Nezávislá komise
Cyklistická unie kryla dopujícího Armstronga, odhalilo vyšetřování

09.03.2015 12:51 Aktualizováno 09.03. 20:02

Nezávislá cyklistická reformní komise (CIRC) dnes zveřejnila rozsáhlou zprávu, která je výsledkem jejího dosavadního působení, jehož cílem je celková náprava cyklistiky a jejího obrazu v očích veřejnosti. Kromě jiného v ní potvrzuje krytí dopingu bývalé superhvězdy Lance Armstronga ze strany bývalého vedení Mezinárodní cyklistické unie (UCI). CIRC se také domnívá, že doping je v cyklistice stále hojně rozšířeným nástrojem na vylepšení výkonu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

My co děláme do sportu jsme to věděli hned od začátku že Armstrong sype.
Jen trouba si myslel že po takových zdravotních komplikacích jako měl on, usedne jen tak za pedály a ještě bude vítězit.
Ne nekritizuji ho. Je to frajer, doping ke sportu prostě patří at chceme nebo ne.
Jen si necháváme nalhávat že tam není, ale on tam je. To je jak s Milošem Zemanem a Karlem Schwarzenbergem...všichni si myslíme že nepotřebují sex a kolikrát si to nechceme ani představit jak by to asi vypadalo, ale i oni jsou jen lidé.
Minule tu prskal vemenex Henex , njn, ale ne každej se paří doma u PC. Armstrongu vyprdni se na všechny a bud svůj. Chlast a cigarety jsou horší jak sypačka. Jen hlupáci anabolika odsuzují, zapalijíce si cigaretku u posrkávané kávičky a rumíčku.

0 hlasů

Že by cyklistická zednářská lóže?

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov