Naštvaný kouč
Jestli se neprobereme, pojedeme ufňukaní domů, zuří Růžička

21.05.2014 06:30 Původní zpráva

Cíl, který před zápasem s Francií měli, čeští hokejisté splnili. Po výhře 5:4 v prodloužení v dramatické přestřelce, ve které prohrávali už 0:3, obsadili ve skupině A třetí místo a ve čtvrtfinále se vyhnou silným Rusům. To je ale asi tak jediné, co bral kouč Vladimír Růžička na zápase pozitivně. "V takovém utkání jsme měli vyhrát 8:4. My se trápíme, máme pět samostatných nájezdů a nedáme z toho gól," nelíbí se mu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Marta xxx (1 hlas) 21.05.2014 08:08

    Aby se už všichni z toho hokeje nepo.... Nový trenér asi těžko něco...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Růžička má 100% pravdu,ta hra po rozích byla vidět hlavně s Francií.Jsou chvíle kdy naši působí jako před mnoha lety Rusáci,bez radosti ze hry,bez velkého bojovného srdce,ale také bez té perfektní strojové sehranosti (český tvořivý chytrý hokej je prostě fuč).Otočení z 0:3 na 4:3 beru také jako "kliku" s Kanadou,Švédskem,Ruskem.....těžko k uvěření.Přiznejme si,že kvalitou patříme mezi Norsko,Dánsko,Francii.

0 hlasů

Aby se už všichni z toho hokeje nepo.... Nový trenér asi těžko něco uhraje se starým týmem...

1 hlas

Je to s podivem ... ale hokej se pořád ještě zrychluje?! ... a k tomu je holt potřeba velké nasazení... Jenže na to už starší pánové fyzicky těžko stačí a stačit budou... ;o((

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov