Stíhací závod
Vítková se posunula na deváté místo, vyhrála Domračevová

18.03.2018 13:46

Biatlonistka Veronika Vítková se ve stíhacím závodě Světového poháru v Oslu navzdory dvěma střeleckým chybám posunula z jedenáctého místa na deváté. Vyhrála Běloruska Darja Domračevová, která v posledním kole předstihla vítězku sprintu a vedoucí ženu SP Anastasii Kuzminovou. Další česká reprezentantka Eva Puskarčíková musela na tři trestná kola, a když se k tomu přidal podprůměrný běh, klesla z 18. příčky na 34. místo.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Pane Štefle nemáte pravdu.
Rozhodně nejsem znalcem biatlonu, vlastně nejsem znalcem žádného sportu. Ale těší mne každý úspěch našich sportovců. S velkým zájmem jsem sledoval a fandil našim děvčatům, zejména Veronice Vítkové, byla skvělá.
Každý úspěch ve sportu našince potěší. Myslím, že biatlonu nejvíce uškodila Gabriela Koukalová když zaměnila sport za politiku. Veronice Vítkové a ostatním děvčatům přeji ve sportu jen to nejlepší.

0 hlasů

Milí čtenáři. Tímto se tady s Vámi loučím. Diskuze je od toho si vyměňovat s diskutujícími názory a poznatky. tady vlastně exceluje jen jediný,a s ním se nikdy nedalo diskutovat.,protože neuznává nic jinýho,než ty svoje výmysly.
a jiný diskutující tady není. Coá není můj svět. Psát něco,na co nikdo nereaguje(občasná reakce toho jedinýho diskutéra je bezpředmětná,protože si blábolí stejně to,co jen on bere za vhodný) je pro mě nesmysl. Dal jsem si tu práci Vám vysvětlit,že pro znalce biatlonu je biatlon o 2 disciplinách. Protože tu je důležitý jak běh,tak střelba. A protože chyba na střelnici je potrestána buď minutou,anebo trestným kolečkem,tak je střelba někdy rozhodující. Ale přesto se najdou běžkyně,které dokážou 2-3 chyby eliminovat. Dnes to byla Kuzmina,která chybovala čtyřikrát. Dokonce jela o zlato s výbornou běžkyní jako je Darja.která chybovala jen dvakrát. nazvat biatlon střelbou na lyžích je pořádný paskvil,ale jelikož nemám ani minimální šanci tento výmysl sebepádnějšími argumenty vyvrátit,tak ho nechám tady toho oána plácat dál ten nesmysl. Stejně to tady nikoho nezajímá,tak ať se z toho třeba i zblázní. Mějte se tu na Týdnu,cz hezky. S pozdravem Josef Štefl.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov