Poznala to z dechu
Němcová: Zemanova viróza? Ne, byl opilý

07.11.2014 09:20

Prezident Miloš Zeman byl podle poslankyně Miroslavy Němcové při otevírání komory s korunovačními klenoty loni v květnu opilý. Bývalá předsedkyně Poslanecké sněmovny to řekla v internetové televizi DVTV. Němcová to uvedla v souvislosti s vulgárními výrazy, které řekl prezident v neděli v rozhlasovém pořadu, a také zopakovala svoje nedávné tvrzení, že nad sebou Zeman ztrácí kontrolu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Pavel Sekora (19 hlasů) 07.11.2014 10:12

    Výkřiky téhle moralizující pokrytecké modré štěkny mají stejnou...

  • Lev Tolstoj (11 hlasů) 07.11.2014 09:54

    Modroptačí dáma, která neprdí ani na záchodě, je zoufalá. Její partaj...

  • Lev Tolstoj (10 hlasů) 07.11.2014 09:56

    Zeman je hlavně velice inteligentní a státník. Je to silná...

  • josef Slavík (9 hlasů) 07.11.2014 09:39

    Je to pravda občan Zeman je kořala!

  • Miro Petrus (9 hlasů) 07.11.2014 10:36

    To jsou věci. Tak Němcová nám očuchávala pana prezidenta.

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Místní buňka rudochů povstala a hrdě se bije za svého ožralého a sprostého tatíčka, nebo dědečka Zemana. Jedno je jisté, děda Zeman si musí užít své první volební období, druhé už nebude.

0 hlasů

Paní Němcová ji milá, mladá, rozkošná, vzdělaná a bohatá mladá dáma, která mohla být premiérkou, kdyby nebylo těch zlých, nepřejícných lidí.

0 hlasů

Vezměme to z pohledu peněz.
Zeman byl (nebo nebyl) opilý.
Škoda? Maximálně neurčitá, morální.
Vondra, jako i Němcová, místopředseda ODS nás stál jen v Promopru 300 milionů.

Kdo je větší zrůda? Obtloustlý křivohubý studentský vůdce jednoznačně vede.
Nicméně jeho rypák budeme co nevidět vídat znovu v televizi, jak bude vzpomínat na 17.11.
A že už nám nemá co říci? To nikoho z moderátorů štvavých vysílaček nezajímá. Je to náš hrdina. Vyvážený doslova zlatem. Kolovrátkovitě bude na všech servrech, mluvit o věcech, o kterých by ani mluvit nemusel, jeho názory jsou všem známy.

1 hlas

A já blbec té paní kdysi fandil a dal bych ji hlas při prezidentské volbě, ale místo noblesní dámy jde o zneuznanou, zatrpklou a zapšklou personu, které vždy ujel vlak před nosem a už jej nechytí, za to se mstí.
Když byla ve funkci, tak si netroufla nic říct a teď to vytahuje?! To je trapné. Tak to měla říct hned.
A vtipné je, že i ožralý Zeman má více co říct a hlavně nebojí se to říct, v tom mu tato knihovnice skutečně nesahá ani po ty cukrovkou zkroucené palce na nahou.

4 hlasy

Pindy této ,,dámy,pussy,,mě nemůžou rozházet. :D

3 hlasy

To je předsa uražená "premierka Mirka". Ta je tak malá,že když si nic nemohla nahrát domů, tak nechala
syna jezdit za prachy snemovny. No knihovnice.

2 hlasy

Takového zvadlého penise, jako jsi ty, nemůžou řeči vůbec rozhodit.Hovado zůstane hovadem.

2 hlasy

Pane Šťukavče, blbce opravdu nemůže rozhodit vůbec nic.

1 hlas

Kdyby měl Miloš Zeman v krvi 5 promile, tak bude mluvit rozuměji, než kdejaký "střízlivý" poslanec.

3 hlasy

Kez by je mel kazdy den.

5 hlasů

Kolchoznice (absolventka hnojárny) Němcová sprostě lže........ Senátor Milan Štěch jednoznačně vyvrátil tvrzení Miroslavy Němcové, že prezident byl při otvírání komory s českými korunovačními klenoty opilý. Štěch se tehdy coby předseda Senátu a držitel jednoho z klíčů otvírání také zúčastnil a nyní popírá, že z prezidenta byl alkohol cítit. Prý se Zemanem mluvil delší dobu těsně předtím a Miroslava Němcová se dnes chce pouze zviditelnit, protože o ní nebylo dlouho slyšet. ,,Mohu říci jen to, že když jsme tehdy byli na těch korunovačních klenotech, tak já jsem s panem prezidentem šel z Hradu přes nádvoří do kaple a celou dobu jsme spolu mluvili a já jsem z něho opravdu žádný alkohol necítil,“ uvedl pro ParlamentníListy.cz tehdejší předseda Senátu Milan Štěch Je podle něho pravda, že prezident působil unaveně. „A zejména, když se šlo zpátky v té kapli dolů, tam je takové točité schodiště, tak se trochu houpal. Ale to bylo v době, kdy měl poměrně vážné problémy s cukrovkou a další věci. Takže jsem z něho opravdu žádný alkohol necítil a tehdy jsem to i řekl. Docela mě zaráží, že se paní Němcová zrovna teď potřebuje přidat ke kritikům, a asi možná je to tím, že o ní není příliš slechu, tak se přidává a dělá taková prohlášení. Proč to neřekla rovnou tehdy? To, co teď dělá, není zrovna namístě,“ řekl Štěch. „Nemám, co bych zatajoval, já nejsem prezidentovi ničím zavázaný, takže jen říkám, jak to tehdy bylo,“ zdůraznil k tomu.

6 hlasů

Náhodou zůčastnit se oslavy na ruské ambasádě a na druhý den jakžtakž stát na svých nohou je velký výkon:-)

8 hlasů

Tak vidíte, jak se Zeman pro svou zemi obětuje. Havel se válel ožralej pořád, ale u něj to bylo asi roztomilé.

1 hlas

Havel se takhle motal na veřejnosti, kdy?

0 hlasů

Náhodou jen tak žvaníš panímámo

3 hlasy

Jako vždy, Němcová příliš pozdě.... V době kdy Nečas byl s Nagyovou více než jen zadobře taky mlčela, ačkoliv si o tom podivném svazku cvrlikali vrabci na střeše. Dnes sice vše řekne, ale když už je jí jasné, že skončila jako politik a do důchodu odejde zcela zabezpečená....

7 hlasů

Ryk, který Miloš Zeman způsobil, je… Snad typický. Miloš Zeman vyhrál navzdory těm, kteří mají přístup do médií a kteří několik týdnů vytvářeli dojem, že boj o post na Hradě je jasný, stejně jako vítězný kníže. Je otázkou, proč Miloši Zemanovi stojí za to se ještě zabývat soupeřem, který prohrál a už nad ním nikdy nevyhraje. Možná je to drobná odplata za to, jak se chovali „Karlovi“ příznivci před volbou a jak se ostatně chovají i po ní. Lidsky zcela pochopitelné.
Vítězství Miloše Zemana způsobilo zkoprnění a nenávist, která přetrvává. Lid, netotožný s kritiky, si zvolil někoho jiného, než chtěl americký velvyslanec, média a liberální ona příslovečná kavárna. Učitelé odmítali pověsit obraz prezidenta, protože „lid“ si zvolil někoho, koho nechtěli. Miloš Zeman udělal dvě věci – rozlítil bulvarizující se a zjednodušená média. A rozlítil své odpůrce doběla. Na pointu příběhu si musíme počkat. Protože ji zná jen on.

7 hlasů

Milá paní Němcová, kde jste byla, když v době českého předsenictví EU tehdejší předseda vlády Topolánek s Talmanovou dělali hanbu ČR nazí mezi prostitutkami v Berlusconiho vile, když jste mlčky seděla vedle Nečase, který cpal statisíce své milence a agentce Rittiga, když jste se účastnila církevních podvodů s jedním přeběhlickým hlasem jedné přeběhlické strany, když se celé roky tunelovalo a rozkrádalo? Kde jste byla? Takovýchto výparů jste se na nejvyšším patře jako hlásná hlasovací trouba PS nadýchala za ty roky tolik, že vám hrozí cirhoza. Nejedná se o obhajobu stávající politické zhovadilosti, ale vy mlčte a listujte ve své paměti.

7 hlasů

Vy se navážíte do Němcové, ale že je Zeman kořala a dobytek, to je v pohodě. ale Němcoá může být kráva a zároveń může mít naprstou pravdu.

Kdo to viděl a chce vidět, tak je mu jasné, že Milošek byl vylitej jak váza. Takvou jsem dlouho neměl :)

6 hlasů

Nebyl zbořenej, jak Trosky? Nebo měl jen mírně naváto?

0 hlasů

Ale lharce nesmis verit ani kdyz treba mluvi pravdu!

2 hlasy

Poznala to z dechu? Tak to musí mít čich jak vlčice. Schválně jsem si pustil video, kde je jasně vidět, že její minimální vzdálenost od Zemana je aspoň 10-15 metrů.

7 hlasů

Asi máme jiné metry, na všech fotkách stojí Němcová od zemana tak 1 - 2 metry, vždy je to pořadí Nečas, Zeman, Duka, Němcová a pak další otylý prelát. Samozřejmě ani tak, by asi necítila jestli z něj táhne. Jediná chvíle kterou jsem našel, kde jsou u sebe, je, když se odemyká pokladnice, kde Zeman stál kousek ode dveří (byl první od nich) a Němcová v předklonu zadkem k němu se pokouší odemknout. Ani tam bych nečekal že něco mohla cítit.
Otázkou spíš je, proč si vzpoměla až teď, když kolem toho bylo původně tolik povyku a tenkrát držela hubu. Nějak mi přijde že se chce opět ukázat, když se na ni už docela zapomělo a ODS je v háji.
To jestli byl Zeman napitý nevím, možná ano, ale podle "čuchu" téhle odkvetlé politické mrtvoly bych to nesoudil

4 hlasy

Třeba se s ním pak někde v koutku chtěla líbat....

1 hlas

Sekora, voni jsou k smíchu. To bylo 50 m.

2 hlasy

Aspon vidis, jak to prase bylo ozrale.

1 hlas

To jsou věci. Tak Němcová nám očuchávala pana prezidenta.

9 hlasů

To věděj, Petrus. Když smrdí.......

2 hlasy

NA HRADĚ MUSÍME MÍT STÁLE NĚJAKÉ "MILOUŠE"...ZA CHLAST V PRÁCI JE JINDE PADÁK...TEN DEN ŠEL,STARÝ PÁN,JEN NÁHODOU OKOLO!!!

0 hlasů

Nepreferuju žádnou pol.stranu poněvač je to stejná svoloč! Je to můj soukromej názor.To snad smím,nebo né?Prostě pije!!!

0 hlasů

A mohl bys nám Slavíku říci který z nich tam nepije? A nepil?

5 hlasů

In vino veritas, Felix. A lid chce od vůdce slyšet pravdu, nebo ne? Pan josef píše píše poněvač a čus místo džus. Já chlastám taky, ale nejsem prezident a nepotácím se a nedávám svá moudra v přímém přenosu z rádia.

0 hlasů

Chlastaj všichni!Nebo ne Vlastíku?

0 hlasů

„Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi," říká staré latinské přísloví. A přesně tak je tomu i s vulgárními slovy v ústech Zemana a Schwarzenberga. Je to vlastně kuriózní situace. Miloš Zeman, který ve skutečnosti patří k nejvzdělanějším obyvatelům naší země, hraje roli „burana", tedy obyčejného příslušníka nižší třídy. Přizpůsobil tomu své oblékání, svůj slovník, vystupování, jídelníček atd. Karel Schwarzenberg, který nedokázal vystudovat vysokou školu a patrně v životě nepřečetl jedinou složitější knihu, hraje roli příslušníka intelektuální elity. Vulgární výrazy můžeme přirovnat třeba k roztrhané rolnické vestě. Když kníže přijde ve vznešeném obleku a k němu si navlékne roztrhanou rolnickou vestu, všichni mu tleskají. Kníže tím ukázal, že se sklání k rolníkům a zároveň je stále jasné, že je vznešenějším a urozenějším
člověkem. Roztrhaná vesta nezačala znamenat příslušnost k nižší třídě, proto je akceptována.
Kdyby ale na stejnou slavnost přišel v té stejné roztrhané vestě prostý rolník, bude vyveden ven. Protože rolnická vesta na těle rolníka ukazuje příslušnost k nižší třídě. A přítomnost chudiny na slavnosti je nepřijatelná. Stejný princip platí u vulgarit v ústech Zemana a Schwarzenberga. Lidé, kteří se cítí být aristokraty, zuří, protože to vypadá, že chudina si dovolila překročit třídní bariéru.

4 hlasy

Hezký elaborát, ale člověk co nemá v hlavě jen slámu chápe, že prezident do rádia nemůže mluvit jako největší vidloń. A vymlouvatm že Kchárl mluví sprostě tak on může taky, to je dost imbecilní. Vlastně, hodné notorika Miloška.

6 hlasů

Němcové to ovšem nebudeme věřit, ježto je Zemanovou politickou oponentkou...možná to netáhlo ze Zemana, ale z vedle stojícího kardinála Duky.
Podle svých zastánců to má Zeman prý pořád v hlavě srovnané. Berme to tedy tak, že prezident prostě jen na všech frontách posouvá společenské normy a všeobecný dobrý vkus a pokládejme šest sklenic vína a tři panáky denně za běžnou normu.

3 hlasy

Někteří zase tvrdí, že z paní Němcové je cítit to, že má za sebou hnojárnu a praxe v knihovně to nepřekryla

5 hlasů

Bulva ty máš argumenty žáčka ze zvláštní školy, opírat se o to, že Němcová vystudovala Střední zemědělskou a technickou školu, ty jsi fakt zabržděnej. :)

1 hlas

Pan Zeman je velmi inteligentní je škoda, že tolik chlastá!Sohlasím s tím,že paní Němcová by nepůsobyla tak nevábně, Někdy mi příjde že se zrovna vrátil z putyky.

1 hlas

Pane josefe Ptáčku, proč si to po sobě nejdřív nepřečtete, než ty hrubky vystřelíte navždy do éteru?

0 hlasů

Paní Němcová udělala chybu, že vzdala kandidaturu na prezidenta

3 hlasy

A udělala dobře. Sama ví nejlíp proč.

6 hlasů

To nebyla chyba. Zřejmě v ní kupodivu zafungoval pud sebezáchovy před totálním ztrapněním se.

5 hlasů

Myslíš Felix, že by byla Mirka víc ostudná, než děda Zeman? Nechceš se vrátit ke svému původnímu nicku?

0 hlasů

to je fakt , mohli jsme v přímém přenosu vidět, jak by po prohře békala, jako když vyrazili Klause z ODS to békala nádherně

7 hlasů

a nebo jak Mirku nezvolili premiérkou, to békala do TV pořád. A to nemůže samozřejmě Zemanovi odpustit.

1 hlas

Výkřiky téhle moralizující pokrytecké modré štěkny mají stejnou hodnotu a styl jako blitky zdejších štěken s nicky Vlasta Smutná a Helena Dvořáková.

19 hlasů

Sekoro, jeste mlatis zeny?

5 hlasů

A co ty ? Ještě tě mlátí tvoje stará Jara Jara?

8 hlasů

Budme radi, ze ten ozralej dobytek nepridal ke korunovacnim klenotum jeste savli:-)

4 hlasy

Taky patříte k těm, kteří si myslí, že teprve opakovaný vtip se stává vtipem? :-)

7 hlasů

Přičemž navíc ještě tahle "duchaplnost" pochází od pána který tu šavli hodil v přímém televizním přenosu.

6 hlasů

https://www.youtube.com/watch?v=dsRW0rDChrA

0 hlasů

https://www.youtube.com/watch?v=DTd38Qe-uzo

0 hlasů

Ano, jen dobytek typu soudruha Zemana se naleje jako datel, když má jít ke korunovačním klenotům.

6 hlasů

Modroptačí dáma, která neprdí ani na záchodě, je zoufalá. Její partaj je na úbytě. Nyní jen prská a zoufale naříká.

11 hlasů

Je to pravda občan Zeman je kořala!

9 hlasů

Zeman je hlavně velice inteligentní a státník. Je to silná charisnatická osobnost. Takových máme v republice málo.

10 hlasů

Ty jsi tak ironický.... :)

0 hlasů

Ty blbečku nejsi ani polointeligentní.Ty jsi zcela idiot.

1 hlas

Kdyby byl tak nebude poskakovat opily na verejnosti a delat saska.Kazdeho jeho "charisma"opilce,ten jeho priblbly vyraz a skelny pohled nepritahuje.Na chlast skoncilo uz hodne lidi a kdyz nevi kdy muze a nemuze chlastat,tak pujde.Potom muze poradat ne Hovory z Lán ale Hovory pred Vecerkou s bezdomovci.

2 hlasy

Bohudíky.

3 hlasy

:-)))

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov