Český tenis
Nevěřila jsem, že se do desítky vrátím už za rok, tvrdí Kvitová

20.02.2018 13:00

Když se tenistka Petra Kvitová vloni v únoru zotavovala ze zranění ruky po předloňském napadení neznámým útočníkem, nevěřila by, že se za rok dokáže vrátit do první desítky žebříčku WTA. Sedmadvacetiletá hráčka za uplynulé tři týdny vyhrála turnaj v Petrohradu, dva zápasy ve Fed Cupu a v neděli ovládla podnik v Dauhá. Během šesti dnů tam vyhrála šest utkání, z toho čtyři proti soupeřkám z elitní desítky, na úplném vrcholu formy se ale ještě necítí.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Vyhrát ty 2 turnaje za sebou bylo dost náročný,protože měla co dělat skoro se samými obranářkami. Tyjle vracečky jsou tak naprogramovaný. Jsou jak buldoci. vracet,nic neriskovat a čekat na chybu. Proto je správný,že se omluvila. Proč riskovat.zranění. Pořád je to lepší než porazit soupeřku,a do dalšího kola nenastoupit. Muguruca měla na jednou volno. Kdoví,co v něm dělala. Asi lítala celej den po nákupech. Protože si ve finále vzala čas na ošetření. Ve QF běhala jak srnka. A vlastně i ve finále. Prostě daleko neférovější,než se odhlásit včas z turnaje,a dát možnost jiný hráčce, Co na to měla říci ta poražená od Halep? Třeba už při tý hře věděla,že je zraněná. Tak měla skrečovat už ve QF. Jenže to je jen polemizování. Já ji prostě budu věřit,že dostala potíže až po zápase.

0 hlasů

To trága či tam Kometa provádza! Nevrátí vůbec prvé podání.....

0 hlasů

Kvitová, teď zařve Šafářová, jestli ty nevyplavujes z těla nakej ten meldonin- ono je tě taky dost! Já bych však drogy zlegalizál. Jste dospělí lidé, přeci se vědomě nezabite.

0 hlasů

Když se Kvitová v únoru zotavovala ze zranění,nevěřila že by se mohla vrátit do top ten. Nenechte se milí čtenáři Týdnu.cz zmýlit. je to tak jak to řekla A vlastně v prosinci byla jedenáctá,a někomu se nelíbilo,že se vrací na post české jedničky,kde vždycky patřila,rak ji přepadl a zranil na ruce,kterou tak nutně potřebovala.

0 hlasů

Kvitová bez tebe jsou holky v Dubaji ztracené! Opět si zradila ČR. Netenistka právě vyčišála na raketě Kerber 6-26-1. Nyní začne Kometa.

0 hlasů

Září 2016- unor 2018 není rok. Opět slečna PK lže. Nic jiného tak dobře neumí. A že se odhlásila z Dubaje považuji za zbabělost. Má odejít poražena čestně na kurtu.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov