Tenis
Úspěšný comeback. Serena na úvod zdolala Kazašku

09.03.2018 10:00

Bývalá světová jednička Serena Williamsová první zápas na okruhu WTA po mateřské pauze vyhrála. Na turnaji v Indian Wells porazila šestatřicetiletá Američanka v úvodním kole Zarinu Dijasovou z Kazachstánu 7:5, 6:3. Do druhého kola postoupila i česká tenistka Kateřina Siniaková, která zvítězila nad domácí Christinou McHaleovou 3:6, 6:2, 7:6. Naopak Jiří Veselý podlehl Argentinci Nicolási Kickerovi 5:7, 3:6.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

V hodne podobnych uderech, Pliskova zacina ztratou servisu, treti brejkbol uz Rumunka vyuzila. Aby bylo zpravodajstvi ucineno zadost tak vypadla uz i Radwanska . nestacila na Osaku. Kdepak od te doby co zacepena, neni to ono. Odaka ma dva dobre skalpy- dvou tenisovych osobnosti let davno minulych co uz se nevrati

0 hlasů

Bencic vycisela jak para nad hrncem. To byla svycarska jednicka v Praze prosim. Fraska byl ten FC! V muzske casti dohral Norrie i Gojowczyk. Zazili behem tohoto roku chvile slavy, vykonnost neudrzeli. Uz nastoupi brzy Pliskova. Bude Karca na niz muzu byt hrdy nebo Hrdlickovo nevesta?

0 hlasů

Z dalsich vysledku dohrala ta namakana plna steroidu Estonka Kanepi a nyni s Ostapenkou tim capouchem ztratila set Belinda Bencic. I Ashley Barty Australcanka zacla ztratou setu. Jsem zvedav na tu Anisimovou. Muzske casti dali uz predcasne vale Tiafoe, dnes nad ranem Khachanov, Berdychuv skolitel. Vzdy si s nim zatal vytrel! Dnes tesim na duel Struff- De Minaur. Ve sve zemi z kraje sezony De Minaur nadchl, dokaze zopakát za morem ?

0 hlasů

Kristyna Pliskova! Jak chce s touto formou si troufnout na obra? Nu zafacla Duan to byl jiny kalibr, jak kdyz formule A3 preskocite do F1. Halep stacilo hrat udrzbu cehoz Kvitova neni schopna. Nuz je to 2-2 z pohledu ceske bilance a uz zbyva jen Karca zloun. Zadna slava teda na to ze zensky cesky tenis ma byt dle FC top.

0 hlasů

Petra Martic slovanska dcera to dokazala! Ta netenistka s bydlistem v Dubaj konci. Vse dle predpokladu dnes, jen Kvitova. Ale skoda mluvit, popsano nize

0 hlasů

3 hodiny 20 minut. Tak dlouho trvalo prvni vystoupeni jiz vypelichane lvice Kvitove. 3 sety potrebovala a az druhy promeneny mecbol na tu Kazachstanku s copem. Tak slabou hracku ze zebricku WTA. Prvni mecbol? Dvojchyba! Hanba, vsechny uspechy z kraje sezony minulost. Pokud zmeri v dalsim kole sily s domaci Anisimovou, je tu sance ze skonci. Pavlyuchenku by mela zas pretlacit. Strycova, ta netenistka ztratila set uvodni 5-7!

0 hlasů

Vondroušova postoupila ve dvou setech, bodejť vždyť jí stála v cestě Konta Johana s mizernym podáním. Kvitová si střihla druhý TB a v něm uspěla. Viděl jsem od stavu 5-3 pro ní tak ani nevím zda se vyvarovala dvojchyby. Pokud by někdo z diskutujících věděl ????????

0 hlasů

Nuz obě české zástupkyně maj za sebou prvý set. Obě musely v TB. Vondroušova ho vyhrála a co Kvitová? Do TB nepatří dvojchyba, ona udělala dvě.....

0 hlasů

Nu a uz zbyva napsat jen dnesni atraktivni program, pro ty co maji radi vse na jednom miste? Slecny PK a KP vyrazi na ztec. Skonci jejich vzajemnym stretem v osmifinale poustniho turnaje ? Program zahaji Kvitova i Vondrousova v stejny cas. Pote prijde Strycova po ni zhruba Kristyna Pliskova, uzavre jeji sestra Karca zloun . Uplne posledni zapas programu cinovnici naplanáli pro Muguruzu

0 hlasů

Siniakova sehrala strasne nervozni zapas. Set rozhodujicinTB. Kdo v nem udela dvojchybu, prohrava. Vsak udelaly obe. Siniakova ale za stavu 6-3 pri mecbolu. To az tak neboli. Moc mi tesi ze nezustala na stite. Za to Vesely, na nej novy prispevek psat nebudu

0 hlasů

Serena jeste ma pred sebou Cestu dlouhou jak zpiva Michal Tucny. Za CF zde bude rada. Tesi ji Alexis Olympie.....

0 hlasů

Dr. Ivo ach jo Dr. Dva TB si zas strihnul po prohraném mu síly došly. Německý mladík by pro Berdycha mohl být snazší překážkou. Než zas s doktorem Ivem spoléhat na TB.

0 hlasů

Zacnu od konce. Vika nezdolala, Vika v suchym triku, nezpotila se. Heather Watson nie orezavatko. Dost me Beloruska prekvapila.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov