Italská liga
Barák s Janktem pomohli Udine k výhře, Schickův Řím remizoval

30.12.2017 14:45 Aktualizováno 30.12. 22:58

UVNITŘ DALŠÍ VÝSLEDKY. Fotbalisté Udine s reprezentanty Antonínem Barákem a Jakubem Janktem otočili zápas 19. kola italské ligy v Boloni, zvítězili 2:1 a naplno bodovali popáté za sebou. Mistrovský Juventus Turín ve Veroně porazil Hellas 3:1 a z druhého místa v tabulce ztrácí bod na vedoucí Neapol. Čech Patrik Schick odehrál úvodních 49 minut za AS Řím, který doma remizoval se Sassuolem 1:1.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Bennevento- Chievo 1-0. Prvni tri body k dosavadnimu jednomu. Vyvesme fangle.

0 hlasů

Se Schickem se jeste vedlo,bez neho konci utkani remizou. Treba mohl byt v zaverecnych minutach mančaftu platen. Nejspise je v minulosti za tu nepromenenou velesanci s Juventusem. Se to s nim uz potahne. Bude to mit jak cejch na čele? Nehažte kameni......

0 hlasů

Udinese v 63. minute 2-1 vede, zatim gol Tondy Baráka netřeba.

0 hlasů

Schick uz dnes dohral, ve 49. minute stridán El Sharawayem. Ze taky hráč zvučneho mena vubec sedi misto nej na lavičce

0 hlasů

Teď fandit českému trojlístku legionárou. Schick za AS Roma proti Sassuolu a do Bologne přijelo Udinese s Janktem a Tondou Barákem. Večer zakončí kolo Juventus v městě milenců. Od 18 hod však vidím šlágr kola- Inter- Lazio !

0 hlasů

Včera vyhrálo v Crotone Napoli gólem Hamšikovym. V 17. minutě, hráč který obléká číslo 17. Kuriozita. Prý střídá kolem 70. minuty, včera na pláče ešče bol v minutě 85.

0 hlasů

AC Milán naopak uspěl. Na hřišti soupeře remíz, to se cení. Navíc bude hrát v SF pohára kdy vyzve Lazio. Třeba se blýská na lepší časy. Kéž by ty kdy tam kralál trojlístek tulipánů- Rijkaard, Gullit, Van Basten.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov