Kvůli Babišovi
König kárá Jágra za Čapí hnízdo: Jako člověk mě neovlivnil

16.08.2017 11:00 Původní zpráva

Jako jeden z mála sportovců se nebrání vyjádřením ani k nejožehavějším tématům veřejného dění. Cyklista Leopold König už na svých sociálních sítích kritizoval Andreje Babiše, Miloše Zemana, Tomia Okamuru nebo třeba i celkovou atmosféru ve společnosti v souvislosti s uprchlickou krizí. Teď však nepřímo zaútočil i na jednoho ze svých sportovních kolegů.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Ten Leo uz je z toho jak nemuze slapat zcela mesuge. Za chvili nam zacne rikat, kam by kdo mel jezdit a kam ne. Jako zavodnika jsem ho bral, jalo clovek me naprosto mimi ....

0 hlasů

... naprosto miji.

0 hlasů

Podivnější je, že Čapí hnízdo jel navštívit, i s dětským komparsem, prezident republiky a to v době, když se aféra s dotací projednávala ve sněmovně, a tím ho jel demonstrativně podpořit.

0 hlasů

Moc se mi líbí, že Leo ví co je správné a co správné není, kde chlapec bere tu jistotu, že jeho názor je ten jediný správný, připadá mi jako Bára Štěpánová "my ho tam nechceme" kdo je to "MY" Nechápu proč veřejně známé osobnosti pořád vnucují lidem své názory a tvrdí, že jsou správné, nechte na lidech samých ať se svobodně rozhodnou.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 09/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov