Reakce
Česko nikdy neuzná anexi Krymu, dušuje se ministerstvo

19.03.2014 11:32

Česká republika nikdy nebude souhlasit s podrýváním územní celistvosti Ukrajiny a anexí Krymu, a to už kvůli historickým zkušenostem s rozbitím Československa ve 30. letech minulého století. Uvedlo to české ministerstvo zahraničí. Postup Ruska označilo v tiskovém prohlášení za bezprecedentní porušení mezinárodních norem a závazků Ruska a ohrožení pokojného soužití národů v Evropě.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • K Verbický (12 hlasů) 19.03.2014 11:44

    Pane ministře říká se, že skutečný diplomat "nikdy neříká nikdy"....

  • Pavel Johanides (8 hlasů) 19.03.2014 11:53

    Pomýlený malý velký muž Zaorálek evidentně zaspal dobu, protože Krym...

  • XXXL (8 hlasů) 19.03.2014 11:47

    Ale Kosovo, s tím neměla problém a uznala ho jako jedna z prvních....

  • Katany Korado (5 hlasů) 19.03.2014 12:54

    Až odvoláte uznání samostatnost KOSOVA Topolánkovou vládou za kufřík...

  • Katany Korado (2 hlasy) 19.03.2014 13:03

    Smrt americkým poskokům typu Zaorálka a Sobotky jsou to vlastizrádci...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Tem co uznavaji anexi Krymu je treba pripomenout mnichovskou dohodu :)))

0 hlasů

A kdo je to, Česko?

0 hlasů

..tak Krym se stává součástí Ruska..takže tam Zaorálek nemá co uznávat nebo neuznávat...

2 hlasy

Tech par let v DDR te odrovnalo:)))) .... nedelali na tobe pokusy ?

0 hlasů

Pane ministře, našese spáso s Vaším názorem nelze jinak než souhlasit !
Vaše ModroHnědáPětka

0 hlasů

"Česko nikdy neuzná anexi Krymu, dušuje se ministerstvo". Ministerstvo se může dušovat jak chce, ve skutečnosti je to jenom póza. Faktem ale zůstává skutečnost že ČR nakonec anexi uzná. Na to p. Zaorálek nic nezmění.

1 hlas

Obávám, se , že nebude kdy, neboť Ukrajina je předposledním cílem US před zahájením vojenské agrese vůči Rusku !! Několik jasnovidců se vyjádřilo, že 3 světová válka začne ukradením KOSOVA a naplno se rozhoří po konfliktu blízko hranic s Ruskem. Dále hovořili o tom, že to sice nejhůře odnese Rusko, ale než někdo tutop válku stihne vyhrát, postihne Severní Ameriku přírodní katastrofa biblických rozměrů, kromě to Praha bude jedním z míst kam doletí Ruská raketa s jadernou hlavicí a po "vnitřní Praze zůstene jenom velký kráter , zahalený nafialovělým dýmem.
Tak do takové budoucnosti (byť jsem tomu dlouho odmítal uvěřit), nás žene naže milovaná vláda se zaprodanci včele. Ještě máte občané čas abyste tuto přepověď změnili, ale není ho mnoho !!! Proto jděte co nejdříve zablokovat úřad vlády a všechny vládní instituce a ministerstrva po příkladu urajinských zaplacených demonstrantů!!!

2 hlasy

Proto si také žena miliardáře Kellnera nechala v PTYČI vystavět onu kontroverzní budovu, připomínající protiatomový krytza cca 2 miliardy korun !!. Kdo nevěří, ať am běží!!

1 hlas

A zdaleka není sám.

0 hlasů

můžete onu "stavbu" naléz na fotomapách ...na www. mapy.cz .... pro ty které to zajímá

obec PTYČ kousek od Berounky

0 hlasů

To máš od Dagmar Kludské, nebo míváš věštecké vlhké sny, ty jasnovidče?

1 hlas

Jenom k tomu mohu dodat jeden z úryvků tzv. Sibylina
proroctví, které se pravděpodobně k tomu váže:

Přijede vozka bez koní vystoupí z vozu a řekne:

" TAK TADY KDYSI BYLA PRAHA "

0 hlasů

:-D
Já už to chápu... ty jsi normální blázen! :-D

1 hlas

To byla jenom možná ilustrace, netvrdím že se to toho týká na 100%, ale Jasnovidců i u nás několik. A jejich vize nabyla podmíněna to Sibylinou, jenom měly něco málo společného, tak jsem Vám to tam dal pro doplnění. Ale přesvědčovat Vás opravdu nehodlám, neboť úrověň svědomí každého jedince je omezením toho co mu bude a nebude dáno, aby pochopil a s tím já mnoho nenadělám. Tak vám mohu pouze popřát abyste procitnul včas.

0 hlasů

Poptejte se u paní Kelnerové, třeba se Vám ve slabé chvilce svěří. Ale pochybuji, že se s Vámi vůbec bude bavit, po tom co z ní udělaly peníze !!

0 hlasů

To zrovna takovým jako jsi ty vykládat nebudu, neboť životy těchto lidí by byly v ohrožení.

0 hlasů

Smrt americkým poskokům typu Zaorálka a Sobotky jsou to vlastizrádci a zaprodanci !!!.
Pojďte s námi naHrad nechte zaprodat celou zemi na naši čest Některými politickými děvkami !!!

2 hlasy

NENECHTE :)

0 hlasů

Až odvoláte uznání samostatnost KOSOVA Topolánkovou vládou za kufřík bakšiše v Teplicích, potom teprve můžete mlátit hubou, že neuznáte samostatnost Krymu Pokrytci!!!
Většina občanů, ČR za současné situace DANÉ PRECEDENTEM v Kosově s postupem Ruska a samostatností Krymu souhlasí.
Jak bylo vidět i z příspěvku reportéra ČT, občany Krymu nikdo do volby samostatnosti násilím ,netlačil a ani nemusel a na rozdíl od Kosova, nikdo nikoho nevyháněl pod ochranou US a francouzských jednotek OSN z jejich domovů a nikdo neprodával ničí lidské orgány hlavounům do USA a do Francie jako to praktikovala Albánská zločinecká mafieUČK s orgány zajatých a povražděných kosovských Srbů. STYĎ SE Zaorálku i Sobotko jen mi za vás hanba . Jste jenom banda US nohsledů a ubohých lhářů.
CHCEME REFERENDUM O UZNÁNÍ SAMOSTASTNOSTI KOSOVA I KRYMU I O SANKCÍCH PROTI RUSKU .

5 hlasů

Právě kvůli takovým volům, jako jsi ty, v ČR referendum nikdy nebude fungovat. Referendem rozhodovat o zahraniční politice, to je vtip dne :-D Zvlášť pokud se považuješ za mluvčího "většiny občanů". Nebuď zbabělec a mluv aspoň za sebe.

1 hlas

Chápu že to nehraje do karet takovým, kteří se chtějí nechat uplácet za svá rozhodnutí zahraničními maiemi, ale to je právě důvod, proč ten zákon a všeobecném referendu odmítají. Co z toho máte Vy ?
Zkuste se podívat alespoň na poslední log z Těchto a jestli nejste totálně ujetý, tak pochopíte , oč tu jde !!

http://www.reflex.cz/clanek/video/55257/podivejte-se-jak-se-v-evrope-menily-hranice-za-1000-let.html
www.youtube.com/watch?v=X4LXbMKQbHU
http://www.novosti-novostey.tv/index.php?option=com_hwdvideoshare&task=viewvideo&Itemid=284&video_id=2809
http://www.outsidermedia.cz/Truthseeker-Mirotvorne-skupiny-provadeji-podvody-jez-vedou-k-valce-1.aspx
http://www.reflex.cz/clanek/video/55257/podivejte-se-jak-se-v-evrope-menily-hranice-za-1000-let.htm
http://kovanda.blog.tyden.cz/clanky/5663/amerika-vlastni-i-cesko-rika-reaganuv-reformator-paul-craig-roberts.html
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/nejnovejsi-videa/266555-sarapatka-referendum-na-krymu-probehlo-demokraticky/
http://www.mzv.cz/warsaw/cz/zpravy_a_udalosti/maciej_ruczaj_mikroapokalypsa_jmenem.html
Taky zajímavé http://www.dailystormer.com/israeli-students-paid-2000-each-to-troll-the-internet/
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/nejnovejsi-videa/266555-sarapatka-referendum-na-krymu-probehlo-demokraticky/?mobileRedirect=off
http://gloria.tv/?media=540709

2 hlasy

Ty jsi šprýmař. Já z toho mám jen klid, že lidi tobě podobní nebudou o ničem rozhodovat, děsí mě, že by tomu tak někdy mohlo být, ale jsem si jist, že nebude.
A co se týká těch odkazů, obzvlášť hned dvojitý odkaz na Šarapatku mě akorát rozesmál, nic víc :-)

1 hlas

Zhlédněte alespoň ten poslední(a vzpomeňte si, jak si reportéři ČT stěžovali na nařizování o čem smějí či nesmějí a jak psát, to je to jediné, co pro Vás ještě mohu udělat, potom již bude zopovědnost rozhodnutí k čemu se přikloníte na Vás.
a Ještě jedno jako poslední:
Ukradené Kosovo: "http://www.youtube.com/watch?v=QWcSFCmgx_g"

Snad poznáte hlas reportéra ČT.

1 hlas

Víte, to byla pouze celá nezpracovaná reportáž se všemi záznamy, která měla být sestříhána do krátšího svtupu, ale je tam minimálně vidět kdo se přátelí s vůdci albánské mafie (nikoliv nezjištně) ..jistý francouský ministr zahraničí a Madlenka Allbrightová, které za 2.sv.v. právě Srbové zachránili kejhák, kéž by tak nikdy neučinili !!
Chápu, že pro někoho jako jste vy je obtěžující to celé pozorně shlédnout, neboť vám nejde o spravedlnost a skutečnou demokraci a jste schopen pouze papouškovat jisté názory a nehledíte vpravo ani vlevo, je to Vaše volba a potom i Vaše zodpovědnost.

0 hlasů

K Ukradenému Kosovu lze jen říct, že to je slátanina, jaké není rovno. Ale autorovi bych to nevyčítal - pokud nejde o zpravodajství, klidně může točit tak, že někomu fandí a někomu ne. Ale bylo by fér to říct.

0 hlasů

Uvidíme, jestli se budete smát , jestli budete, ještě letos na "Babí léto". Potom uvidíme kdo viděl lépe, byť ne radostněji. Majetek byl vždy prvotní přičinou všech , i vyhlazovacích válek a dokáže zaslepit většinu lidských bytostí. To věděl i Ježíš a snažil se to sdělit těm, kteří ho byli ochotni a schopni poslouchat a dobře věděl proč to dělá, ikdyž ho to stálo život. Kam kdo zacílí směřování svého života je na každém zvlášť. I někteří, kterým bylo dáno nahlédnout do následků lidské chamtivosti se nechali zlákat mamonem a zaplatili za to "svoji duší" a po tom již jim byli předkládány pouze falešné obrazy.

0 hlasů

Skoro to vypadá, že si Zaorálka i začnu vážit. Za tohle jediné a možné slušné gesto tleskám.

1 hlas

Pomýlený malý velký muž Zaorálek evidentně zaspal dobu, protože Krym byl ruský a je ruský a na tom již nikdo nic nemůže změnit.

8 hlasů

Ale nemusí to uznat. A dobře dělá.

0 hlasů

Tak ta reakce mluví sama za sebe :) !

0 hlasů

Je to jediné správné rozhodnutí.

0 hlasů

Ale Kosovo, s tím neměla problém a uznala ho jako jedna z prvních. Albánci patří do Albánie, Rusové do Ruska a musulmani do muslimska.

8 hlasů

Pane ministře říká se, že skutečný diplomat "nikdy neříká nikdy". Vyslovila česká diplomacie i soustrast rodinám policistů zavražděných na Majdanu? Podívejte se na toto video, které bylo v ČT údajně zakázáno zveřejnit :
http://gloria.tv/?media=540709

12 hlasů

Njn, když oni ti naši "demokrati" zapomněli význam slova "demokracie". Já jim to tedy připomenu dřív, než národ vyjde do ulic. DEMOKRACIE = VLÁDA LIDU. (A ne vláda nějakých uplacených nohsledů.)

1 hlas

Jenomže zastupitelská demokracie je něco jiného, víme? Vládnou lidem zvolení zástupci. A vy jste si tuhle vládnoucí koalici zvolili, já nikomu z nich hlas nedal. Tak se pak tak hloupě nedivte.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov