Ozbrojenci zapálili halu
VIDEO: Kde budeme hrát? Požár arény v Doněcku

27.05.2014 14:20 Původní zpráva

Nepokoje na Ukrajině bolestivě zasáhly klub hokejové Kontinentální ligy Donbass Doněck. V úterý ráno zachvátil čtyřtisícovou arénu Družba velký požár, který založili zatím neznámí ozbrojenci. "Spoutali ochranku, odnesli kancelářskou a komunikační techniku včetně plazmových obrazovek. Vzali si také služební automobily klubu. A pak všechno zapálili," oznámili smutní činovníci klubu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Pavel Haraším (4 hlasy) 27.05.2014 18:02

    Rus kvičí, že si někdo dovoluje střílet jeho teroristy, když obsadí...

  • Henex (4 hlasy) 27.05.2014 18:10

    To už nejsou separatisti, ale banditi. V tomto případě už nic jiného...

  • Petr Vaněk (3 hlasy) 27.05.2014 15:16

    Kyjevské zločinecké bandy řádí všude. Na letišti i ve městě.

  • np np (3 hlasy) 27.05.2014 16:25

    Soudruhu Vomacko, jen tak dal. Jsi krasna reklama na komunismus....

  • Jan Karel (3 hlasy) 27.05.2014 15:36

    82% voličů v ČR ukázalo EU prostředník. A ví proc.Nemaji rádi nácky !...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

pekne je tu zase od toho rudyho vemena jara-np nablito. nejak si ale vydelavat musi.
uz si sice musi diskutovat sam se sebou, nicku na toma dost, zato argumentace zadna. nadto si urcite pripada jako hrdina socialisticke prace.
Jako byvaly milicionar sympatizuje s narodni gardou, a vzledem k fasisticke minulost jeko kolaborantske rodiny, prirozene tihne k hnedym soukmenovcum v Kyjeve.
Nastesti v posledni dobe tlaci vsi silou cng do nadrzi, praskaji mu z toho zilky, takze brzy bude o jednoho nahnedlyho komsomolce min.

0 hlasů

Nakoupit pět dronů a pár desítek raket, vyškolit několik návodčích s lasery a do 14 dnů není na Ukrajině jediný terorista. Škoda, že USA nebo EU jim s tímto nepomůže. Přílišná loajalita škodí.

0 hlasů

Rusáci odkudsi ze stepi si přijeli na Ukrajinu zabojovat, ale co čert nechtěl někdo je střílí jako potkany, tak aspoň ještě ukradnou na co přijdou, aby se domů do Ruska nevrátili s prázdnou.

1 hlas

Zřejmě přes padesát obětí si od pondělí vyžádaly boje o doněcké letiště a jeho okolí, které propukly pouhý den po volbách ukrajinského prezidenta. Očití svědkové hovoří o desítkách mrtvých těl zasažených střepinami granátů a palbou velkorážných zbraní. Doněck podle místních médií prožil nejsilnější armádní ofenzívu na východě země od počátku nepokojů. Dnes večer údajně ve městě zavládl klid zbraní. Všichni mrtví jsou příslušníky proruské doněcké domobrany, vládní jednotky údajně žádné ztráty nemají.

2 hlasy

Tak to být nemělo, Putin jim slíbil ráj na zemi a oni se ho dočkali příliš brzo.

1 hlas

Tak se to na východní Ukrajině začíná nějak zvrhávat. Zřejmě nějaká nová Putinova taktika. Rozvrátit státní správu, destabilizovat celý region a potom tam s velkou slávou vtrhnout a zavést "pořádek", ovšem ten ruský. Všem obyvatelům se uleví, že to vraždění a loupení skončilo a Putin bude velký mírotvorce a zachránce osvoboditel...

1 hlas

Chapu, ze zdejsim Rusofilum je nejakej sport sumak. Staci se podivat na Cervenku a cloveku je jasno, jake to hobby ma tento geroj naroda:-)

2 hlasy

Je zcela evidentní, že v Doněcku řádí ruský dobytek, který nemá se samotným Doněckem nic společného, když zapálí a vydrancuje stadión, který sloužil všem z toho města. Anebo to byl Vomáčka s Bulvou.

3 hlasy

Ten zimní stadion a hra hokejistů Doněcka byla pro místní předmětem národní hrdosti, proto to ruští teroristé zapálili, jsou to kriminální živly a dělají to Ukrajincům naschvál.

2 hlasy

To už nejsou separatisti, ale banditi. V tomto případě už nic jiného než hrubé násilí nepomůže...

4 hlasy

Rus kvičí, že si někdo dovoluje střílet jeho teroristy, když obsadí letiště a naprosto stejný Rus krade jako straka, jen aby z té války něco měl. Ukrajina musí na svých hranicích vystavět velikou zeď, aby se ta zpropadená svoloč z Ruska nedostávala na jejich území.

4 hlasy

Více k uneseným příslušníkům pozorovatelské mise OBSE: Podle informace ukrajinské televize Espreso jsou členy skupiny pozorovatelé z Estonska, Dánska, Švýcarska a Turecka. Estonské ministerstvo zahraničí dnes v Tallinnu potvrdilo, že nemá kontakt se svým pozorovatelem, stopa prý zmizela nedaleko Doněcku. Podle vídeňské centrály OBSE byli pozorovatelé na běžné kontrole východně od Doněcku. V okolí města se od pondělí střílí, povstalci se pokusili obsadit místní letiště.

0 hlasů

Proruští radikálové unesli na administrativní hranici mezi Doněckou a Luhanskou oblastí skupinu čtyř zahraničních pozorovatelů Organizace pro bezpečnost a spolupráci v Evropě (OBSE). Píše agentura Interfax -Ukrajina s odvoláním na představitele OBSE. Se zadrženými od pondělního večera není spojení.

1 hlas

To se mylite. To budou urcite zase hosti nejakeho mistniho atamana.

1 hlas

...aby zase dělali živé štíty, jako posledně.

1 hlas

Rudi soudruzi dostali napraskano a ted tady budou rvat. Za chvili se posluhovaci Putina opet stahnou do ilegality a budou cekat na novy vystrel z Aurory:-)

2 hlasy

hezky po bolsevicku:
video nemaji, fotky nemaji, dukazy nejsou, ale vedi presne, kdo to udelal. tak to ma byt.

mohli to byt stejne tak fasouni z Praveho sektoru/Narodni gardy.
nebylo vy to ostatne poprve, kdy by strileli do vlastnich rad.

a Tyden a nase media?
neni to tak davno, kdy fasouni upalili zaziva nekolik desitek LIDI. tady se muzete po*rat z hokejovy haly, a le lidi vam nejak moc nevadili.
A to byly na youtube k dispozici docela pekny videa. (napr. to se sotnikem Mykolou).
Prezivsi tenkrat misto aby je odvezli do nemocnice, tak je zavreli do basy. Kdyz si pro ne Odesane prisli, tak (nejen) za ten zlanek si plne zaslouzite, co o mediich sveho casu prohlasil Zeman.

3 hlasy

podle toho jak to bolsevicky jelito jara-np pode mnou vriska, je videt ze jsem to odhadnul spravne.

cim vice mistni bolsevicky kolaboranti podporuji fasouny na Ukrajine, tim vice je zjevne, ze se tam jedna jenom o dalsi reznicinu a vsechno ostatni jsou jenom zvasty.

ostatne tim fasouni i bolsevici prosluli.
jako to rudy vemeno jaro-np a jeho dalsi nicky tady.

1 hlas

Ještě chvilku a uvěříte tomu i vy.

1 hlas

Soudruhu Vomacko, jen tak dal. Jsi krasna reklama na komunismus. Takove hnedo-rude upatlane smradlave komoussko-nackovske UHO.

3 hlasy

Mají svědky. A taky jako místní mají přehled rozhodně větší než Vomačka z Týdne.
Putin pomalu couvá tak samozvaní "spasitelé" se snaží urvat co jde, co neodnesou to zničí.
Taková sovětská povaha.

1 hlas

Stále mi to přijde, že si tam válčí jak kdo chce, a kde jsou nějaké zásoby a kde se dá něco vyrabovat..podle té hokejové haly...kdo si chce zaválčit , ten si zaválčí...kdo si chce zarabovat, ten si zarabuje...taky to mohlo být pojištěno...v takovém bordelu je všechno možné...

2 hlasy

Asi nevíte, že výluky pojištění jsou právě na takové případy rabování a válečných konfliktů. Prostě Ruští kriminální živly v bezvládí rabují.

0 hlasů

Simurda toho nevi daleko vic. Nedohledne dal nez k hrnci s eintopfem Made in DDR:-)

0 hlasů

Je to tam neco podobnyho jako tvoje slavne podnikani Simurdo. Jednou s Putinem, jednou se Zapadem, ale hlavne vzdycky tam, kde jsi penize, i kdyby jsi si je mel vzit nasilim. Proste tihle soudruzi se rozhodli ukazat lidem, jak by vedli zemi a jak takovy socputinismus vypada v praxi.

0 hlasů

Cesi mohou byt radi ze jsou v EU a pod ochranou NATO--hovada ala Mach ci Klaus nas presvedcuji o necem jinem

1 hlas

Jedno z Machových kréd je záruka bezpečnosti v NATO. EU nás chrání tak leda od toho aby nám nedošla její zbytečnost. Co to tu zase plácáte?

2 hlasy

82% voličů v ČR ukázalo EU prostředník. A ví proc.Nemaji rádi nácky !

3 hlasy

82% voličů jasně řeklo, Ne Bruselu http://www.nebruselu.cz/

0 hlasů

92% lidí jasně ukázalo NE komunistům.

2 hlasy

Takze ty jsi zmrd z partaje antisemity Adama Bartose?

1 hlas

Kyjevské zločinecké bandy řádí všude. Na letišti i ve městě.

3 hlasy

no oni ty Putinovske paka nejsou o moc lepsi

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov