Fed Cup
Rozhodnuto. Češky narazí v semifinále na Německo

11.02.2018 19:13 Aktualizováno 11.02. 19:25

Soupeřem českých tenistek v semifinále Fed Cupu bude Německo, které v Minsku vyhrálo nad Běloruskem 3:2. Hrát se bude 21. a 22. dubna na půdě soupeřek a pro Němky to bude odveta za prohrané finále této soutěže v Praze v roce 2014.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Ramos se na antuce špatně pohyboval, byl akysi prkenný. Slováka Martina tedy zastavil pozdější vítěz turnaje. Od zítřka už začne i turnaj WTA v Doha, představí se z Češek Siniakova proti Osaka. ATP turnaje v Rotterdamu a Buenos Aires, též nový v hale v New Yorku. V Argentině Veselý- Bedene, Rotterdamu Berdych vyzve staršího že Zverevu. V New Yorku na divokou kartu hrà Korda proti Tiafoe.

0 hlasů

Favorit Ramos srovnal stav setu, doufam ze ted potvrdi papirove predpoklady a pomsti Martina.

0 hlasů

Posledni tajemka odtajnena a SF v dubnu mezi Francii a USA se stalo realitou. Uz se ted hrá o neco jen v Quito. Spanelske finale- favorit Ramos ztratil prvy set. Jinak vitezove zbylych ATP turnaju jsou Pouille v Montpellier- mecboly proti nemu v SF nevyuzil tatik Tsonga a hned skrečál, asi dostal sms ze doma place decko, i z Rotterdamu se odhlasil. V Sofii finale outsideru ovladl dle ocekavani Basic, ale nadrel se.

0 hlasů

Druhy set jak na dratkach. Nez jsem ho zacal sledát je 4-1.

0 hlasů

Hogenkamp neunesla tihu okamziku a TB se v setu prvem proste hrat nebude. Venus uz schazi jen jeden set. SF Francie- USA se blizi. Docela to budou zajimave dvojice.

0 hlasů

Cesky v Nemecku, tak zalezet bude jaka sestava za Nemecko. Pokud na obou stranach ty nej, teprve to bude zkouska ohnem. V USA se prave hrá prvy set Williams- Hogenkamp.

0 hlasů

Baraz si prave uhraly Slovenky a v nervydrasajicim TB Italky. Tudiz se darilo vlastne vsem domacim. Australii doplnilo Rumunsko a v tento cas SR s Italii.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 09/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov