Wimbledonská šampionka
Kvitové vyhrožoval anonym smrtí, policie zatýkala

11.07.2014 12:52

Třiapadesátiletý muž podle informací ČTK telefonicky vyhrožoval násilím tenistce Petře Kvitové, dvojnásobné vítězce Wimbledonu. Policie jej podezřívá z nebezpečného vyhrožování. Do vězení může jít na tři roky. Mluvčí moravskoslezské policie Gabriela Holčáková pouze uvedla, že pachatel vyhrožoval veřejně známé osobě.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Henex (10 hlasů) 11.07.2014 14:07

    Další sociální demokrad, který nemůže zkousnout úspěch a prachy...

  • Henex (9 hlasů) 11.07.2014 14:18

    Supi se slétají... Ale Kvitová není žádná mršina, to je...

  • zlodej kalousek (8 hlasů) 11.07.2014 22:46

    Co si to ke mne dovolujes, ty sraci. Ja jsem s tebou dederony na E55...

  • zlodej kalousek (8 hlasů) 11.07.2014 20:58

    Vcera psali v novinach, ze Kvitova je spina. Ona se nemyje?

  • Nataša Hájková (7 hlasů) 11.07.2014 15:05

    Tak a teď ještě pro Humla. Podněcovat nenávist vůči úspěšné...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Petra Kvitová za svoji dosavadní kariéru zaplatila českému státu více, než kdokoliv z vás zaplatí za celý život. Myslím, že svůj dluh společnosti již dávno umořila...

0 hlasů

Daň z příjmu fyzických a právnických osob, daň z nemovitosti a daně z převodu majetku (přímá daň) končí v rozpočtech obcí podle toho, kde je ten který daňový subjekt přihlášen. Takže vlastně každý, kdo se ze své rodné vísky odstěhoval do velkého města, připravil svou rodnou obec o příjem. Přitom právě obec, ve které daňový subjekt strávil mládí do něj nainvestovala, z jejího rozpočtu byla financována školka, škola a další, samozřejmě s přispěním státu. Každý Moravák, který odešel do Prahy okradl Moravu o své daně. Je to morální? Všichni ti, co odešli ze svých rodných obcí se v podstatě zachovali jako Petra Kvitová. Co vy na to, čeští moralisté...?

0 hlasů

Jestliže její příjem byl zdaněn ve V.Británii, tak už nemohl být znovu zdaněn v ČR, podle čs.-britské smlouvy o zamezení dvojího zdanění.
Takže se to asi týká jiných příjmů. Je záhada, proč tento v podstatě daňový únik podporuje ministr financí Babiš. Takže nám radí, abychom v co největším počtu následovali jejího příkladu. Mimochodem, Němec Becker byl za tétož v Německu odsouzen trestním soudem a daně doma musel doplatit.

0 hlasů

Každý má možnost jít pracovat do zahraničí, zdržovat se převážně tam a být zdaněn tamtéž. Je to naprosto legální. Babiš nic nepodporuje, pouze řekl, že je to v souladu s platnými zákony. Jsme občané EU, můžeme tedy žít a pracovat kdekoliv v EU. Do Monaka se jako daňový rezident ale těžko přihlásíš, nechci tě podceňovat, ale tolik peněz asi nevyděláš...

0 hlasů

Sociální demokracie má svůj mandát postavený na hlasech pasívních lidí....zavádí myšlení "socek a nepřizpůsobivých"...proto se nesmíme divit, že aktivní a úspěšnější lidi odcházejí jinam...vytvářejme dál podle socanů stát pro socky...ale nedivme se odchodům Kvitové a podobných...

0 hlasů

Ty chces taky odejit? Do CCCP?-)

0 hlasů

..dokud nebudeme vytvářet pro úspěšné alespoň stejné daňové podmínky než jinde...tak nám prostě budou přecházet jinam...to se děje dnes a denně ve Švédsku, Franicii atp....všude, kde vládnou socani...

0 hlasů

Kdepak... Tenis je buržoazní sport, ten se komoušům nelíbí. Když takové prachy vydělá nějaký "prodaný" fotbalista, či hokejista a zdaní je v cizině, tak to je jiná, to se smí...

0 hlasů

Nejlepsi byl nejaky novinar, ktery vcera v Udalostech komentarich vysvetloval, ze by Kvitova mela platit dane v CR. Proti nemu sedel Daniel Kroupa a rekl jasne: Tato diskuze je trapna. Jen se divim, proc tam nikdo nerekl, ze kdyz Kvitova nepobyva vetsinu roku v CR, pak nema smysl platit dane v CR, protoze nevyuziva veci v CR, ktere jsou placeny z dani. Vzdyt je to jasne jako facka, kterou by si ten novinar s Humlem Vumlem zaslouzili.

0 hlasů

Nechť si ukládá prachy každý kam chce.Bude stačit,když tady budou platit daně "uklízečky", To se budeme mít.:-)

0 hlasů

Uklízečky daně neplatí...

0 hlasů

Proč jsou tam asi " ?

0 hlasů

Uvozovky jsou tam asi proto, že jste zřejmě myslel všechny lidi v podobné příjmové kategorii. A ti všichni daně neplatí...

0 hlasů

Jako prostitutka anebo dealer heráku, kokainu, ... a s alespoň jedným zákazníkem z řad těch pobírající milióny, asi jo no. Tedy nějaký čas...

0 hlasů

CSSD chce zavest zdaneni podle vzoru USA? V USA by mohla zapocitat sponzoring?

Tak ci tak, rozdil mezi "tak se muzete odstehovat na druhy konec republiky" s nejakym soudem za nejaky cas, a rychlou akci, pri vyhrozovani zabitim, je ten jestli se jedna o verejnou znamou osobu ci nikoliv?

0 hlasů

Vcera psali v novinach, ze Kvitova je spina. Ona se nemyje?

8 hlasů

To jsi špatně přečetl... Oni psali, že jí závidí každá špína, ten článek byl o tobě...:-)))

2 hlasy

Možná má jenom strach, že až se podobně zachovají ostatní zhebne hlady prvně on a posléze i špína Huml.

0 hlasů

Co si to ke mne dovolujes, ty sraci. Ja jsem s tebou dederony na E55 nekouril. Timto tonem se laskave bav se svoji starou nebo se svoji zkurvenou matkou, ktera te vysrala na tento svet, ty zmrde z pici kurvy.

8 hlasů

No tak vidíš... Tři věty a hned každý vidí, co jsi zač. A sedm hlasů, asi je vás takových tady víc...

0 hlasů

{:-)))))))))))

1 hlas

Nediv se, Henex je mistni dobytek.

7 hlasů

Bráchové...? :-)))

1 hlas

"telefonicky vyhrožoval násilím tenistce Petře Kvitové,"

Jestli je to clovek dusevne nemocny a precetl ty Humlovske kecy ktere ho k tomu inspirovaly,ten vandrak Huml by se mel take zodpovidat pred soudem.Hnup ktery kdysi chtel aby i lide co ziji v jeskyni platili za televizi?

1 hlas

Náhodou, sice nepodporuji odebrání občanství (byť je jistě poněkud podstatný dotaz jakou cenu má jakékoliv občanství když průměrný občan stejně hulvát který by mučil při první příležitosti která by se namanula atd. apod.), ale alespoň by myslím dle OSN kolem 15 miliónů bez jakékoliv občanství mělo víceméně známou tvář.

0 hlasů

Nejlegracensji prispevky jsou od katolika Simurdy, ktery byl nejdal na tdenni dovolene v Turecku. Kvitova by si podle nej mela ukladat penize v CR nejlepe v nejake vykutalene kampelicce:-)

1 hlas

Takovy uvedomely katolik jako Simurda by na dovolenou do machometanske zeme nemel jezdit.

1 hlas

Názor Humla je třeba brát s rezervou. Kvitové především patří uznání a dík za úspěšnou reprezentaci své vlasti. Petra neudělala nic nezákonného. Každý má přece právo změnit trvalý pobyt. I její únik do daňových rájů je legální, i když se mnohým může jevit jako nemorální.

3 hlasy

Ta spina tam hlavne zadnou vlast nereprezentovala. Ta tam hrala hlavne sama za sebe a hlavne pro ty prachy. Pro prachy, ktere nechce v CR zdanit, proto je to prodejna devka.

0 hlasů

Zato ty Čechy reprezentuješ dostatečně...
Po tvém příspěvku je jasné, kdo je špína a ten úspěch a prachy ji přeji dvojnásob, všem debilům navztek...

1 hlas

Naprosto s Vámi souhlasím.Na výši výběru daní nezáleží,když bude nejhůř místo D1 si někde v úvoze upravíme cestu žebřiňákem,zdravotnictví také nepotřebujeme,natrháme trochu bylin na palouku,světlo,teplo nahradí chrastí z lesa ...:-) Jinak ty vydřené peníze Petře přeji.

0 hlasů

Tak to jsem rád, že jste takový skromný a přející...

0 hlasů

Jsem rád,že jste rád.:-)

0 hlasů

Vůbec bych se nedivil, kdyby se Kvitová rozhodla republiku opusti úplně.Na vině jsou i tahle zadělaná média, kteří místo aby rozebíraly hru tenisky, tak se babrají v jejích financích.Toho se pak chytnou debilové jako lehkoživka Huml a pak stačí jen málo, aby došlo opravdu k tragedii.Naši politici(někteří) místo aby si takové lidi hýčkali, tak proti nim rozpoutávají hon na čarodejnice.

3 hlasy

Přitom je to tak jednoduché...
Když kdokoliv zvedne zadek a půjde pracovat do ciziny, tak kde bude platit daně? Přesně tam, kde je vydělal. Dohoda o zabránění dvojího zdanění potom tyto lidi ochrání od toho, abyje místní berňák nezdanil ještě jednou. Zrovna tak Kvitová, vydělává venku, daní venku. Většina těch, kdo na ni nadávají, neplatí daně žádné, protože jejich příjem nedosahuje takové výše, aby se daň neschovala do daňového odpočtu. Na rozdíl od těchto socek ale Kvitová utratí doma mnohem více peněz, než oni. Státu připadne DPH, spotřební daň z benzínu a alkoholu, protože jestli dnes četla diskuzi na novinkách, tak do sebe musela kopnout alespoň dvě flašky vizoura...

2 hlasy

Blbecku. Nevis, o cem mluvis. Pokud alespon 186 dni v roce pobyva v CR, MUSI prijmy danit v CR !!

0 hlasů

Pokud dostala odměnu za Wimbledon již po stržení daně a jestliže s Anglií existuje Dohoda o zamezení dvojího zdanění, tak ji nemusí danit vůbec. Představ si to blbečku, šedesát melounů, to nevyděláš ani za sto let, nýmande...

1 hlas

Ty debilku, jak vis, ze pobyva v CR aspon 186 dnu v roce? Ty ji smirujes?

1 hlas

Zvanilove, kteri kritizuji Kvitovou, mohou take kdykoliv zvednout svoji zadnici a jit vydelavat ven. Danit venku samozrejme nemohou, dokud jsou rezidenti CR - ziji vic nez pul roku v CR. Otazkou zustava, cim by se tihle chytraci venku chteli zivit. Spousta lidi zavidi penize sportovcum, napr. hokejistum v sev.Americe, ale nechapou, ze karieru tihle sportovci maji pomerne kratkou a potrebuji se zabezpecit pro zbytek zivota. Kdo se o ne postara? Ti, kteri napr. dnes tak halasne kritizuji Kvitovou? Ani se nedivim, ze se v r.1985 po zapase s Nemeckem rozhodl Ivan Lendl nevratit se do CR, kdyz po zapase s Beckerem mel na nohou krvave mozoly a novinari o nem psali, ze nereprezentoval dustojne socialistickou vlast. A udelal dobre.

1 hlas

Existuje mezinarodni umluva, ze penize se dani v miste konani turnaje a zdanene se vyplaci. Podobne pokud budete casto cestovat na sluebni cesty do Skandinavie a v nejake takove zemi stravite na sluezebkach vic nez pul roku, musite danit tam. Kvitova, protoze v CR travi minimum casu a chce minimalizovat danove odvody, pronajala si maly krcal v Monaku za cca.1mil.Kc rocne a musi platit 10% z platby pronajmu dan v Monaku - cca. 100tis.Kc rocne. Chtel bych videt kohokoliv, kdo ji tohle zavidi, jestli by jeho rodice investovali celozivotni uspory do treninku sveho potomka a hlavne jestli by takovy geroj vydrzel takovou drinu jako treba Ivan Lendl, ktery absolvoval treninky, po kterych zvracel. Myslim, ze normalni lidi muzou byt hrdi, ze v jejich narode jsou takove zname osobnosti. Jen blbec a rudej krivak zavidi.

4 hlasy

Tak to je poprvé co jsem Ti dal hlas, protože jsi mne překvapil, a musím říci, že poprvé s Tebou bezvýhradně souhlasím.Pokud budeš takto pokračovat, tak se asi stanu Tvým fandou.Zdraví Tě hokejka:-)))

2 hlasy

A co takhle soudruhovi Humlovi dat pekne pres drzku? Komunistickej curak zajebanej.

2 hlasy

Pro Šimurdu : Pane ježíši, ty jsi světlo věčné a moje naděje! Ty posvědcuješ můj život i duši láskou, štěstím a novou nadějí! Zachovej svoji dobrou vůli můj pane a dej do mého života novou dimenzi, novou cestu, novou naději a druhou šanci v podobě nového partnerského svazku můj všemohoucí pane-o přívětivý, o dobrotivý, o milosrdný pane Ježíši Kryste, ty který jsi za naše hříchy trpěl na kříži vysly tyto moje modlitby-amen.

1 hlas

Ze tys ukrad kostelnikovi mesni vino a v sakristii ses namazal?

0 hlasů

:-)))
Místy se dá ta tvá motlitba i rozluštit, pravopis a stylizace svědčí o prostotě tvé duše. Ale snaha se cení a Pán tě dozajista vyslyší. Neb Pán pravil: "Blahoslaveni chudí duchem, neb jejich je království nebeské..."...

3 hlasy

Nevím, kde Huml bere přesvědčení, že Kvitová tu neplatí daně. Největší daňový příjem je z DPH a spotřební daně, tedy záleží, kde peníze utratí. To by museli zbavovat občanství všechny, kteří nakupují v zahraničí.

3 hlasy

Slečna Petra Kvitová se na rodila v roce 1990. Asi v 5 letech začala pinkat tenis. Trenéry, roční příspěvky, ošacení, rakety platili její rodiče, ne dělníci a rolníci. Je její věcí, kde bude bydlet a platit daně. Až zde tento stát přestane trestat finančně úspěšné lidi, nebudou Petry a další utíkat s daněmi do ciziny.

3 hlasy

Neplatila to pracující inteligence?:-)

0 hlasů

Huml je typický socan, vymaštěné a závistivé hovado.

3 hlasy

To víš... Socani jsou lidi shánčliví, jak někdo vydělá peníze, hup na něj. Pořád mají ruku v cizi kapse, vlastní mají ale zašitou. Kolik asi Standa Grossů zaplatil daní z těch svých akciových milionů...?

0 hlasů

Tak a teď ještě pro Humla. Podněcovat nenávist vůči úspěšné sportovkyni bych též brala jako trestný čin.....

7 hlasů

.paradoxně jsou turnajové prémie automaticky vypláceny zdaněné v zemi, kde se vyplácejí (Wimbledon v UK)...to už tito hňupi jako socan Huml nevidí...kvitová a jiní by měli být ale motivováni, si tydo peníze ukládat u nás...bohužel, s těmito komunistickými blbci to nejde...

5 hlasů

Doufam, ze Kvitova nalozi s ceskym obcanstvim jako ja, s usmevem se ho zbavi :)))... nebo chce snad zit s lemplama typu Huml, nebo jak se ten organ VB jmenuje.

3 hlasy

Ty šupáku, nic lepšího jsi nemohl udělat. Národ si jen oddechne, zbavil se další špíny, ještě by to chtělo, abys tu už ani nekokrhal.

0 hlasů

Ale ona tady stejne nezije. Sla za spinavymi penezi do Monaka.

0 hlasů

To víš že jo... Jak někdo vydělá víc než ty, tak je to špína a jeho výdělek jsou špinavé peníze...

0 hlasů

Nakonec ji tak naserou, že nebude Česko ani reprezentovat. ČR - Čurácká republika...

1 hlas

Hanobeni naroda. Tak bacha, na to jsou paragrafy - a to je smeroplatny.

1 hlas

Ale Máňa říkala, že to není směroplatný...

2 hlasy

To, ze jsi curak, je svata pravda:-)

1 hlas

Supi se slétají... Ale Kvitová není žádná mršina, to je setsakramentsky živá holka...
Pokud má někdo pocit, že Kvitová "vyštudovala" tenis za dělnický peníze, tak je na omylu. Pokud je někomu něco dlužna, tak své rodině. A žít si může kde chce, není nevolník, jako byli všichni za bolševika...

9 hlasů

..jste volili socany , tak tady máte daně a ti úspěšní s tím musí nějak vyjebat...Kalousek, který držel paušály a chtěl pětiprocentní daň pro společníky podílových..aby neutíkali na Kajmany...je svině..jak řekl za potlesku publika tesilový socan Štěch..."nemůžeme dovolit neúměrné rychlé bohatnutí"....(já podotýkám..na něčem, co ještě ani neexistuje)

4 hlasy

..tak pokud kdokoliv navrhne u nás a chce zavést něco proto, aby to šlo líp...daňové paušály, pětiprocentní danň na společníky podílových fondů, tak to sociální demokracie dusí a ničí, jako kdyby je někdo z Monaka a Kajmanských ostrovů platil....za to, že u nás nejde to , co u nich...tak potom nemůžete nikomu nadavát, že vám utíká do Monaka a na Kajmany...na to je jediný lék...udělat Kajmany a Monako u nás....

5 hlasů

Radši nám napiš, co dělá tvůj super zeť z dobré rodiny, jestli už aspoň kolíbáš a nech Kraďouska ať se zalkne nenávistí. Obhajovat takové hovado dokáže jen někdo, kdo má z jeho řádění prospěch a to na úkor ostatních, to byla přece jeho vize.

0 hlasů

Stary ostrileny SNBak soudruh Huml,ten zacal nenavistnou kampan proti Petre..Poslanci VV vyloučili ze svého klubu Poslanci nevydali Humla k trestnímu stíhání,
Je to asi pekny darebak ten Huml,ktery chce kazat moralku.

6 hlasů

Ne nadarmo se tomu soudruhovi říká Vuml...

3 hlasy

Zřejmě někdo z obchodních partnerů povedené rodinky.

1 hlas

A v čem jsou povedení...?

0 hlasů

Další sociální demokrad, který nemůže zkousnout úspěch a prachy úspěšných...

10 hlasů

To je ale najednou fofr!!!Malá manipulační záležitost na zastrašení reálu!!!Co by si na ní kdo vzal,na ulici je průměr a prachy má v bance...V případě BOBANA ani ťuk!!!...Vyhrožuje i bije a v pohodě!!!Toto může vždy jen bonzák s krytím...Si pomož a ochraň sám běžný občane!!!

1 hlas

????
Nemáš ty BOBANA v hlavě...?

2 hlasy

Jo, kdyby si každý zaměstnanec mohl nadiktovat, kde chce platit své daně a odvody, to by bylo teprve hej.

1 hlas

To jo... Všichni zaměstnavatelé dělají výběrčí daní pro stát. Kdyby měli zaměstnanci platit daně každý dám, tak by stát nic nedostal...

0 hlasů

Petro držím palce,je jasné,že politici mají pěnu u huby,že tady nechceš platit daně(Kalouskovné)stejně by je rozkradli,nebo promrhali...

4 hlasy

..paradoxně byl Kalouske jediný, který chtěl udělat něco proto, aby úspěšní od nás neutíkali, ty čuráku...

6 hlasů

Neříkejte mi čmeláku,nebo nepříjdete do nebíčka...odpouštím Vám můj Pane :
.a modlím se za Vás,za Blbvu a jiné nešťastné lidičky :
Pane ježíši, ty jsi světlo věčné a moje naděje! Ty posvědcuješ můj život i duši láskou, štěstím a novou nadějí! Zachovej svoji dobrou vůli můj pane a dej do mého života novou dimenzi, novou cestu, novou naději a druhou šanci v podobě nového partnerského svazku můj všemohoucí pane-o přívětivý, o dobrotivý, o milosrdný pane Ježíši Kryste, ty který jsi za naše hříchy trpěl na kříži vysly tyto moje modlitby-amen.

1 hlas

jasne odpoustenim dani a pokut je chtel pripoutat hlavne k sobe a sve strane ...

2 hlasy

..komunistický...

2 hlasy

No sláva, velký Vódéesák Šimurda přechází k lumpen straně Tramtejra a Kraďouska, svůj k svému.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov