Přestřelka
Ping-pong Zeman vs. Zaorálek. Spor o smlouvu s Nory o dětech

06.03.2016 14:51

Prezidentův druhý návrh smlouvy s Norskem neřeší tolik vydávání dětí jako původní verze, ale spíše výměnu informací. V pořadu České televize Otázky Václava Moravce to řekl ministr zahraničí Lubomír Zaorálek.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jeroným Pražský jr. (1 hlas) 06.03.2016 16:07

    Zeman je pro media zlatý důl - každý den udělá další faux-pas, takže...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

. Projekt OSN „Agenda 21“, kterou ČR podepsala v roce 1997, je komplexní plán akcí, jak vytvořit celosvětovou vládu a ukončit dosavadní suverenitu národních států. Jak říkají autoři projektu: „Je pouze nutné, aby stát ukradl jednu generaci dětí a následně je indoktrinoval.“ V této souvislosti je důležitá právě inkluze, která má za cíl dělat i z normálních dětí analfabety. Podle dokumentů Agendy 21 ve škole nemají platit ani přírodní zákony – vše má být pouze věcí „konsensu“. Jak praví inspirátoři těchto metodických textů: „Více vzdělaní lidé mají větší příjmy a spotřebují více zdrojů, než ti chudí s nižším vzděláním.“ Příkladem naprosté degradace vzdělávání je norská škola - literatura tam není, historie není, fyzika není, chemie není, zeměpis není. Ve školách visí oznámení typu: „Jestliže tě rodiče nutí dělat úkoly, zavolej nám. My ti pomůžeme zbavit se od takových rodičů.“ Pro lidstvo Agenda 21 plánuje život bez soukromého vlastnictví a počítá se zrušením rodiny – děti mají patřit vládě.
ZDROJ:
• https://www.youtube.com/watch?v=s69_zNfHo38

Pilotní projekty státního odebírání dětí rodičům nyní probíhají v Norsku i v ostatních severských zemích a postupně se rozšiřují do Anglie, Německa a dál a dál. Norská Barnevern, finská Lastensuoelu, německá Jugendamt atd. - proti rodičům a dětem působí dobře organizovaná světová kriminální síť. Čísla odebraných dětí: 200 tisíc v Norsku, 300 tisíc ve Švédsku, 250 tisíc ve Finsku – takové obrovské množství svědčí o ukradeném pokolení!
ZDROJE:
• https://www.youtube.com/watch?v=grT1GFTfCSk
• http://www.zvedavec.org/komentare/2014/12/6253-juvenilni-justice-v-norsku.htm
• http://leva-net.webnode.cz/juvenilni-justice/

0 hlasů

kazdy den jeden utok na Zemana a Babise--zadani pravicovych cmaralu

0 hlasů

Zeman je pro media zlatý důl - každý den udělá další faux-pas, takže je pořád o čem psát.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov