Australian Open
Berdych vyřadil Del Potra, osmifinále si zahraje i Plíšková

20.01.2018 08:05

Tenistka Karolína Plíšková vyhrála český souboj v třetím kole Australian Open. Turnajová šestka neztratila v duelu s Lucií Šafářovou ani jednou servis a zvítězila po setech 7:6 a 7:5. V osmifinále ji čeká další krajanka Barbora Strýcová, která si hladce poradila s Američankou Bernardou Peraovou dvakrát 6:2. Už podesáté je v osmifinále úvodního grandslamu sezony Tomáš Berdych.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Padla kosa na kámen, dál jde Hsieh.

0 hlasů

Federer už dělá rozhovor s Jimem Courierem než jsme se nadáli. Hsieh to snad taky zvládne a můžu se věnovat biathlonu a rychlobruslení.

0 hlasů

Federer ale hodně chybuje v setu 3. Vedl 4-2, podával a ve hře téměř přes 7 minut trvající servis ztratil. Měl by se Tomáš dívat, ne se válet ve vířivce.

0 hlasů

Radwanska opět ztrácí prvý set. Má na to opět otočit? Hsieh je stejná vracečka jak ona, navíc hraje relativně doma. Uvážíme li že GS se v Asii nehrá. Austrálie však též hrá fotbalovou kvaldu pod Asií. Možná dnes padne móda na kámen. Každopádně zápletku tu máme.

0 hlasů

Na 5-5 v setu 2 dorovnal Francouz lehce, TB si už vynutit nedokázal 0-2 na sety z jeho pohledu.

0 hlasů

Federer- Gasquet. Vždyť Francouz je už posledním zástupcem své země v pavouku. To tedy vyklidili pozice. Vítězové DC z minulého roku!

0 hlasů

Mužská osmifinále už začínají mít reálné obrysy. Djokovic- Chung; Berdych- Fognini; Dimitrov- Kyrgios, Edmund- Seppi to jen tak namátkou. Postup do ČF by si v nich měli zajistit i nejmenování : Nadal, Cilic, Thiem, Federer.

0 hlasů

20 es, 52 vítězných míčů. To je bilance vítězného Berdycha. Že vyhrá 3-0 asi čekal málokdo. Téměř zpíval kanár. Ten však Argentinec dvěma esy v řadě odvrátil, pak ještě Tomovi vzal podání- jedna slabší chvilka v utkání. Berdych však utkání dokončil na returnu. Klidná síla a pohoda spočívá ve Štepankovych vousech !!!!!!

0 hlasů

Jasně že jí brejkla a za 63 minut je po zápase. Poté co kariéru Ruský zastavili činovníci, už nemá co nabídnout. Budoucnost jí nepatří. I utkání skončilo stylovo, její zbytečnou chybou.

0 hlasů

Tu Rusku nezastavili činovníci. Tu si zastavila sama. Ona věděla na co je dobrý to meldonium.

0 hlasů

Jako u házenkářek které musí vracet z ME stříbrné medaile. Můj názor na celou tu problematiku znáš.

0 hlasů

6-1;4-3 Kerber. Tak jestlipak teď Rusku brejkne?

0 hlasů

17-4 na esa zatím Berdych. No nádhera. I stopa Gorana je dnes v tomto hráči. Prodává zkušenosti léty nabyté.

0 hlasů

Berdych již vede 2-0 na sety. Delpo nehraje vůbec nic. Ten bekhend a operovana ruka no prostě limità. Teď tedy Fognini, i on je k poraženi. S takovou soustředěnosti by mohl jít i ve ČF přes Federera. Já mu zas letos věřím. AO je jeho nej turnaj.

0 hlasů

Jakmile se Del Po dostane k forhendu, je Berdych ztracenej. Nu vedl 2-0 a je 2-2.

0 hlasů

Dnešní program co zápas, to slibuje zajímavou podívanou. Djokovic, Federer, Kerber, Berdych, Radwanska. Zítřejší? Činovníci byli shovívaví. Můžeme spát. V 9 Dimitrov- Kyrgios, po nich Allertova- Svitolina.

0 hlasů

Co ta Konta hrála proti Pera, to mi rozum nebere. Zverev dostane na závěr kanára? Obryleny Chung je hvězda!

0 hlasů

To prostě někdy nesedne. byla zraněná,a od tý doby je v útlumu.

0 hlasů

Domácí hvězdička končí a Halep změří v OF síly s Japonkou Osaka Naomi. Strýcové stačí jen utkání dopodavat.

0 hlasů

Dalším postupujícím je Fognini, překvapuje Maďar Fucsovics. On však už delší dobu dokazuje že zahrát umí. Snad už omezí challengery a bude hrát víc ATP turnajů. Tak zdalipak v OF vyzve Federera? Berdych pokud přehrá Argentince tak se utká s Fogninim

0 hlasů

Strýcová už má v kapse set. Chce to rychle zmáknout. Její příští soupeřka už dávno relaxá. Napadla mě paralela s Wimbledonem Kvitove 2014. Jenže ta měla Šafářovou v SF! Dnes už tak Šafářová herně klesla. Stáří nezastavis a Pliskovou stejně už od ČF budou čekat zahraniční hvězdy. To už bude bez jejích krajanek.

0 hlasů

Další blbost. Šafářová byla nemocná. Takže trvalo než se dala do pořádku(přes čtyřhru to dokázala.). Teď hraje dobře.
S Kerber měla mečboly,a s Plíškovou si držela servis. Ani jedna do 5:5 v druhém setu neměla brejkbol. Při tom rozdílu výšky je to od lucky výkon.

0 hlasů

Prý Šafářová měla ve druhé hře, já u toho sledál Halep i tak přesně nevím. Vím jen, že při 2-1 vedla Šafářová 30-0 ale Karča zloun vytáhla eso a 2-2 srovnala. Tu vaší netenistku též smazne. Už se nemohu dočkat.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov