Mistrovství světa
Druhé utkání nevyšlo. Čeští junioři podlehli Švédsku 1:3

29.12.2017 00:25 Aktualizováno 29.12. 09:26

Česká hokejová dvacítka podlehla ve svém druhém vystoupení na mistrovství světa v Buffalu Švédsku 1:3 a po úvodní výhře nad Ruskem (5:4) utrpěla první ztrátu na turnaji. Jediný gól výběru Filipa Pešána vstřelil na konci druhé třetiny v přesilové hře Filip Zadina, který snížil na 1:2. Další duel čeká český tým v sobotu od 18:00 SEČ proti Bělorusku.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Rusko- Švédsko utkání skupiny B. Dva giganti jak ti zámořští. Též budou mít čest hrát Winter Classic?

0 hlasů

Zajímavě si činovníci pohráli se skupinami. Všeobecně se za účastníky SF předpokládá USA, Kanada, Rusko, Švédsko. Ostatní bude překvapení. Příslušníky bývalého Československa hned vyslali na nejtěžší soupeře. Ani to za náhodu nepovažuji. Rusko dnes vyhrá, vytvoří tlak a před závěrečným utkáním se Švédy ho čekají dokonce 2 volné dny.

0 hlasů

Prohlédl jsem tabulky a ač vyhráli Češi s Rusy, Slováci nad Američany, jsou po dvou utkáních za nimi. Rozhodát bude skóre. Nakonec Rusko- Švýcarsko 5-2 je hrozivé s ohledem na to jak utkání probíhalo. Vyhráme též o 3 góly?

0 hlasů

Utkani SR- Finsko, to ktere muze zahybat vyrazne tabulkou se hrá zitra ve 22 hod. Dnes v programu jen dve utkani. 18 hod Rusko- Belorusko a 21 ta frajerina jez se zove Winter Classic!

0 hlasů

Ten treti rozhodujici gol Bucka, to byla pohadka. Jak symbolicke v case pohadek. Slovensky hokejovy zazrak na lede- vymichal celou obranu, jeste obel branu a na dvakrat, po brankarove vyrazeni zavesil.

0 hlasů

Jeste schazi jeden vysledek. Vstavam a nemohu uverit. USA- SR 2-3. Kurs byl 27. V case 17.52 v tretine treti rozhodl Bucek. Oni vlastne domaci hraci cely zapas dotahovali. Dnes pry hraji zamorske derby pro divaky pod sirym nebem. Nejsou hodni- radsi se naucit hrat regulerne na zimaku. Slovensko ma uz jen Finsko a Dansko. Muze byt klidne na druhem fleku v skupine.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov