Fotbal
Vražda na Spartě! O výhře mistra rozhodla sporná penalta

21.03.2015 22:15

Fotbalisté Sparty porazili v 21. kole první ligy Teplice 1:0. Jedinou branku zápasu dal v 89. minutě Bořek Dočkal z penalty a obhájce titulu tak minimálně do neděle snížil svou ztrátu na vedoucí Plzeň na dva body. Viktoria má však k dobru zápas s posledním Libercem.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Lafato, dej si přes držku! Další moment, kvůli kterému nehodlám nadále sledovat náš ubohý fotbal s ještě ubožejšími aktéry.

0 hlasů

Lafata je opravdoví ubožák a Sparta je vřed Českého fotbalu! Je vidět jak má Křetinský ze svou kabelou dlouhé prsty. Lafata by měl stop do konce sezony, pro výstrahu ostatním aby je přešla chut filmovat, a rozhodčího vyloučit a nebo stop na dva roky. Jenomže to je jenom zbožné přání, protože pokud bode taková sebranka ve vedení fotbalového svazu a rozhodčích , tak nelze noc od této sebranky očekávat. Je to smutné že aby Sparta získala titul tak musí rozhodčí zaříznout ostatní kluby. Ale co by jsme neudělaly pro naší železnouSpartu, která nám už dávno zrezla.

0 hlasů

Sú to hňupi...!!!

0 hlasů

Sparta buzerantu parta

0 hlasů

Sporných penalt je v každých fotbalových soutěžích nespočet. Před dvěma roky vyhrála Plzeň ligu díky sporné penaltě, když Limberský nafilmoval faul v zápase se Spartou, Plzeň získala tři body a ligu vyhrála o dva. Prostě rozhodčí nejsou neomylní.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov