Fotbalová příprava
Rusko - Česko 5:1. Ostudný debakl, padne Jarolím?

10.09.2018 19:55 Aktualizováno 10.09. 23:56

On-line

  • Dobrý den, vítáme vás u on-line reportáže z přípravného fotbalového utkání Česko - Rusko. Zápas začne v 18.00 a jeho průběh budeme sledovat v podrobné reportáži.

  • Tým trenéra Karla Jarolíma skládá v Rusku reparát za nepovedený vstup do Ligy národů, minulý týden v Uherském Hradišti podlehl 1:2 celku Ukrajiny, přičěmž  zejména výkon reprezentačního družstva byl místy žalostný.

  • Fotbalisté nastoupí do utkání v Rusku se sedmi změnami v základní sestavě oproti duelu Ligy národů s Ukrajinou. Trenér Jarolím se zároveň vrátil k rozestavení se čtyřmi obránci.

    Netradičně na stoperu bude hrát jinak pravý bek Radim Řezník, který však ve středu obrany už v minulosti odehrál několik zápasů za Plzeň. Čeká ho teprve druhý start za reprezentační A-tým. Podruhé v kariéře dostal od začátku v národním celku šanci útočník Stanislav Tecl, v brance bude Tomáš Koubek.

    Sestava ČR: Koubek - Coufal, Řezník, Kalas, Bořil - Souček - Jankto, Hušbauer, Hořava, Zmrhal - Tecl.

  • 0:00

    Zápas právě začal!

  • 04

    Koubek musel po centru Čeryševa z levé strany ven z brány. První ostřější situaci ale zvládl, i když se musel vyhýbat vlastnímu stoperovi, aby se nezranil.

  • 08

    GÓÓÓL! Neskutečná chyba českých obránců. Gazinskij z poloviny hřiště našel ideální pas za duo stoperů soupeře a ALEXEJ JONOV snadno překoal osamoceného Koubka přízemní střelou k tyči. 

  • 14

    Poprvé o sobě dali vědět také Češi. Coufal našel pěknou kolmicí Hořavu, který z první centroval ihned do nebezpečné zóny v pokutovém území, nicméně míč ke Zmrhalovi nedoputoval. 

  • 19:51

    Hrůzostrašný duel je u konce. Chaos v české obraně způsobil, že český tým prohrál s průměrným evropským týmem z Ruska 1:5 a trenér Karel Jarolím bude mít do konce podzimu hodně o čem přemýšlet.

  • 20

    Jonov je při chuti. Na hranici šestnáctky se dostal ke skákavé střele a Koubek musel k zemi, aby kontroloval míč. Nedorozuměních v české obraně je až přilš. 

  • 24

    GÓÓÓL! Další chyba českého stopera, která končí gólem. Nenápadný výkop Luňjova našel ANTONA ZABALOTNÉHO, o kterém nevěděl Řezník. Ruský hráč tak poté sprintoval sám na Koubka, jehož si položil na zem a následně zakončil Vstřel tak svůj první branku za ruský národní tým. 

  • 28

    Zabalotný opět zaměstnal českou obranu a po faulu Bořila bude Rusko kopat i penaltu.

  • 29

    GÓÓÓL! K pokutovému kopu se postavil ALEXEJ JONOV, který poslal míč bezproblémově k tyči a nedal Koubkovi šanci. Hrůzostrašná půlhodina českého národního týmu je naplněna. 

  • 34

    Z českého výběru na chvíli na sebe upozornil Zmrhal. Nejprve poslal do pokutového území pohledný centr, ovšem nikdo ze spoluhráčů na něj nezareagoval. Následně se pokusil sám o zakončení, které však nemělo gólové parametry. 

  • 41

    Luňjov chyboval při vyběhnutí, když chtěl zachytit Hušbauerův roh. Míč ale nezachytil, překvapený Hořava nedokázal však míč usměrnit do branky. 

  • 45

    První poločas skončil.

  • 46

    Druhý poločas začal.

  • 52

    Padesát dva minut trvalo, než český tým vystřelil na bránu. Po centru z levé strany se ke střele z první dostal Coufal. Svůj pokus halfvolejem namířil do země a Lunjov neměl problém zachytit míč.

  • 56

    Další nebezpečná šance domácích na sebe nenechala dlouho čekat. Ryhlý protiútok Riusů zakončil Jerochin, ten ale přestřelil Koubkovu bránu. 

  • 59

    Český tým se osměluje! Po Zmrhalově centru se do zakončení hlavou dostal Jankto a pohledná akce skončila bohužel pro národní tým míčem na břevně.

  • 72

    Oba trenéři hodně míchají sestavou a tak je k vidění jedno střídání za druhým. Na české straně by měl oživit útok Michal Krmenčík. 

Foto: ČTK

Autor: - red -



Diskuse

Diskuze u článků starších půl roku z důvodu neaktuálnosti již nezobrazujeme. Vaše redakce.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ilustrační foto.

Pozitivní test
Člen realizačního týmu fotbalové reprezentace onemocněl koronavirem

Jeden z členů širšího realizačního týmu české fotbalové reprezentace měl pozitivní test na covid-19. Národní celek absolvoval kontrolní odběry a všichni včetně... více

Předseda UEFY Aleksander Čeferin.

Fotbal
Čeferin: Když to nepůjde, uděláme Euro v méně zemích

Předseda UEFA Aleksander Čeferin připustil, že by se mohl zúžit počet hostitelů fotbalového mistrovství Evropy, které bylo kvůli pandemii koronaviru odloženo... více

Řekové.

Fotbal
Čechy zastavila řecká zeď. Připomeňte si EURO 2004

Původní zpráva Poborský, Baroš, Koller a další, ti tehdy zářili a táhli český tým na cestě turnajem. Po skalpu Lotyšska Češi otočili legendární zápas s Nizozemskem a porazili... více

Manažer fotbalové reprezentace Libor Sionko.

Fotbalová reprezentace
Sionko: Chystali jsme se několik měsíců, práce vyšla nazmar

Manažer fotbalové reprezentace Libor Sionko nevyloučil, že by český tým příští rok mohl v přípravě na odložené mistrovství Evropy absolvovat akce, které letos... více




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 18/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov