Davis Cup
VIDEO: Hádej, co předvádím? Tenisté si zahráli na zimní olympioniky

03.02.2018 12:00 Původní zpráva

Blížící se olympijské hry nenechávají chladnými ani sportovce, kteří reprezentují svoji zem na letních kláních a vrchol je čeká až za dva roky. Američtí tenisté, kteří momentálně bojují v Davis Cupu se Srbskem, si zpříjemnili čas mimo kurty a přichystali na svého soupeře kuriózní soutěž.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Jágr třetí asistence, Kladno 3 góly. Jesteze jeho zaměstnanci dobře střílí, co pokud by šance nepromenovali?

0 hlasů

Maďaři si v Belgii ještě vynutili třetí den.

0 hlasů

Posledni dvojice se biji jak lvi. Belgáni srovnali na 2-2 z 0-2 a maji sanci jeste na treti bod uz dnes. Americane jsou k nemu blizko. Kdepak Federer a Djokovic svym tymum proste schazi.

0 hlasů

Finalista AO Cilic zachranuje Chorvatsko. Vcera jeste nenastoupil, dnes s Dodigem otaceli nepriznivy stav 0-2 a povedlo se. Zitra ho vyzve Shapovalov? Kanadsky sportovec roku 2017! Fakt uz tam nemaji nekoho lepsiho ze sportovcu??

0 hlasů

Dulezity druhy bod si pripsali Francouzi. V setu tretim jeste TB ztratili, ve ctvrtem uz ne.

0 hlasů

Prvni odpoledni dohrana ctyrhra je ta ve Spanelsku. Jako jedina nemusela do ctvrteho setu. Dva singliste Busta a Lopez si poradili s ryzim deblistou J. Murrayem. Mel byt trumfem, naopak ukazal nazorne jak podradna ctyrhra je. Staci sehrani singliste a jsou lepsi

0 hlasů

Uz se vsude rozjel druhy den do nehoz patri ctyrhry. K memu prekvapeni se v Chorvatsku nedari paru Cilic;Dodig, ve Spanelsku zas J. Murray deblista nezvlada. Francie- Nizozemi je bitva v niz prvni set ziskali domaci. Madari se snazi udrzet jeste ve hre v Belgii a prvy set ziskali. Americane se Srby hraji set prvy.

0 hlasů

Do druhého kola DC se jako první probyl Kazachstán. Napodobit ho dnes může Belgie a právě celek USA.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 09/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov