Cyklistika
Vytočený Sagan po střetu s motorkou končí na Vueltě

30.08.2015 10:58

UVNITŘ VIDEO. Slovenský cyklista Peter Sagan odstoupil z Vuelty den poté, co ho v sobotní osmé etapě Vuelty několik kilometrů před cílem srazil doprovodný motocykl. Lídr bodovací soutěže utrpěl při pádu odřeniny. Kolize ho pořádně rozčílila. Bouchl do lékařského vozu, který na místo dorazil, kopl do motorky i do svého kola. Za své chování dostal pokutu 300 švýcarských franků (7500 korun). Jeho tým Tinkoff-Saxo zvažuje kvůli incidentu právní kroky.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Imbecilové z ČTK neuvedli jaké poranění Sgan utržil od skurveného čuráka na motocyklu.
Na slovenském webu se o tom píše:

Sagan utrpel viaceré zranenia ako následok zrážky s bezohľadným motocyklistom v pelotóne niekoľko kilometrov pred cieľom sobotňajšej etapy v Murcii. Podľa serveru Tinkoff-Saxo sú to popáleniny prvého a druhého stupňa na ľavej strane tela od bedrovej časti až k predkoleniu. Okrem toho má 25-ročný Slovák pomliaždené ľavé predlaktie, kde má krvnú podliatinu.

„Tímový lekár v súčinnosti s našimi športovými riaditeľmi na Vuelte rozhodli, že Sagan nemôže v pretekoch pokračovať so zraneniami, ktoré utrpel. Odletí domov najskôr, ako to bude možné,“ píše portál Tinkoff-Saxo.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov