Slavný Pljuščenko: Putin je car a můj vzor

31.01.2010 09:00 Rozhovor

Je to král ledu. Ruský krasobruslařský fenomén Jevgenij Pljuščenko bude největším favoritem blížící se olympiády. Jeho osobnost však, hlavně v Rusku, daleko přesahuje sportovní hranice. Je obrovskou celebritou, rovněž politikem (radním Petrohradu), velké peníze vydělal byznysem s realitami.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Masarakš (147 hlasů) 31.01.2010 14:20

    Novaja Gazeta je plátkem uzké vrstvy pseudoliberálů a "jelcinovských"...

  • Bert (127 hlasů) 31.01.2010 10:20

    Nemá hlavu vymydlenou českou propagandou. Zřejmě má na Rusko a jeho...

  • slavek (107 hlasů) 31.01.2010 12:58

    Zlatá slova!

  • rtz (97 hlasů) 31.01.2010 11:18

    a co asi má říkat ty vole - pryč s Putinem a sláva Bushovi, Obamovi,...

  • Alarich (77 hlasů) 31.01.2010 10:41

    Buď jak buď, Putin je typem velice úspěšného politika. Z...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Klasický ruský kokot.

40 hlasů

Vy se divíte Pljuščenkovi, že pokládá Putina za Cara. Vždyť i za něco takového pokládá Putina i - Steven Seagal, americký herec - malá část z jeho interviev pro celostání RUSSIA.RU v Moskvě 18.11.2009 co řekl také o Putinovi jaky na něj udělal dojem, když se s ním setkal při předchozí návštěve Ruska. Steven Seagal řekl: Vzpomeňte si na Rusko patnáct-dvacet roků zpátky (to je v době po zničující činnosti Gorbačeva a v době řádění Jelcina). Jsem byl zde toho času i, na mou věru, to je byla jaká-to nepěkná parodie na zemí. Putin, prakticky, osamocen převrátil tu zemi v obdivuhodně mohutný stát, aktivně ho rozvíjí hospodářsky, nehledě na překážky. On znovu vytvořil se zahraničněpolitické vztahy, které, upřímně povězeno jsou hodné obdivu.. V těchto dnech se jsem setkal se šefem národní bezpečnosti kabinetu Obamy, který byl zde, v Rusku. I on řekl mně to, co já můžu říci vám: "Ne na všechny věci se díváme stejně, u nás jsou určené nesrovnalosti, ale my považujeme Putina za jednoho z velikých světových vůdců, i mezi námi je daleko více společného, čnež protikladného". Já také potvrzujiuji, že Putin - je význačného světového vůdce, i že on udělal pro Rusko udivitelné věci. Samozřejmě, v čele státy nikdy nebude stát člověk, který líbí se všem bezvýjimečně. Přesně také, jak i neexistuje herec, jehož by milovali absolutně všichni. U každého musí být jistě vlastní názor, můj názor je takovéhý, že Putin udělal ohromnouí práci, i já se domnívám, že Medveděv ve mnohém pokračuje jeho linií, a spolu oni skvělý tým. Seagal byl Rusku a hledal tam námět na svůj další film. Seagal dále taky řekl: Já můžu říci, že sám já - ruský, a mám ruskou rodinu, já miluji Rusko i jsem hrdý, že jsem trochu Rus. Já, skutečně, miluji tuto zemí i lidí, které v ní žijí. V Rusku mám mnoho kamarádů, dobrých kamarádů, s kterými, kromě skvělých lidských vztahů, nás přivádí k sobě i byznys, i ten není jenom o filmu, ale také, například programové počítačové vybavení. Víte, my vždy staráme se spolu utvořit cosi nové, že může udělat tento svět lepší. Rusko je bohaté talentovaný lidmi – to jsoue i úžasní spisovatelé, ale i producenti a režiséři i herci. No a Pljuščenko je jedním z oněch talentovaných a uspěčných lidí z Ruska Celý rozhovor na http://russia.ru/video/segal_7622/ Steven Seagal také Rusům zazpíval a dal první exkluzivní práva na svůj nový videoklip "Girl it's alright" zpívá hezky a taky tam krásně jede na slonu vexotickém prostředí na http://russia.ru/video/sigalclip/ Možná je i kamarádem Pljuščenka, ale to opravdu nevím...

44 hlasů

Pljuščenko si bude s Jyrkou Paroubkem a jeho poskoky skvěle rozumět.

34 hlasů

Putina můžeme Rusům jen závidět.

45 hlasů

Ty tvé devotní sklony vůči papalášům máš vrozené jako originální český lokaj a nebo jsou naučené dlouholetým podlézáním představitelům naší okupační mocnosti v rámci bratrsky podřízeného postavení Brežněvova poskoka?

44 hlasů

Jezdím do Ruska služebně několikrát do roka , už dvacet let . Takových " Pljuščenků " se stejnými názory na Putina mezi rusy potkávám téměř výhradně . Já se pohybuji mezi střední a vyšší vrstvou podnikatelskou a vzdělanostní a všichni chválí Putina za to , že zavedl v Rusku pořádek po Jelcinově řádění ; ale to hlavní je , že u celého národa zvedl hrdost nad příslušnosti k úspěšnému státu . A demokracie v Rusku je značná . Některý tisk a publikace mají i takový obsah , že podle toho by v Čechách musely být např. HALO noviny prohlášeny za pravicový plátek .

41 hlasů

Da, "demokracie značná"! Až na ty "občasné vraždy jejích šiřitelů", sibiřské lágry a kriminály, kam jsou "odkládáni" Ti neposlušní! Jinak máte "pravdu", hostinský Palivec přece taky říkal, zaplať si pivo, a kecej si co chceš! A jak dopadl?! Divím se pouze tomu, že když je tam tolik chvály a "demogracie", že se tam neodstěhujete?! Nejezdil jste tam náhodou již před 20-ti lety?! A pak je tu ještě jedna "varianta", že tam "něco dovážíte", když se pohybujete mezi tou "střední a vyšší vrstvou", nejezdíte i na Kypr?!

43 hlasů

Zase jeden produkt naší oficiální české politické propagandy. Hlavně moc nemyslet a dokola opakovat topolánkovské "pravdy".

30 hlasů

Všechno špatně . Pracuji pro jednu velkou německou poradenskou firmu , sídlící v Mnichově .

49 hlasů

Trošku zaostalej, ale snaživej !! Štětina tě pochválí, ale za nevhodné názory se zavírá spíš u nás než v Rusku.

16 hlasů

Pro mě je Putin nyní jako Rasputin,radí Medvěd'ějovi co a jak jinak je to KGB ák a k těm nemůže mít člověk nižádnou důvěru ni sympatie !!!

25 hlasů

Buď jak buď, Putin je typem velice úspěšného politika. Z jelcinovského Ruska, které nemělo respekt a vážnost, opětovně udělal zemi světového významu a obyčejným Rusům vrátil pocit hrdosti. Rusko se za Putina konsolidovalo a postavilo na nohy, což - samozřejmě - každému nevoní. Já pro to ale sympatie vcelku mám, protože když byly USA jedinou supervelmocí, tak toho pravidelně zneužívaly, resp. se ke světu - nás nevyjímaje - chovaly jako ke kořisti. To už teď nejde.

77 hlasů

Výborně! Přihlaste se u Putina-FSB/KGB/, jistě bude nesmírně rád, že zde, ve své západoruské gubernii získal dalšího "obdivovate-informátora"! Již tak jich je tu jak nasr..., a ve vysokých postech! Myslím, že i o tom by mohl M.F. jistě vyprávět! Navíc, pravděpodobně jste žádné Rusy nepoznal! S tím konstatováním o "konsolidaci" si jistě děláte, slušně řečeno "jundu", že?! Zajeďte se podívat, místo výletu na "západ"! Že ten, "čto katajetsja na kanikulach", žádné překvapení, imperiální "myšlení" je znakem, téměř všech Rusů, ale Vy, údajně snad Čech?! No vlastně také žádné "překvapení"! Viz. preference "nových spásotvorných stran" a počet "pozitivních hlasů" za tento názor, který Vám samozřejmě "neberu! Možná, že ve vcelku blízké budoucnosti ho bude moci obdivovat "in natura", a házet květiny!

51 hlasů

Nemá hlavu vymydlenou českou propagandou. Zřejmě má na Rusko a jeho porovnávání s minulostí jiný pohled než ti, kdo nás neustále něčím straší. Ale co, pohled na Česko zvenku musí být také dost strašidelný.

127 hlasů

Milý Berte, jistě mnoho desítek milionů Rusů zná zcela jiné Rusko, takové o kerém píší např. Novaja Gazeta.Znám spíše to druhé: plné bezpráví, svévole, korupce a zcela vyprázdněné. Takže buďto jste ten obdařený Putinem, nebo jste býval ten obdařený Husákem, v žádném případě nejste ten obdařený rozumem či bytostnou tuhou znát skutečný stav věcí.

25 hlasů

Novaja Gazeta je plátkem uzké vrstvy pseudoliberálů a "jelcinovských" snobů. Čtou ji pouze "privatizací" napakovaní snobi a jejich klienti - ostaní se ji štítí - funguje zde ten překrásný princip pokrytectví, který využívají i někteří naši "zasloužilí disidenti" jako humanitní bombarďák, kdy si vybírají koho budou kritizovat a o kom radši pomlčí... . Znát skutečný stav věcí znamená číst i noviny a media které čte VĚTŠINA. Jestli jste opravdu seznámen s situací v Rusku víte že tihle "liberálové", pro které stát (a jeho občané) neznamná nic - hlavní je jen ten jejich "dollarový klub" jsou pro Rusy předmětem opovržení a posměchu, proto je slyší už jen v "zahraničí". Ostaní (přesněji řečeno ta většina) také kritizují a snaží se řešit problémy - ikdyž to teď vyzní trochu pateticky , z více patriotického pohledu na věc - chtějí mít silnou národní ekonomiku, patřící jím a ne "mezinárodním korporacím", vlasní armádu schopnou je ubránit a vlasní historii a hrdost, která není totožná s Západní kulturou... PS: Tady máte přehled některých ruských medií pokud si chcete udělat reálnější obraz skutečnosti: www.smi.ru

147 hlasů

Pljuščenko u mě jsi skončil - na ledě jsi borec, ale v hlavě to máš trochu posunuté.

55 hlasů

mno,tak z toho ted nebude Jevgenij celý noci spát .-)))

34 hlasů

a co asi má říkat ty vole - pryč s Putinem a sláva Bushovi, Obamovi, nebo miluju svého rabína ?

97 hlasů

Pljuščenko miluje svoji zem. Nemiluje a nepracuje pro USA a Izrael jako většina našich polistopadových politiků. Proto z něj naše (100% židovská) média udělají hlupáka, alkoholika, pedofila jak už to jen židé se svými nepřáteli umí. Shaloooooooooom

57 hlasů

to :Gojim At' žije židobijec soudruh Gojim sláva sláva Gojímívíčkovi a dávejte mu co nejvíc za pravdu a on si bude myslet,že je neuvěřitelnéj bombard'ák a že musí mít hodně bab jestli ovšem není buzna . . . .nebo obojí

40 hlasů

Zlatá slova!

107 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov