Závěr roku
Sportovcem roku Koukalová. Anketu ovládla poprvé

21.12.2017 23:15

Českým Sportovcem roku 2017 je biatlonistka Gabriela Koukalová. Držitelka kompletní sady medailí z letošního mistrovství světa, která navíc získala dva malé glóby za prvenství v disciplínách Světového poháru, ovládla anketu Klubu sportovních novinářů poprvé v kariéře. Na trůnu vystřídala judistu Lukáše Krpálka, který letos skončil až osmnáctý.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jeroným Pražský jr (3 hlasy) 22.12.2017 05:01

    Nesnažte se rusáčku. Vaše bláboly vám přinesou sice pár rublů, ale...

  • martin cajthaml (1 hlas) 21.12.2017 23:37

    Zvlastni meritko maji sportovni novinari. Lze se jim vsak divit, kdyz...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Kralovna sportu se udajne vyjadri v polovine ledna zda se olympijskych her zucastni. To brzy, kdyz prvni zavod 10. unora. Zbytecne mlzi, uz musi vedet. Nekdo jim rika PH- politicke hry, ja se k tomu i priklanim. Vzdyt 1980 na nich nebyl zapad, 1984 vychod, nu a 2016 ani nestartála nej tyckarka sveta. Cinovnici sportovcum tuna ridi zivot. Ano, lepsi MS a SP. Dlouhodobe vykony, ne jen a plno zavodu v stejny cas, zmet, co drive sledát. Kdyz si vikend co vikend sednu k tv, vidim zavody pekne navazne, ne nahustene v duchu PH do 14 dnu!

0 hlasů

Ano v polovině ledna bude jasný,zda může na plný pecky jet. Pak už to opravdu může zabalit.

0 hlasů

Zvlastni meritko maji sportovni novinari. Lze se jim vsak divit, kdyz kolikrat ctu jejich nazory? Masovym sportem je tenis a nase zeme mela letos svetovou jednicku prvne ve sve historii. Nakonec skonci treti, jen o bod pred Synkem. Ester Ledecka pata a Sablikova mezi porazenymi. Nemuzu se ubranit dojmu, ze Koukalova je kralovnou z litosti z letosni zpackane sezony. Vzdyt na MS, za nejz to oceneni ma, nebyla ani zto dovest stafetu na stupne vitezu- bramborova medaile. Spotakova vyhrala co se dalo, druhe misto opravnene. Melo to byt Pliskova, Spotakova, Koukalova objektivne. Pak Sablikova, Ledecka a z muzu nejlepsi Ondra. Kdyz uz nemohl Ondra sportovci roku triumfát, nestal se velkym, protoze nesmel, mel byt nejlepsi z muzu. Nesmirne me dojaly dve veci a treti potesila. Zacnu tou treti- Ester mela moderatora na haku, uplny opak zasnoubeni Helceletu. Druha byla dojemna chvilka mistri sveta v hazene 1967 na podiu. Finale 14-10! to je dnes polocas. No a brecel jsem u zmince o 19. listopadu, umrti Jany Novotne, legendy.

1 hlas

Ty nedáš pokoj s tou Koukalovou. Na štěstí to tady nikoho nezajímá.. Tak ještě jednou. Koukaková odjela plno skvělých závodů. A nebýt toho maléru.snabíjením,jsem přesvědčen,že by měla 2 medaile. A s tou štafetou jsem Ti to už tolikrát vysvětloval,a jen mě s tím provokuješ. Tak znovu. Koukalovbyla na všech závodech. Ostatní Češky nebyly ani na polovině závodů. Taky šlo o medaile,a tam se vyšťavila aá do konce. U ostatních 4ešek mnohdy už o nic nešlo,tak se mohly šetřit na další závod. Při štafetě už se oteplovalo,a povrch vyhovoval Francouzkám a Ukrajinkám. A na závěr jezdí většinou ty nejlepší. A Dorin-Habert vlastně zachránila Ukrajinku tím,že ji vezla. Ukrajinka se jí za to odměnila tím,že ji pak taky ujela. A v mixu musela zase dohánět,co zpackala Vítková. To je taky důvod,proč jsem nechtěl už s tebou diskutovat. Protože si mý pádný argumenty jen ignoroval a se mi vysmíval. tady ty Tvoje bláboly nikoho nezajímají. Jen pan Pražský jr Tě asi zná z Tvých časů na i.dnes.

0 hlasů

Samozřejmě jsem myslel 2 zlatý. Byl to její povrch a na tý poloáce ztratila moc času,a pak taky dvakrát zachybovala. Že na konec vybojovala bronz,je dákaz toho jak byla vynikající. ta štafeta ji určitě mrzí,protože vím,jak dáležtá pro ni byla. Ale prostě už ty podmínky nebyly taková,jak jsem si přál i já. A taky mi bylo jasný,že to asi prohraje. Jediný jedno nabíjení na víc od nich,a bylo to v kapse. Ale bohužel obě si chtěly MS nějak zachránit,které jim do té doby nevyšlo. I ta Tvoje tenisová jednička na závěr roku hrála prd,a tak tu pozici světový jedničky za pár týdnů ztratila. A velký turnaj nevyhrála. A Koukalová byla taky rok před tím suverénní jedničkou,ale na MS ztratila na mixu zase moc energie,protože jí to kolegyně zpackala,a pak už jí při stíhačce chyběly síly,ačkoliv po sdprintu byla na čtvrtým místě. A jelikož nezískala medaili,tak sportovkyní roku nebyla.

0 hlasů

Nesnažte se rusáčku. Vaše bláboly vám přinesou sice pár rublů, ale tady nikoho nezajímají. Ten váš překladač do češtiny stále stojí za houby, soudruzi v Petrohradu jsou docela laxní.

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov