotbal ani tak nešlo to Spartě nejde i nadále , ale když vezmu...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Sparta do Evropské ligy nepatří. Příčinou prohry bylo jednoznačně to, že Sparta neumí hrát fotbal.

0 hlasů

BEZ ÚTOKU NELZE HRÁT FOTBAL, LAFATA VÝRAZNĚ CHYBĚL, PŘIBYL BYL SLABOUČKÝ, A HLAVNĚ NIKDO NEUMÍ ZA TO VZÍT OBEJÍT JEDNOHO DVA HRÁČE, ZALOŽIT FINÁLNÍ AKCI , NEBO DŮRAZNĚ GOLOVĚ VYSTŘELIT. VIDĚLI JSME POUZE STÁLE SYSTÉM- ZPRACOVAT MÍČ A JEN PŘIHRÁT, VĚTŠINOU DO STRANY NEBO DOZADU. BEZ MYŠLENKY. TAKHLE SE MODERNÍ FOTBAL NEHRAJE, TENTO STYL NEMÁ NADĚJI NA ÚSPĚCH NATOŽ NA POSTUP., JE VTOM PŘEKOMBINOVÁNO, CHYBÍ PŘÍMOČAROST, TAH NA BRANKU. CENTRY ZE STRANY JSOU VĚTŠINOU NA NÁHODU A VE PŘEDU CHYBÍ STABILNĚ POSTAVENÍ ÚTOČNÍCI, CENTRY LEHCE ODVRACÍ TROJICE OBRÁNCŮ PROTI SAMOTNÉMU, NEBO ŽÁDNÉMU ÚTOČNÍKOVI. VÍM O ČEM PÍŠI SÁM JSEM HRÁL ZÁVODNĚ FOTBAL 30 LET, JE TO O CHYTROSTI VE HŘE, PŘEHLEDU V ZAKONČENÍ A KOPACÍ TECHNICE. TO VŠE MOMENTÁLNĚ SPARTĚ CHYBÍ, TEDY NEJENOM JI U NÁS, PROTO JE NÁŠ FOTBAL TAM KDE JE - V ........... BOHUŽEL.

0 hlasů

o fotbal ani tak nešlo to Spartě nejde i nadále , ale když vezmu nagelované fotbalisty tak Sparta byla bezkonkurenčně lepší

2 hlasy

Koncovka? To je nějaký nový fanoušek ze třetí řady?

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 09/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov