Koalice s extremisty
ČSSD zrušila buňku v Duchcově. Vandas: Pohrdají voliči

13.12.2014 13:00 Aktualizováno 13.12. 14:43

Sociální demokracie zrušila svou místní buňku v Duchcově, která uzavřela koalici mimo jiné s extremistickou Dělnickou stranou sociální spravedlnosti. Sdělil to předseda strany, premiér Bohuslav Sobotka.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jan Nekonečný (6 hlasů) 13.12.2014 14:01

    DSSS bych nikdy NEVOLIL,ale řídit se podle logiky,byl v Dělnické...

  • Jiří Susa (5 hlasů) 13.12.2014 14:20

    Nevím, čím kdy DSSS ublížilo tomuto národu. Pokud by šlo o strany...

  • Martin Kocias (5 hlasů) 13.12.2014 13:44

    A že jinde koalice s extremisty (ksčm) nevadí :-) No nic... Nesmí to...

  • Přemysl Kadlec (4 hlasy) 13.12.2014 15:49

    Proč by Sobotkovi měla být koalice s rudochama proti srsti, když...

  • XXXL - (4 hlasy) 13.12.2014 14:50

    Bohuš Sodovka je farizejský, křivý sliz. Koalice s rudochama mu není...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Daleko dulezitejsi by bylo vedet, proc se Cesi chovaji neustale extremisticky. Jak na levo, tak na pravo. Proc se Cesi nechovaji odpovedne ? Politika neni fotbalovy zapas, kde pologramotni blbci na sebe rvou. Jeste nepochopili, ze politika, a to co s ni souvisi, silne ovlivnuje kvalitu zivota obcanu.

0 hlasů

Kdo nejde snami-jde proti nam.. Zajimave, Fasouni na Ukrajine Sobotkovi nevadi. Ty nezrusi...

0 hlasů

Zajímavé je, že vám komunistům nevadí, že se paktujete s fašisty. V Duchcově je i koalice DSSS a KSČM.

0 hlasů

Járo, nepřehánějte. Sledujte aspoň media. Vadí jim to, ale KSČM může vyřešit jenom svého člena. V Duchcově bezpartijní zastupitelé za KSČM totiž nerespektovali doporučení okresní organizace a vstoupili do koalice s DSSS. Komunistou je pouze jeden zastupitel, další tři fakticky svou kandidaturou tuto stranu jen využili ke svému zvolení.

1 hlas

Tady se sešlo zase fašounků.

0 hlasů

Je to smutné, že banda prašivá bolševická jim nevadí, ale vadí polobolševikům lidé, kteří chtějí právo pro všechny stejné!!!

0 hlasů

Stále se naleznou lidé, kteří pokvikávají a srovnávají KSČM s nácky z DSSS , kteří hajlují, až se z nich kouří... jako jejich kamarádi v Kyjevě. Ale 15% voličů a stálé třetí místo v TOP stranách a možná 1% DSSS se nedá vůbec srovnávat. Antikomo máte smůlu. Vaše TOP s ODS má dohromady skoro stejně voličů jako samotná KSČM. a nebýt tady podvodná demokracie jsou komunisté ve vládě.

3 hlasy

Vy jste důkazem, že KSČM je tisíckrát horší než DSSS. Stále lžou lidem a přitom se za komunismem táhnou oběti jejich zvůle v počtu 180 milionů na celém světě od roku 1918.

0 hlasů

ach ty kozo hloupá, bolševická, tobě nepomůže ani Chocholoušek, tobě pomůže jedině obřízka v islamském státu. Poraď se Semelovou, kozo!

0 hlasů

nacky podporuje Putinovske Rusko --silne fasizujici se zeme

0 hlasů

Komunisté a jejich přítomnost v parlamentu je v této době přímo ostudá. Jsou tam jen kvůly svým prebendám.

0 hlasů

Na rozdíl od které parlamentní strany?

0 hlasů

:)

1 hlas

Vždycky jsem tvrdil, že ČSSD je strana pro pitomce, kteří na schůzi za chlebíček a kafe odhlasují cokoliv.

1 hlas

Máš recht. Po chlebíčku a kafi by se v ČSSD hlasovat ani nemělo. Čert ví, jak to však dělají v ostatních stranách. Že by jejich pitomci hlasovali nalačno? :)

2 hlasy

Bohuš Sodovka je farizejský, křivý sliz. Koalice s rudochama mu není proti srsti a sere na nějaké usnesení bohumínského sjezdu sosanů. Fuj, ať zruší sami sebe a táhnou od svých koryt.

4 hlasy

Proč by Sobotkovi měla být koalice s rudochama proti srsti, když samotnou členskou základnu ČSSD tvoří ze značné části společenství bývalých rudochů a členů organizací a složek bývalé Národní fronty. Koneckonců např. bývalí funkcionáři a členové SSM byli a ještě dnes jsou rozlezlí ve všech stranách nebo hnutích.

4 hlasy

Nevím, čím kdy DSSS ublížilo tomuto národu. Pokud by šlo o strany jako jsou ODS, ČSSD, KSČ+M, KDU+TOP, tak tam bych si vzpomněl na řadu opravdu gaunerských zvěrstev, které páchali spolu i proti sobě, vždy ke škodě daňových poplatníků a značné škodě morální, ze kterých se tento národ bude vylizovat věky, jestli se mu to vůbec podaří.

5 hlasů

DSSS bych nikdy NEVOLIL,ale řídit se podle logiky,byl v Dělnické straně,tak bude jednat stejně v DSSS je zábavné.To je jako říci,byl v KSČ a teď je v ....To by se musela zrušit kdejaká buňka.DSSS byla na volební listině.To není problém stran,ale vůle voličů.Bohužel Vandas má pravdu.To co se zdá v Praze jednoznačné,tak na severu Čech a jinde vnímají lidé jinak.Proto je výsledek voleb v Duchcově takový.Proto zrušme voliče DSSS v Duchcově.:-)

6 hlasů

"To je jako říci, byl v KSČ a teď je v..." ČSSD, ODS, TOP09, samí extrémisti :-DDD To je na hromadné seppuku a harakiri uvnitř ČSSD.

0 hlasů

A že jinde koalice s extremisty (ksčm) nevadí :-) No nic... Nesmí to zkrátka být pravicoví extrémisté :-)

5 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov