Fotbalová liga
Moravec: Trenér po nás chtěl víc střel, tak jsem to zkusil

13.09.2014 21:30

Záložník Bohemians Praha 1905 Jan Moravec v poločasové přestávce malého pražského derby s Duklou od trenéra Romana Pivarníka slyšel, že má se spoluhráči víc střílet. Sedmadvacetiletý záložník si vzal koučova slova na srdce a v 79. minutě na Julisce rozhodl povedenou ranou o vítězství 1:0.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Btw, 17.09. v Pisku vyprodano?

http://de.wikipedia.org/wiki/Fu%C3%9Fball-Weltmeisterschaft_der_Frauen_2015/Qualifikation

0 hlasů

:)

njn, na uspesnou kvalifikaci to tentokrat neni, ale golu tam litalo spousta (jakoze +40 z 9 zapasu a podobne). A dela to dojem, ze jak Spanelsko tak CR maji kvalitni druzstva, a prvni zapas Spanelsko vs. CR v te kvalifikaci byl "pouhe" 3:2, jakoze to nedela dojem ze sama nuda. Proste, byt ve stredu v Pisku nebo nekde pobliz a listek by nebyl za nehorazny peniz, tak bych se sel podivat i presto, ze tak nejak jiz o nic nejde (byt´ Spanelsko zrejme pujde o to ziskat alespon ten jeden bod v pripadu, ze Italie vyhraje nejakych 12:0 ci podobne).

0 hlasů

V rámci té UEFA kvalifikace myslím, že zvláště napínavé bude zápas Švédsko vs. Skotsko, neboť první z každé ze 7 skupin se kvalifikuje přímo, a nejlepší 4 druzí si zahrají o poslední z 8 míst na kvalifikování. A u těch druhých míst je současné bodové rozmezí 18-24, kde je jestě poněkud otevřené kdo obsadí první 4 místa v tom hodnocení druhých, zvláště pokud Finsko prohraje v zápasu Francie vs. Finsko. Finsko je současně s 21 body +20 na 4. místě v žebříčků druhých. A Rusko, Ukraina, Wales, má 19 bodů, a Dánsko 18 bodů +20. Potažmo, s eventuální prohrou Finska mají 4 další týmy možnost postoupit do té play-off fáze.

0 hlasů

...zjednodušeně řečeno. Například pokud Ukrajina vyhraje v zápasu Ukrajina vs. Wales, tak by postoupila Ukrajina i kdyby Finsko získalo bod. A je tam i Rakousko, s 18 body, ale jen +13, jakože by výhra proti Kazachstánu musela být dost vysoká, a Finsko prohra, a Rusko prohra, a Ukrajina a Wales remíza, aby postoupilo Rakousko.

0 hlasů

*Rusko prohra nebo remíza

0 hlasů

Nápodobně Dánsko, jakože i při vysoké výhře by postup Rakouska závisel víceměné na 4 dalších zápasech.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 09/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov