Odsuzování intervencí
ČNB má být nezávislá, zlobí se Babiš nad výroky Zemana

19.02.2015 08:25

Česká národní banka je nezávislá a klást podmínky pro vstup do bankovní rady je nepřijatelné, reagoval ministr financí a šéf ANO Andrej Babiš na výroky prezidenta Miloše Zemana, že v radě chce mít lidi podporující vstup ČR do eurozóny.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Animal Farm (5 hlasů) 19.02.2015 09:44

    Nezávislá ČNB jenom znamená, že byde závislá na cizím vlivu někoho z...

  • Peter Freund (5 hlasů) 19.02.2015 08:45

    Čím dřív, tím líp. Koruna se stává bezcennou, platy bídné. Za několik...

  • Přemysl Kadlec (4 hlasy) 19.02.2015 11:01

    Mluvit veřejně o podmínkách pro vstup do bankovní rady sice Zeman...

  • Vendula Kábová (2 hlasy) 19.02.2015 09:54

    Ovar odpoutává pozornost od ukradené nafty Viktoriagruppe (LukOil),...

  • Koloman Usedon (2 hlasy) 19.02.2015 08:50

    Mylouš se nám zbláznil. Pořád chce vést války a pořád jenom kecá....

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Bavo Zeman okrádaný národ mu fandí

1 hlas

Marie Metelková - Jordánsko není součást Sýrie, kupte si glóbus.

0 hlasů

A jo, vtip s Mynářem, tak to mi nedošlo.

0 hlasů

Co je vlastně časovaná Myna? Takové vyjmenované slovo po m neznám.

0 hlasů

Blbiš by měl dělat jogurty a Singer se vrátit k šicím strojům. Zemana nemusím, ale pochybuji, že Metelková a spol mohou opravdu hodnoti něčí mentální schopnosti.

0 hlasů

Nemocnici posílá do Sýrie, a svému opilému senilnímu mozku svěří výběr vedení ČNB. Jsem zvědavá, s čím zase přijede z USA.

0 hlasů

Brzy bude ceska koruna reagovat na to, zda sel Zeman do postele ozralej a nebo strilivej :))))))))

1 hlas

Ano Lustigu, jako vždy máš pravdu. Tak to funguje v USA už dlouho. Černá opice má zácpu a dolar na to reaguje poklesem. Zlatý socialismus.

1 hlas

Je nepříjemné, že nemůže prezident bankéře odvolávat. Do jejich výměny napáchají ještě mnoho škody.

1 hlas

Mluvit veřejně o podmínkách pro vstup do bankovní rady sice Zeman nemusel, ale je určitě lepší, když o svých záměrech hovoří předem. Aspoň si otestuje názory jiných, popř. ohlas na veřejnosti, a má dost času na to, aby své názory korigoval. Havel i Klaus mlčeli a za představy a jmenování členů bankovní rady jejich oponenti vždy kritizovali až dodatečně, tedy když kritika už byla k ničemu.

4 hlasy

Ovar odpoutává pozornost od ukradené nafty Viktoriagruppe (LukOil), Vlekařovy vily na Hanspulce a jeho chybějící prověrky a dál vozí majitele vybuchlé munice z Vrbětic (Bernatíky) po světě... Krmí TVspodinu vojenskou nemocnicí a ČNB...
Vrtěti Ovarem = časováná Myna

2 hlasy

Nezávislá ČNB jenom znamená, že byde závislá na cizím vlivu někoho z venčí. Malá nápověda: Soukromý velkokapitál v rukou VyVolených velkoobřezanců ze soukromých bank, tj.: Rothschildovi agenti. "Kdo kontroluje peníze, ten dělá zákony." V českém případě je to Singer napojený pupeční šnůrou na NYC Federal Reserve kartel.

5 hlasů

Dva kohouti kteří se nemůžou ani cejtit.Pán bůh s náma!Tak tohle jsme v týhle době zrovna potřebovali.Řítíme se do sraček.Zeman+Babiš=NEŠTĚSTÍ!

0 hlasů

Mylouš se nám zbláznil. Pořád chce vést války a pořád jenom kecá. Vrchol je chtít přijmout euro, když je pravděpodobný rozpad EU. Čeští politici, to je již čtvrt století jedna velká blamáž.

2 hlasy

Co my a Babiš můžeme vědět, jaké zadání má Zeman od Putina. Zbytečně se s jeho poskoky neschází. Kdyby bylo po jeho, ČNB ovládnou hradní Lukoilisté a Mynář.

0 hlasů

Čím dřív, tím líp. Koruna se stává bezcennou, platy bídné. Za několik měsíců opět devalvace Kč a jak půjdeme do Eura budeme měnit Kč v poměru 1: 56-eo Eu. Chceme se sami ožebračit? Ten kdo má průměrný, nebo nadprůměrný plat, tak tomu to nevadí. A bankéři s mega platama ti to ožebračování lidu jen podporují. Sytý hladovému nevěří. Lidé mějte rozum.

5 hlasů

Osud evropského jihu, se zvláštním zřetelem k Řecku, které nemohouc devalvovat měnu, je nuceno k devalvaci vnitřní za řádově větších ztrát jak ekonomických, tak lidských, budiž výstrahou pro ty, kteří vám dali hlas.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov