Česká stopa v Melbourne
Dřela jsem na dvě stě procent, říká Siniaková. Postupuje i Allertová

15.01.2018 09:50 Aktualizováno 15.01. 11:07

UVNITŘ VIDEO. České tenistky Kateřina Siniaková a Denisa Allertová postoupily do druhého kola Australian Open. Letošní finalistka turnaje v Šen-čenu Siniaková v úvodním duelu grandslamu v Melbourne porazila po dvou hodinách a třech minutách Marii Sakkariovou z Řecka 6:2, 6:7 a 6:4. Allertová navázala na úspěšnou kvalifikaci a zdolala Francouzku Pauline Parmentierovou 6:3 a 6:0.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

3 hodiny 21 minut trvalo ucinkovani Milose na prvnim GS sezony. Pry vsak pul roku nehral a dva mesice nechodil. Smutny konec takeho servismana, velikana, jakehosi nastupce Peta Samprase.

0 hlasů

Lukáš Lacko 86. v žebříčku ATP ročník 1987 , slovenská jednička.

0 hlasů

Kerber si kupodivu utkání kompliká. 4-3 a ztrácí servis v setu 2. Milos musí v setu 3 dotahovat.

0 hlasů

Nyní Čechové sledát kurt Milose a fandit. Poté nastoupí jeho krajanka Bouchard, poté Petra Kvitová.

0 hlasů

A kdo poslední doplnil postupující? Samozřejmě netenistka. Tě to trvalo nejdéle. Kerber proti krajance začla zostra- kanár. Milos? 1-1. Set 2 5-7! Bautistovi teče do bot v duelu s Verdascem.

0 hlasů

První mečbol proměnila Vondroušova, Plíšková až třetí. Plíšková zápas zakončila na příjmu, musela být ráda, že se nakonec její soupeřka vyhodila.

0 hlasů

První postupující Češka dnes Lucie Šafářová, naopak Karča nedokázala doservirovat set 2 a nechala soupeřku z Paraguaye snížit z jejího pohledu na 4-5. Těch chyb tam !

0 hlasů

Smutný pohled na Milose. 3-0 vedl a přeci musel do TB, s Lackem ze SR. Takej to je bezvýznamný hráč. Milos se nemůže vůbec spolehnout na servis, fiftyny musí získávat přes celodvorcovy tenis. Všechny Češky začly vyhranym setem. Strýcová, Šafářová, Plíšková, Vondroušova.

0 hlasů

Jiri Vesely ma v kapse prvy set, blizko k zisku Strycova a Ka. Pliskova.

0 hlasů

Jak mohla hrat Siniakova na 200%, kdyz jich je jen 100, to mi fakt hlava nebere. Allertovou ceka vlastne ta tenistka ktera loni na USO trapila Pliskovou, Siniakova proti Svitoline uz bez sance bude. Nu dnes Cesi zahajuji program a dokonce v stejne cas: Pliskova, Vondrousova, Strycova, Safarova a Vesely- Safranek. Cinovnici jim to davaji na GS takto dost casto. Pak uz zbude jen Kvitova, Kr. Pliskova a Berdych.

0 hlasů

Tak mi vysvětli ty chytráku,proč je jenom sto procent. Z matematickýho hladiska.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov