Australian Open
Plíšková v dlouhé bitvě přemohla Strýcovou a je ve čtvrtfinále

22.01.2018 16:01

Šestá nasazená Karolína Plíšková porazila v českém osmifinále Barboru Strýcovou 6:7, 6:3, 6:2 a ve čtvrtfinále Australian Open narazí na světovou jedničku Simonu Halepovou z Rumunska. Zápas dvou žen, které si před sezonou vyměnily trenéry, měl vyrovnaný první set a šťastnější Strýcovou ve zkrácené hře. Ve druhém setu šla Plíšková do vedení 4:1. Strýcová snížila na 4:3 a měla brejkbol na 4:4, ale neuspěla a favorizovaná Plíšková na kurtu Areny Roda Lavera srovnala stav setů.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Peng; Hsieh to jsou deblistky! Protezovany cesky par Safarova ; Strycova ve dvou setech konci. To maj z toho vcerejsiho ponocovani. Strycova se trapne snazila postoupit ve dvouhre kdyz je netenistkou. Pres ceskou jednicku? Kam dala voci. Safarova ji v lozi fandila. Pak se nedivme dnesnimu vysledku. Sestini to alespon dotahla do tri setu a v rozhodujici TB. I ten vsak byl nad jeji sily. Jako Hlavackova byla svetova deblistka, ted uz to taky neni ono.

0 hlasů

Svitolina 4-6;0-6. A je hotovo. Rikal jsem a ona sama, ze neni zcela fit. Allertova mela byt odvaznejsi. Prvni semifinalistka tedy Mertens, pral bych i postup CSN. Mertens vzdy dnes zaskocila favoritku nadhernym winerem. Prehazovana, dlouhe vymeny a nadherny mic z rakety Belgánky. Uz muzeme hovorit o nasledovnici Henin ci Clijsters.

0 hlasů

Byly jsme svedky delsich zenskych zapasu na letosnim AO. Trochu se to protahlo jen kvuli prohranemu TB. Nedivme se kdyz v nem Karča zaznamenala dvojchybu, ze ho ztratila. Jedna jedina dvojchyba v zapase a zrovna v tom TB. No a jen 4 esa. Musela si to vydrit. A co rozhodlo? Vylakala Strycovou na sit a prelobovala ji, jak malinke. Byl to proste majstrstyk hodny ceske jednicky. Jednickou v CR je pravem.

0 hlasů

Tak si radši přešel sem,než aby si odpověděl na mé příspěvky. Prostě jsi se nezměnil. Prostě si najdeš to,co Ti vyhovuje. A tyhle ode mě jsou zase pádný argumenty,z kterých se nedá moc vykrucovat. Tralalá ve starým roce.tralalá v novým TRALALÁ

0 hlasů

Na co jsi se me ptal? Poporade.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 09/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov